Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אני אענה לך לא בתור "חייל" ולא בתור מה שאתה אומר שאני

ושכחתי שאנחנו מכירים ד"א

אני במקומך אם לא הייתי מרוצה הייתי מוסיף עוד כסף ופשוט עובר לחברה אחרת

או מנסה להסתדר עם אותה סדנה שיחליפו לי תוכנה לחברה אחרת

ולא מבלבל ומתלונן כל היום בבכי "הם עשו ככה והם עשו ככה"

עם כל העדכוני תוכנה האלה שעולים כסף אז פשוט לך תשים תוכנה אחרת ותפתור לך את הבעיית עדכונים האלה

וגם ככה אתה רושם שאתה לא מרוצה מהתוכנה ושהיא עושה בעיות

אז מה אתה עושה איתה שנה שלמה???

למה אתה שנה שלמה עם התוכנה הזאת על האוטו שלך ולא היתה לך תלונה אחת עליה?

רק כשהתבקשת לשלם עדכון פתאום פתחת שרשור

ופתאום השרשור הזה הפך מ:

"צריך לשלם על עדכון"

ל:

"אבסולוט לא אמינים"

אף אחד לא הכריח אותך להישאר גם עם התוכנה

תחליף פשוט לתוכנה אחרת

אני במקומך הייתי הולך למקום אחר שם תוכנה אחרת על האוטו

וזאת האמת

ובמקום להמשיך להתלונן ולבלבל לנו את השכל אולי פשוט תתחיל לעשות..שום דבר לא יקרה מעצמו

עזוב אותך מדיבורים פה בפורום

תתחיל עם מעשים בסדנאות

לי יש דעות והוכחות משל עצמי עם תוכנות בעייתיות שעשו דברים קצת יותר גרועים ממה שאתה מדבר..

יש מליון סוגים של מכוניות

עם מליון סוגים של מחשבים ומנועים

וכל רכב עובד טוב יותר עם תוכנה כזו או כזו

תבחר מה שטוב לך לאוטו

ושיהיה לך רק בהצלחה

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בוקר טוב.

לצערי הרב ,עדיין לא הגבת לשאלתי ולא הזכרת מי אתה ,גם לא בפרטי,כך שהדבר מעלה בעיני, תהיות רבות לגביך ולגבי מטרת פרסומך כאן.

מעבר לכך ,אתה משמיץ ומעוות את דברי !

כתבתי בעברית ,שאת התוכנות לבוסט קונטרולר-אני משתדל שלא למכור ואנחנו מוכרים אותן,רק אם אין אופציה אחרת שתפתור ללקוח בעיה ,וגם אז ,אנחנו משתדלים לפקח על התהליך לכוון את הרכב בעצמנו !

אם היית מבין דבר או שניים בניהול המנוע ברכב שלך,היית יודע שהלמדה הקדמית ברכב שלך מתפקדת גם כ וויד-בנד ומווסתת את דרגת הדלק הנכונה למנוע בכל רגע נתון כך שהסיפורים על "יש דלק,אין דלק" הינם שקר גמור.

"הבעיות " שפתרנו לך ,בהחלפת תוכנה ,צצו בעקבות שינויים שעשית ברכב שלך!

התקנת צנרת פליטה,מבטלת את הממיר הקטליטי וגורמת לגדישה לעלות ובהעדר פתרון מכני -התקנתה תדליק כמעט מיד את נורת "בקרת המנוע"

2.החלפת אינלט היניקה ,גורם גם הוא לכניסה מוגברת של אוויר למנוע ובשעת ההתקנה ,מומלץ מאוד להחליף את קופסאת האוויר המקורית ,(שהיא קטנה מאוד ביחס לנפח ולהספק המנוע)בפילטר פתוח.

השינויים הללו במיוחד ברכב כשלך -מחייבים התיחסות בתוכנה בכדי להתאים אותה לשינויים שאתה עשית ברכב!

אם הבעיות שתארת היו מתחילות מיד עם התקנת התוכנה או בשבועות שלאחריה ,לא הייתה משלם אגורה שחוקה על החלפתה ,אבל כיוון שהן קרו כנראה רק לאחר השינויים והתוספות שעשית ברכב -אין כל סיבה שאנחנו נשלם עבורן.

.

