Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שלוש שנים נפלאות עם הסט שבחתימה שמעתי שהטוויטר מחרחר,משתעל,מפליץ:|

פירקתי את חיפוי הדלת ובדקתי את כל המגעים,הכל תקין.

האם הטוויטר ז"ל?יש אפשרות לתיקון?כדאי לתקן?

חיפשתי כבר ברשת ופה בלוח אולי מישהו מוכר אפילו סט שלם אך לא מצאתי.

הייתי ממש ממש מבסוט מהסט.

יש לי הרגשה שסט כזה אני כבר לא יימצא ולכן מבקש את עזרתכם במציאת מחליף ראוי.

תקציב של עד 1000 שקל,אפשר גם יד 2.

מוזיקה שאני שומע,האוס,אלקטרו,טראנסים וכו.

תודה לכל העוזרים.:-D

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

בוריס לא אמור ליהיות לך טוויטר כזה בדיוק ?

אם אני זוכר נכון גם לך יש אחד כזה שרוף או שאני טועה

לגבי סטים תיבדוק על הרץ אנרג'י או על אימג'ין של HAT

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אפשר אולי לשדרג את הטווטרים פשוט?

אפשר קצת יותר מדיע על הסטים שהצעתם.האם הסגנון שלהם דומה לריינבו?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

יש התפתחות בפרשה!!!

פרקתי את טוויטר והמיד(שגם פתאום החל לעשות קולות מוזרים) שעשו בעיות וחיברתי אותם לצד הפעיל של המערכת וגיליתי שהמיד והטוויטר עובדים מעולה כמו ביום היוולדם!

כיצד ניתן לבדוק קרוס תקול? הכל נראה תקין,אין שום רכיב שנראה שרוף לעיין.:roll:

פורסם

אולי הבעיה מגיעה ממקור יותר מוקדם. היציאה שלך במגבר.

אחרי שהפכת את הרכיבים וגילית שהם תקינים. תנסה להפוך בין הקרוסים ותראה מה התוצאה.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

כרגע פורק הקרוס בצד ימין(איפה שיש את החרחורים המעצבנים).

אני יכול לבדוק את אם הקרוס הוא הבעיה על ידי הפיכת הערוצים במגבר?

אם עדיין תיהיה התופעה הזאת של החרחורים הבעיה היא במגבר ואם עדיין יעבוד כמו שצריך נקנה קרוס חדש.

פורסם

חברים בבבקשה עזרה:

חיברתי את L ליציאה של R במגבר.התוצאה היא שמיעה ממש חלשה,צריך להגביר עד מקסימום במערכת בשביל לשמוע צליל כלשהוא.

מגבר נדפק? מה דעתכם?

המגבר הוא JBL 75.4 שנמצא אצלי כ-4 שנים ונקנה מיד שנייה.

פורסם

דני תעביר את כל הצד שלא עובד לך ליציאה במגבר שכן עובד,אם הכל עובד ז"א בעיה במגבר ומשם תמשיך הלאה,תגיד למישהו שיתן לך מחיר עלות תיקון (הצעתי לך את שלי,לא רצית:lol: )

Scan Speak

פורסם

אם אתה אומר שהחלפת בין הצדדים ביציאה מהמגבר, זה אומר דבר אחד, הלך המגבר.

אם אתה ממש אוהב אותו, ואני מניח שאחרי 4 שנים, אתה כן. אז אפשר לתקן אותו, רק תזכור שלפעמים תיקון יעלה כמו לקנות חדש.

אז... :|

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היום בשעה טובה התפנה לי זמן והגעתי לטכנאי שלי לתיקון המגבר.

המגבר פורק וממבט ראישון לא נמצא שום רכיב שרוף. רק לאחר הפיכת הפלטה נמצא רכיב רופף ובהלחמה קטנה הכל סודר.

מחיר הבלאגן 80 שקל.:-)

בהזדמנות זו אני רוצה לשבח והלמליץ על הבחור התותח שרק אליו נכנס האוטו בכל מה שקשור לחשמל והוא גם מתקן כל מה שקשור לאודיו ביתי מול עיני הלקוחות באותו רגע במחיר שספק אם תמצאו לו מתחרה.

הבחור יושב בכניסה הדרומית לרמלה בחצר ביתו ומוכר לכל האיזור בשם עודד,מי שירצה הכוונה מדוייקת שיבקש.

תודה לכולם.:twisted:

• תוכן חדש...