Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניתן תמיד להתקין מההתחלה את התוכנה לבוסט קונטרולר שנותנת מענה לכל השינויים העתידיים כל עוד לא מחליפים טורבו/מזרקים

מצטער מאוד אביחי ואלי שאני לא כלכך מסכים עם ההתנהלות הזאת

כי מפה ניתן להסיק בעצם שניתן להתקין את התוכנה הזאת שנמצאה ונבדקה כיותר מועילה מהגירסא ללא הבוסט בכל אוטו עם/בלי בוסט קונטרולר.

אז מדוע אתם החברה המבינים לא עושים זאת בכל רכב אשר מגיע אלייכם להתקנת צ'יפ של אפסולוט.

חבל מאוד שלא דואגים לעדכן את הלקוח שישנם 2 גירסאות הניתנות להתקנה - ואני דיי סבור שהלקוח היה בוחר בצ'יפ שפתוח לבוסט.

מצטער מאוד להגיד לכם אבל אתם אומרים דברים מנוגדים..

כואב לי לדעת שהיה ניתן לחסוך את ה1200 ש"ח האלו אם מההתחלה הייתם מתקינים לי את הגירסא הפתוחה לבוסט קונטרולר.

אני אישית יוצא מאוכזב ממה שאני שומע פה.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה יודע כמה עולה בוסט קונטרולר?

יותר ממחיר של ציפ

המחיר מהווה שיקול די גדול ברכישה של תוכנה

ואתה מסכים איתי שיש הבדל בין 2200ש"ח ל4900ש''ח לתוכנה ובוסט קונטרולר

אם אתה לא מתכוון למצות את הטורבו את תומו התוכנה ה"רגילה" עושה את העבודה בצורה מושלמת

גם ברכב מקורי וגם ברכב עם אינלט צנרת ושאר חמוצים

אם היית רוכש תוכנה מחברה אחרת אני חושב שלא היית יכול בכלל להשתמש בבוסט קונטרולר

וכל אופציית השידרוג לשחמוש בבוסט קונטרולר לא הייתה אפשרית עבורך

אי.אנד.איי אוטוספורט

ברוך הירש 11 בני ברק

03-5702345

http://www.eanda-autosport.co.il/

פורסם

מסכים איתך מאוד שיש הבדל בין 2200 ל4900

אתה צודק בהחלט

מה שאני בכלל לא מסכים איתך זה השיקול שאתה עושה עבורי ועבור שאר הלקוחות.

השאלה היא האם אתה מסכים איתי שאם אני מתקין את הצ'יפ של אפסולוט שלא פתוח לבוסט קונטרולר מאוחר מכן אני קונה בוסט קונטרולר/ברז מכני ואחר כך אני משלם שוב עוד 1200 ש"ח לעידכן תוכנה לבוסט קונטרולר??????? זה נשמע הגיוני???

התוכנה שפתוחה לבוסט כפי שאתה טוען עובדת מצויין גם ללא בוסט קונטרולר.

למה אתם קובעים מראש ללקוחות שבאים להתקין ואין להם ברכב בוסט קונטרולר את התקנת התוכנה שלא פתוחה לבוסט

המינימום שאפשר זה לעדכן את הלקוח בעת הרכישה שיש שני תוכנות לאפסולוט ולפחות לתת לו את הבחירה - ושוב פעם אני בטוח שהלקוח ייבחר באופצייה השנייה שנחשבת לטובה ומועילה יותר!!!!!

פורסם

ניתן תמיד להתקין מההתחלה את התוכנה לבוסט קונטרולר שנותנת מענה לכל השינויים העתידיים כל עוד לא מחליפים טורבו/מזרקים

מהמשפט הזה שכתבת ניתן להסיק שכן ניתן להתקין

עכשיו אתה אומר שאי אפשר.. או שבמשפט שלך שכחת לרשום ששלא בוסט קונטרולר לא ניתן להתקין.

בכל מקרה אתם סותרים את עצמכם עוד ועוד

אני מיציתי..

בשידרוג הבא אני יעשה טוב שיעורי בית מראש לפני שידרוג תוכנה כזאת או אחרת.

פורסם

פה זה לא היה מובן

"ניתן תמיד להתקין מההתחלה את התוכנה לבוסט קונטרולר שנותנת מענה לכל השינויים העתידיים כל עוד לא מחליפים טורבו/מזרקים".

פורסם

מה שברור למשתמשים ״מתקדמים״ לא ברור למשתמש ה״צעיר״ והמתחיל.

לכן חשוב לעשות שיעורי בית מראש ולא לסמוך על מישהו אחר שיעשה זאת במקומך, כל אחד לומד את זה על בשרו, גם אני למדתי דבר או שניים דרך הכיס.

לומדים להיות יותר חכמים בדיעבד, אז אל תתרגש :)

הערה קטנה לאיי אנד הי:

חשוב להסביר את הדברים מראש ולא לצאת מנקודת הנחה שלכולם יש את הידע שאתם רכשתם עם הזמן.

בסופו של דבר זה הפנים שלכם.

פורסם

ערב טוב לכולם.

כאחד הבעלים של "אי אנד איי אוטוספורט" אבקש להבהיר מספר דברים:

1.שידרוגי תוכנה בחברת "אפסולוט" לא מבוצעים בחינם,לא בוצעו בחינם ולא יבוצעו בחינם -זו מדיניות החברה וכך היא עובדת .

2.כל שינוי במפות המחשב,עולה לנו כסף-מי שיודע לעשות שינויים אלו לבד-מוזמן.