לגבי המחירים:

מחירי התוכנות לרכב,אינן קבועות משתנות מרכב אחד למשנהו,בדיוק כמו כל החברות בעולם.

פורסם
קודם כל אני ימנע מלהגיב לך ... חייל נשאר חייל ..

אנשים לא רושמים פה כנראה מפחד

אבל תאמין לי אני מוכן להראות לך אחד על אחד את תיבת ההודעות הפרטיות שלי

ומהרגע שפתחתי את השירשור היא רק הלכה והתמלאה.

צ'יפ מדף של אפסולוט עושה המון המון בעיות - סארג'ים , אובר בוסטים לאחר שידרוגים כמו צנרת+אינלט.

את התופעות המסריחות האלה שהם בעצם בעיה עצמה ב "צ'יפ" הסדנה מציעה לפתור באמצעות שדרוג לתוכנה פתוחה לבוסט קונטרולר משמע - עוקפת את כל החיישנים המקוריים של הרכב שמגנים על הרכב בעת צרה! פשוט מכוונים אותה לגדישה מסויימת וזהו.

יש דלק \ אין דלק \ יש מספיק אוויר \ אין - זאת הגדישה שהרכב יגיע! אם יתפוצץ תפוצץ.

עכשיו אני שוב חוזר ואומר שהכעס שלי הוא לא על הצ'יפ אלה על הסדנה

אם תסתכל למעלה תראה שלכל אחד הם מציעים מחיר שונה בעבור "עדכון" לצ'יפ שיפתור את כל הבעיות

אחד בחינם , אחד ב 1000 + בוסט קונטרולר מכני , ולי 1200שח עם בוסט קונטרולר שלי.

מה עוד שהסדנה אומרת שהיא לא מציעה את הצ'יפים האלה ללקוחות - מה שלא נכון בעליל. איך שהגעתי ישבו על הרכב ואמרו לי

רוצה לפתור הכל ? שים 1200 שקל נשים לך תוכנה פתוחה לבוסט קונטרולר כל הצרות יעלמו.

ועוד הם רושמים פה שהם לא מציעים את זה כי זאת תוכנה מסוכנת שיכולה במקרה של פתיחה לא מבוקרת של הברז לשבור טורבו.

אז תסלח לי עם כל הכבוד אלייך ואל הסדנה - אני יצאתי מפה פגוע.

1. לא נראה לי שיש סיבה שאנשים יפחדו לומר דברים הסדנה לא שייכת לזאב רוזנשטין

2.לי יש ניסיון אישי בשתי רכבים עם הצ'יפים של אפסולוט ותמיד הייתי מרוצה ועוד המון לקוחות שאני מכיר

3.בלי שום קשר כל לקוח הוא לקוח שונה אין מה לעשות ושאף עסק או סדנה מתחרה ימכור לך סיפורים במידה ומישהו החליט לבצע שדרוג של תוכנה + אינלט + אגזוז + ולא יודע עוד מה יכול מאוד להיות שכחלק מעסקת החבילה השדרוג לצ'פ יהיה יותר זול

זה בסדר ולגיטימי לעניות דעתי

4.האמינות של הצ'פים הם מעל 100 אחוז אני עוד לא שמעתי שאיזה מנוע נשבר או איזה תקלה שגרמה לנזק במנוע גם בגדישות של 1.6 באר

5.יצאת פגוע מכל העניין קפוץ לסדנה תלבן את העניינים לא תהיה מרוצה כולנו נשמח לשמוע

6.בהצלחה בהמשך 8)

7.תאמין לי אני קצת משוחד לסדנה ואני לא מתבייש והסיבה היחידה שלעולם אני והלקוחות ששלחתי אליהם לא יצאו מאוכזבים

פורסם

xxxx20vt משוחד או לא אל תדבר שטויות. אני מקווה שאתה לא מאמין בעצמך במשפטים כמו "אמינות של מעל 100 אחוז". ליצרן עצמו אין אמינות של מעל 100 אחוז. למעשה אין כזה דבר אמינות מעל 100 אחוז, אבל אתה מבין למה אני מתכוון.

פורסם

שחכת שהם עסק והם יכולים לקבוע מחיר שונה לכל לקוח. בדיוק כמו שעושים בכל מקום. רשתות סלולריות\טלוויזיה\אינטרנט וכו'.

