Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בשבוע שעבר נסענו שלושה חברים לחוף אשדוד. הנחנו את שלושת התיקים שלנו, וברוב טיפשותנו נכנסנו לים. התיק שלי ושל עוד אחד נגנבו. בתיק היה פלאפון חדש (Xperia X8), משקפי ראייה חדשות של פולו, משקפי שמש חדשות, בגדים לא זולים במיוחד, סביבות ה170 שקל במזומן, ועוד המון דברים שאני לא זוכר (זה תיק שפשוט השתמשתי בו כל הזמן אז היו בו מלא דברים זרוקים).

איפה זה הופך לגניבה כפולה?

אז זהו, שבתיק היה מפתח לאופניים שלי, שהיו קשורות במתקן מיועד בתחנה המרכזית של רחובות. בגלל שהמפתח נגנב, והרזרבי היה אצל אבא שלי, שעבד עד הבוקר - האופניים נשארו שם קשורות בלילה, וכשנסעתי לקחת אותם הם פשוט לא היו שם. :-(

עליתי להנהלת הקניון כדי לשאול אם יש מצלמות שמכוונות לאיזור ונעניתי בשלילה. עברתי במשטרה והגשתי תלונה (כן, אני יודע שזה חסר תועלת) תוך כדי שאני לוקח את המספרים של משטרת אשדוד, למקרה שמצאו תיקים. משטרת אשדוד לא טרחו לענות בכל הפעמים שהתקשרתי לשני הקווים שלהם.

איפה אתם נכנסים לעניין? אז קודם כל התמימות שלי מבקשת מהאשדודים שבניכם אם ראיתם או מצאתם תיק בצבע אדום-שחור עם סמל של הצופים מקדימה. אחרי שהתמימות הלכה לישון, אשמח לבקש המלצה לאופניים (דגם, חנות או כל מידע אפשרי) משומשים (כי אין סיכוי שבתקציב שלי אני אקנה משהו חדש ונורמלי). איזור התקציב שלי הוא 850-900 שקל כשאפשר להתגמש עוד טיפונת למשהו ממש שווה.

תודה רבה רבה לכם!

קקטוסולר ידנית

פורסם

קקטוסולר ידנית

פורסם

אני היחיד שמשאיר הכל ברכב ולוקח לים לכל היותר מפתחות+מגבת ישנה+קרם הגנה+פלאפון מסוג נוקיה 5110?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אני היחיד שמשאיר הכל ברכב ולוקח לים לכל היותר מפתחות+מגבת ישנה+קרם הגנה+פלאפון מסוג נוקיה 5110?

גם את המפתחות והפלאפון שלך אפשר לגנוב כשאתה נכנס לים/הולך להתרחץ בטוש ולא שם לב לשניה....

פורסם

בשביל זה באמת משאירים הכל ברכב חוץ מהמפתחות, שאותם שמים בקופסא נחמדה שנוקיה חילקו פעם נגד מים זה נוח במידה ואף אחד לא מעוניין להשאר על החוף :roll:

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

E.L - לגבי מפתחות כבר רשמו פה. אם יש רעיונות נוספים אני אשמח לשמוע כי זה באמת קטע בעייתי.

לגבי פלאפון - אם מישהו רוצה לגנוב את הנוקיה 5110 אז שיהיה לו לבריאות, יש לי עוד אחד בבית ומוכרים מכשירים יותר מתקדמים ממנו בשוק הפשפשים ב30 שקל.

הטלפון הקבוע נשאר בבית, לא רק שאני לא רוצה שיגנבו אותו אני גם לא רוצה שייכנס אליו חול.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אין פתרונות קסם,אם אתה חייב לסחוב איתך הכל,אז לפחות שישאר מישהו אחד לשמור על הדברים.תורניות שמירה.

אם אף אחד לא מעוניין לשמור,אז משאירים באוטו (ולא בצורה גלויה . עדיף בבגאז')

פורסם

אז זהו, שבתיק היה מפתח לאופניים שלי, שהיו קשורות במתקן מיועד בתחנה המרכזית של רחובות. בגלל שהמפתח נגנב, והרזרבי היה אצל אבא שלי, שעבד עד הבוקר - האופניים נשארו שם קשורות בלילה, וכשנסעתי לקחת אותם הם פשוט לא היו שם. :-(

/quote]

איך הגנב ידע שהמפתחות שהוא מצא בתיק שייכות לאופניים שבכלל שקשורות בעיר אחרת בכלל? מוזר ותמוה.

