Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכסה שסתומים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה נראה לי בלוק יפה

images?q=tbn:ANd9GcQTqRs__D4WhqzjLtF2Vbr95dg2ytMmPSW9ot_cyg45ukCmChqynF5zOAk

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם
גדרון

לפני 15 שנה כאשר בסין התעסקו רק עם תה ואורז, הסחורה היתה מארה"ב

אנגלייה וגרמניה, היו הבדלי איכויות מזעריים, בעיקר ברמת הגימור וההכנה

לפני הציפוי.

אבל "בראשית ברא ה' את השמיים ואת הארץ, והשאר מיוצר היום בסין"

ואיכויות הם בהתאם, רכיבים שמיוצרים בארצות המקור עולים הרבה יותר, וצריך

רק להישמר שלא ליפול בפח.

מסכים מאד עם דעת המומחים שיש להקפיד בקנייה על מוצר מבית טוב! - רן

רן הסינים מייצרים בהתאם למפרטים שהם מקבלים מהמערב - לא שאני מצודד בהם או נוקט צד כלשהו אבל מנסיון אני יכול להגיד לך שהם יודעים גם לייצר מוצרים איכותיים מאוד תלוי פשוט מי הדרוש ואיזה סכום הוא מוכן לשלם .

רוב המוצרים שאני מזמין היום כרפרודקשן { כל מני חלקי פלסטיק לפנים הרכב} מארה"ב מגיעים עם תגיות עליהן מודפס - made in china

תום

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם
רן הסינים מייצרים בהתאם למפרטים שהם מקבלים מהמערב - לא שאני מצודד בהם או נוקט צד כלשהו אבל מנסיון אני יכול להגיד לך שהם יודעים גם לייצר מוצרים איכותיים מאוד תלוי פשוט מי הדרוש ואיזה סכום הוא מוכן לשלם .

רוב המוצרים שאני מזמין היום כרפרודקשן { כל מני חלקי פלסטיק לפנים הרכב} מארה"ב מגיעים עם תגיות עליהן מודפס - made in china

תום

זאת בדיוק הבעייה, ה-כ-ל מיוצר היום בסין, הפחד הגדול שלי הוא להרים יום אחד את הנכד שלי על הידיים (כשיוולד)

ולגלות, תווית על הגב שלו MADE IN CHINA...

ה- MG מיוצרת בסין, מכונת הכביסה שלי סאמסונג מיוצרת בסין, דגלי הלאום שלנו מיוצרים בסין, ושתים סינים

עם כינור גדול...

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לקחו לי סכמת יניקה אלומיניום 4 לועות ב2.5$ יותר ממני.

ביאס אותי לגמרי.

אגב סעפת יניקה, יש מצב שסעפת של אולדסמוביל תתאים לביואיק?

יש אחת באיביי סעפת אדלברוק לאולדסמוביל אבל המוכר כותב שהוא פירק אותה מביואיק.

מבדיקה באתר של אדלברוק ראיתי שאין סעפת מתאימה לביואיק 350. כששאלתי את המוכר הוא אמר לי בוודאות שהוא פירק אותה מביואיק.

נצח ישראל לא משקר!!!

• תוכן חדש...