ואתה ממש לא הראשון ששילם 1200 שקל.

סע ברכה ותהנה מהאוטו.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

בתור לקוח של E&A ולאחר שהתנסתי עם סדנא מתחרה (שלא נציין את שמה) לא הייתי מחליף אותם כרגע וגם לא בעתיד הנראה לעין

היחידים שמכירים את הוואגיות בצורה מדהימה,מספיק לפעמים טלפון אחד ע"מ לקבל אבחון מדוייק ומפורט שמוכיח את עצמו יותר מפעם

יחס מקצוענות והרגשה אמיתית שאביחי אלי וליאור עובדים מהלב ונותנים את כל כולם כדי שאתה תצא עם חיוך וגם הרכב כמובן :mm_wink:

אם זה במחיר באיכות או בשירות - רק E&A

ואני לא משוחד

שנה וגמר חתימה טובה!

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם
שלום.

לשמחתי הרבה,היום היינו אנחנו עסוקים מאוד בעבודה ורק עכשיו התפננו להגיב:

נתחיל בכך ,שללא ספק חברת "אפסולוט " היתה והינה (עד שלא יוכח אחרת )המלך הבלתי מעורער בשוק התוכנות לVAG1.8 בישראל וגם כיום מציגים תוצאות מרשימות על הדיינו ובצירוף שנים רבות של אמינות מוכחת .

כפי שכבר כתבנו כאן בעבר,עדכוני /שינויי תוכנה מבית "אפסולוט" יתבצעו ללא חיוב רק בהתקיים התנאים הבאים:

1.מחיקת התוכנה לאחר עידכון בחברה .

2.בעקבות בעיות תכנות .

בכל שאר המקרים ,מחוייבים אנו (ואתם בהתאם)בעלויות השינוי או השדרוג ,גם כשהן מינוריות.

אם החברה מוחקת לי את התוכנה בעדכון, ואתם מחזירים לי, הרי הולך לכם עוד "קרדיט" לתוכנה ואתם משלמים עליה. למה במצב הזה אתם לא מחייבים ובמצב שבו בא לקוח וקונה אצלכם עוד פריט, וגם משלם עליו, אתם כן מחייבים?

האם בכל מהלך חייכם, אתם בטוחים שמעולם לא עשיתם למישהו עדכון ללא תשלום או עם תשלום שונה?

זה הרי ברור שיש "חברים" ויש "מכרים". אבל אם החברה לקחה לי את התוכנה ואתם מחזירים אותה בחינם, מין הראוי שתשימו תוכנה גם לאחר. זה ברור שפרד עיקש, ויש לכם רצון שלא לשנות נוהל כדי לא "להפסיד". אבל זה ברור לכולם שמשהו פה לא "כשר".

יש סיבה לכך שבארופה לא "סופרים" את אבוסלוט (גם ברכבי ואג, דוגמת סיאט, שם בפורום אפילו לא מכירים את אבסולוט). אתם תחיו בגישה שלכם, של לתת יחס ומחירים שונים לאנשים אחרים. ואני בטוח שיש אנשים שפשוט לא יכניסו רגלם לחנות שלכם (כמוני) למרות שיש לכם הרבה מה להציע להם.

חבל.

פורסם
אם החברה מוחקת לי את התוכנה בעדכון, ואתם מחזירים לי, הרי הולך לכם עוד "קרדיט" לתוכנה ואתם משלמים עליה. למה במצב הזה אתם לא מחייבים ובמצב שבו בא לקוח וקונה אצלכם עוד פריט, וגם משלם עליו, אתם כן מחייבים?

האם בכל מהלך חייכם, אתם בטוחים שמעולם לא עשיתם למישהו עדכון ללא תשלום או עם תשלום שונה?

זה הרי ברור שיש "חברים" ויש "מכרים". אבל אם החברה לקחה לי את התוכנה ואתם מחזירים אותה בחינם, מין הראוי שתשימו תוכנה גם לאחר. זה ברור שפרד עיקש, ויש לכם רצון שלא לשנות נוהל כדי לא "להפסיד". אבל זה ברור לכולם שמשהו פה לא "כשר".

