Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Rockford R1693 או JBL GTO938 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

איזה מהרמקולים הנ"ל מומלץ יותר?

כרגע אלה הרמקולים היחידים שיהיו ברכב שלי והם יהיו מאחורה, אולי בעתיד אוסיף עוד זוג רמקולים מקדימה אך כרגע לא מתוכננת הגברה\סאב וכדומה.

אני חייב לציין שאין לי יותר מדי כסף להשקיע ככה שבבקשה אל תציעו לי רמקולים יותר יקרים. לעומת זאת אם יש משהו אחר באותה רמה פחות או יותר ומחיר יותר נמוך, אשמח לשמוע.

יש העדפה של איכות הסאונד על פני חוזק.

הרמקולים יחוברו לרדיו דיסק מקורי של סובארו(שקיבלתי מתנה :))

תודה מראש על העזרה!

פורסם

Porsche_Dude7 בוקר טוב

לדבריך יש העדפה לאיכות סאונד על פני חוזק וצליל צורם אז אני לפחות לא יכול להמליץ על אף אחד מהם

מצטער אבל ההמלצה שלי היא להמשיך לחפש

דרור

פורסם

ה JBL האלו הם אחלה רמקולים בתור אחוריים.

אם אתה מחפש את האיכות הטובה ביותר במחיר סביר- מורל טמפו זו התשובה. הם עולים טיפה יותר מה JBL אך הם שווים כל שקל.

קח בחשבון שכדי להשיג איכות טובה- עדיף לשפר את הרמקולים הקדמיים לקומפוננט טוב.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

שלום חבר'ה.. אני חושב שהבנתם אותי לא נכון..

הפורום פה מתיימר להיות מאוד מקצועי והרבה פעמים פה ממליצים על הטופ בקטגוריה..

אני לא ממש מחפש את הכי טוב, אני רק רוצה לדעת מה יותר טוב מבין 2 הרמקולים הבאים או האם יש רמקולים יותר טובים במחיר זול יותר מאלה. הכוונה שלי בהעדפת האיכות על גבי החוזק היא שאני אעדיף את הרמקול האיכותי יותר מבין השניים ולווא דווקא את האיכותי ביותר בקטגוריה.

תקציב מדויק לרמקולים: 350 ש"ח לזוג גג.

המורל טמפו המומלצים הם 6.5 אינץ' לא? לא עדיף הבאס של ה6X9?

תודה למי שניסה לעזור :)

פורסם

גם ה 6X9 שלהם מאוד מאוד מומלצים. מה שכן, הם עולים יותר מ- 350 ש"ח.

עד 350 ש"ח- הייתי הולך על ה JBL. או בודק כמה עולה מורל מקסימו (קצת מתחת למורל טמפו).

אם אתה יכול להתאמץ עוד טיפה- המורל הכי טובים גם מרמקולים של 1000 שקל.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...