Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבניית מפרט מחשב חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שש שנים נפלאות הוגדר המחשב שלי כטוטלוסט(הארד דיסק,כרטיס מסך,זוג כוננים ועוד מתו).

השימושים העיקריים שלי מחשב הם אינטרנט,סרטים ומוזיקה וקצת תוכנות לפעמים(פוטושופ ועריכת מוזיקה),

אין צורך הרצת משחקים רציניים כי בשביל זה יש אקסבוקס:-D.

אןי צורך בציודים נלוויים,נטו מפרט מחשב,כמו כן לא צריך כונן כי יש לי כונן נייד.

אני צריך לפחות 6 יציאות USB וכרטיס רשת טוב בגלל בעיות קליטה בבית.

אין תקציב מוגדר.

יש לי דיסק מקורי של ווינדוס 7 שהותקן במחשב של אחי,האם אפשר להשתמש בו גם למחשב שלי ?

תודה רבה לכל העוזרים!

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

1. אינך יכול לוותר על כונן קשיח פנימי - הוא דרוש בשביל מערכת ההפעלה ושאר תוכנות.

2. התקנת מערכת חלונות על יותר ממחשב אחד מותרת רק אם יש רשיון מתאים. הרשיון הסטנדרטי הוא למחשב בודד.

3. הגדר לעצמך תקציב, אחרת ימכרו לך מפלצת יקרה שאינה מתאימה לצרכיך.

4. שקול אפשרות לרכישת מחשב נייד או desktop replacement (כלומר מחשב נייד גדול המהוה תחליף לשולחני אבל פחות נוח לטלטול מנייד סטנדרטי).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כפי שכבר נענית התקנת חלונות היא עם רשיון אחד שלא ניתן להעביר בין מחשבים

הכנתי עבורך הצעה שיהיה לך אומדן למערכת מחשב בסיסית++

הנחתי שאתה מתכוון לכונן DVD נייד לכן לא כללתי כונן צורב

יש כמובן אפשרויות זולות יותר ויקרות יותר, זה פחות או יותר לדעתי הסטנדרט שראוי לרכוש היום ולא מערכות מבוססות מעבדי אינטל מדורות הקודמים.

מחשב כזה יכול לשרת אותך בנחת כמה שנים, במקרה שתרצה לשחק משחקים כבדים, רק להקפיץ פנימה כרטיס מסך חזק וזהו.

danycarsforum.jpg

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...