יש סיבה לכך שבארופה לא "סופרים" את אבוסלוט (גם ברכבי ואג, דוגמת סיאט, שם בפורום אפילו לא מכירים את אבסולוט). אתם תחיו בגישה שלכם, של לתת יחס ומחירים שונים לאנשים אחרים. ואני בטוח שיש אנשים שפשוט לא יכניסו רגלם לחנות שלכם (כמוני) למרות שיש לכם הרבה מה להציע להם.

חבל.

כנראה שלא ממש הבנת את תלונתו של פותח השרשור ולכן הגבת כפי שהגבת.

בראשונה, רכש הבחור תוכנה לרכבו,המתאימה לעבודה עם ברז חשמלי.

לאחר מספר שבועות או חודשים,החליט הבחור לשדרג את התוכנה לכזו העובדת עם ברז גדישה מכני ובעבור השדרוג הוא נדרש לשלם!

נכון שיכלתי לספר סיפורים לחברת אפסולוט ולנסות להוציא מהם את התוכנה עבורו בחינם ,אבל היחסים ביננו לבין חברת "אפסולוט "מושתתים על אמון ואנחנו לא נשקר עבור אף אחד!

לגבי אפסולוט:

התוכנה אותה אנו מוכרים בארץ לרכבי ה 1.8 ,אינה תוכנת מדף!

את התוכנה הנמכרת אצלנו היום ,לקח לנו שלושה חודשים לפתח ונזקקנו ללא פחות מ 23 נסיונות שונים ,בכדי להגיע להגיע לתוצאה מושלמת המשלבת הספק מקסימלי ואמינות מקסימלית כאשר לחברת אפסולוט ,רזומה מוכח של אמינות והספק המתפרש ליותר מ 8 שנים בישראל (יותר מכל המתחרים יחד)!

כמוכן ונכון להיום הוכח מעל כל ספק כי חברת "אפסולוט" הינה המלך הבלתי מעורער למנועי ה 1.8 בישראל!

אם אתה יכול להוכיח לי אחרת,אשמח......:wink:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חייב להגיד עוד משהו,פשוט מדגדג לי בטירוף

אפסולוט על AUDI A3 1.8T

הפתיעה מאוד הרבה רכבים חזקים משודרגים שלא חשבו שדווקא A3 תראה להם את הזנב

אני לא חייל של אף אחד וזו לא התוכנה שפתוחה לבוסט קונטרול

אם היא עושה את העבודה בצורה הטובה ביותר - כן!

חבל שאנשים שמתוכן הדברים מוכך שלא התנסו בה או בשרות של אי אנד איי

אני הייתי אומר את אותו הדבר על APR וכ"ו אם הדבר היה נכון

זאת מבחינתי התוכנה הטובה ביותר וה"ניצולית" ביותר ל1.8T סטנדרטי :mm_wink:

לא צריך לקפוץ למסקנות לא נכונות כגון "אם היא הייתה פתוחה לבוסט היה.."

התוכנה אגרסיבית ונהדרת כמו שהיא ולדעתי היא הדבר הנכון ביותר שכל בעל 1.8T צריך לעשות יום אחרי שקנה את הרכב ורוצה להתחיל להנות באמת ולמצות את הפונטציאל עד הסוף ובלי חששות

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

+1 לדברים שנאמרו מעלי ,כמו כן שרות ואמינות ברמה אחרת ,כל הרכבים שלי בעבר והנוכחים שודרגו רק אצל e&a

ומי שמכיר אותי יודע שאני לא מתפשר,הולך רק על הטוב ביותר.

פורסם

אני אומר בכנות שהתנסיתי ב-2 סדנאות שיפורים וגם בסדנאות המדוברת פה ולא נתקלתי בבעיות מיוחדות, אבל במקרה היום עברתי על השרשור של GIAC ודבר אחד תפס את עיני, ולכן שאלה לאביחי:

בהנחה ויש לי מיצובישי לנסר, איפה בדיוק בחור של התחת אני אמור להתקן את הטורבו החשמלי?

פשוט זו התשובה שנתתם לבחור בעל לנסר 2006 ששאל איך ניתן לשפר את רכבו (מעבר לזה שהדגשת שאתם לא מוכרים את זה אבל אולי למתחרים שלכם נותר עוד במלאי).

עכשיו אני לא בארץ, אם כן הייתי בארץ לא הייתי ממשיך להיות לקוח שלכם כי יש לכם דרך....לא יפה.

בהצלחה

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...