פורסם

הוא לא ידע, האופניים נגנבו בגלל שהושארו שם בלילה.

אומרים שמצאת זבל יקר.

אם אתה רוצה חדש כדאי לקנות EVOKE או MERIDA או משהו בסגנון.

אם יד שניה אז יש מלא אפשרויות טובות בהרבה, כגון טרק או ספשלייזד.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

תודה רבה על התגובות. לצערי אין לי ביטוח דירה.

ולעניין קניית האופניים:

K2 לא נחשבים סבירים?

ומה לגבי שני הדגמים הראשונים שמופיעים בדף הזה ? (אלה באיזור ה1300)

אני לא מחפש חדש, אני מחפש משהו באיכות סבירה וזול. אם אני אמצא דגם סביר של שיכוך מלא משומש באיזור המחיר הזה אני אהיה מאושר. (אם לא אז סתם זנב קשיח איכותיות בסגנון של הארו)

תודה רבה מראש. :)

קקטוסולר ידנית

פורסם

אם כבר מדברים על גנבים.

הייתי ביום שבת בשוק מאולתר של כל מיני שמאטס ומציאות "במידרחוב" נוה שאנן בתחנה המרכזית הישנה בת"א.

כן זה של הנעליים של פעם.

יש שם מישהו שמוכר אופניים יד 2 במחירים מפתים באמצע הרחוב ללא חשש.

היו לו השבוע MERIDA שאם הייתי חושב שהם כשרות הייתי חוטף וקונה.

סה"כ כולל " חשבונית ומע"מ 150 ש"ח " וזה ליפניי מיקוח.

המחשבה לקנות אותם ולפרסם למי הם ניגנבו עלתה לי בראש אבל לך תסמוך על הישראלי שלא יאשים אותך בגניבה.

פורסם

יש מלא שקיות אטומות למים בגדלים שונים שתולים אותם על הצוואר ונכנסים איתם למים. להשיג בחנויות מחנאות וטיולים או ב DX.

אפילו אמא שלי קנתה אחד כדי לא להשאיר את המוטורולה V3 שלה על החוף.

פורסם
יש מלא שקיות אטומות למים בגדלים שונים שתולים אותם על הצוואר ונכנסים איתם למים. להשיג בחנויות מחנאות וטיולים או ב DX.

אפילו אמא שלי קנתה אחד כדי לא להשאיר את המוטורולה V3 שלה על החוף.

ומה תסתובב כמו מסכן עם שקית תלויה על הצוואר ?

תהיו רציניים, במקום כל הרעיונות המוגזמים, לפני שמחליטים איפה להתמקם בים, מחפשים חבר'ה שנראים נחמדים ובאו לים בשביל לעשן נרגילה או לשחק ששבש, ומבקשים מהם לשים לכם עין על הדברים כשאתם במים.

חוץ מזה, קצת עירנות לא מזיקה לאף אחד.

כשיש לי בוקר פנוי אני עושה ריצה לים (כן- לבד), לוקח תיק ומשאיר אותו על כיסא והולך בקו ישר קדימה ממנו וכל הזמן מסתכל עליו.

אז על אחת כמה וכמה כשאתם כמה חברים, יש כמה וכמה עיניים שיכולות להעיף מבט כל פעם ולראות אם הכל בסדר.

פורסם

כמובן שאסתובב כמו מסכן. למזלי אני עברתי את גיל ה18 ושקית על הצוואר לא משפיע על חיי המין שלי.

אם אני שם חולצה (יש לי כזאת של ארנה) - על הצוואר מתחת לחולצה.

אם לא קשור בכיס המכנסיים. יש לי כמה שקיות כאלה, תלוי מה אני לוקח.

זאת שנכנסת בכיס מכילה פלאפון, מפתח של האוטו, כרטיסי אשראי ומזומן.

את השאר אני משאיר באוטו.

• תוכן חדש...