3באופן אישי,אני נמנע ממכירת תוכנה לבוסט קונטרולר לרכב עם סט אפ מקורי וזאת מכמה סיבות:

א..תוכנה לבוסט קונטרולר ,מחייבת באותו מעמד, גם התקנת בוסט קונטרולר (מכני או חשמלי) וכרוכה בהוצאה כספית נוספת בסך 300-ש"ח2500 ש"ח.

ב..התקנת בקר הגדישה (בוסט קונטרולר) מחייבת העברת צינורות סיליקון ושינויים הגלויים לעין בתא המנוע ובמקרים מסויימים,אף מתיחת הוויסט גייט.

והחשוב מכל:

התקנת תוכנה לבקר גדישה ,מבטלת למעשה את ההגנה המקורית שנועדה להגן על מכלולי הרכב ,במקרה של גדישה גבוהה!

קחו מקרה ,של נהג שהפסיד בתחרות עם רכב אחר,פתח את ברז הגדישה למקסימום ופוצץ את הטורבו-למי יבוא בטענות?

ולכן,באופן אישי ,אני משתדל להמנע מלתת ללקוח , את היכולת לשנות ולסכן את מכלולי הרכב.

במקרים בהם כן מותקנות התוכנות הנ"ל ,אנחנו משתדלים לכוון בעצמנו את בקר הגישה ומציבים לבקר גבולות בטווח התכנות.

ולכן חברים.

כאשר אתם הלקוחות,מגיע לסדנא כזו או אחרת,נסו להגדיר מראש למוכר(ולעצמכם) מה הכיוון אליו אתם שואפים להגיע .

הגדרה מראש של המטרה,תחסוך לכם זמן וכסף רב .

פורסם

היי,

מעולם עד עכשיו לא התייחסתי לדיונים הכוללים השוואות בין תוכנות או סדנאות , אבל בנושא הזה אני חש צורך להגיב .

בבעלותי לאון 4 , אשר נקנתה משופרת בסט-אפ מתון על טורבו מקורי עם תוכנה מיושנת של ABT .

(שופרה ע"י הבעלים הקודם באופן עצמאי ולא בסדנא כלשהי)

לאחר שפעם אחת הרכב נכנס לSafe mode פניתי ל E&A שם בדקו עם מדובר ב MAF (ה MAF היה מקורי מ 2002),

הם לא ידעו להתחייב אם זאת התקלה אך המליצו להחליפו . קבלתי את ההמלצה ובנוסף שדרגתי את התוכנה לאפסולוט.

הרכב נסע חזק יותר , אך התקלה לא חלפה . פעם במספר ימים הרכב נכנס ל Safe mode .

בסדנא הציעו לי להחזיר לי את ה MAF הקודם ואת כספי , אך העדפתי להשאר עם החדש .

משלב זה אלי ואביחי עשו הכל על מנת למצוא את התקלה , החליפו לי זמנית את הפורק המקורי לפורג פנימי

(הופיעו תקלות check DV ) ללא עלות כדי לראות אם התקלה חוזרת ,

שלחו את התוכנה לנציג באנגליה לעשות בה שינוי אשר חשבו כי יעזור , שינו את חיבורי הואקום לפורק .

כל זאת ללא עלות .

רק אחרי שלא נמצא התקלה הועלתה בפני האופציה לעבור לתוכנה הפתוחה לבוסט קונטרולר ולעקוף את החיישנים הבעייתיים.

המעבר תוכנה היה ללא תשלום פרט למחיר ברז הגדישה . וזאת כיוון שלא הספקתי להנות מהתוכנה למרות שהתקלה לא

הייתה קשורה בה.

אביחי נסע איתי וכיוון את הברז לגדישה של 1.4 באר עם התאמה

לדלק 95 בו אני משתמש עד שווידא שאין תיקוני הצתה.

הביצועים , על סט-אפ מתון כמו שלי (תוכנה פילטר , אינלט ואינטרקולר) לא השתנו לעומת האפסולוט הרגיל ,

אך מאז כבר מספר חודשים אין תקלות.

לכן , אני מסכים לחלוטין עם דבר הסדנא כי אין צורך בתוכנה הפתוחה לבוסט קונטרולר , פרט למקרים בהם הרכב משופר

בצורה חזקה או עם תקלות בחיישנים הטורדניים (כמו במקרה שלי ).

ואם מתקינים תוכנה כזאת אסור לנסות לכוונה לבד (מעולם לא נגעתי בברז גדישה).

מיכאל

פורסם

אצלי הייתה בעיה דומה שהרכב היה נכנס למצב בטוח, שברתי הרבה את הראש, וזה התחיל כמה שבועות אחרי ששמתי תוכנה בפעם הראשונה, של אפסולוט.

בהתחלה קיבלתי תקלה של פורק למרות שנסעתי עם פורג׳ פנימי לאחר מכן המחשב זרק לי תקלה של דוושת תאוצה..

ככה כל כמה חודשים הייתי מקבל לימפ מוד, עד ששינו לי גירסה של התוכנה ומאז הכל בסיידר.

כנראה שבתוכנות מסויימות יש משחק עם חידוד תחושת דוושת התאוצה.

כמובן שאלי ואביחי שינו לי את התוכנה ללא שאלות מיותרות וללא כל עלות.

פורסם

אלי ואביחי

רק בשביל חידוד הדברים

המלצה לעבור לתוכנה שפתוחה מבוסט קונטרולר באה מכם...

יותר מזה אני כבר אדבר רק על עצמי אני לא יודע מה קורה עם שאר הרכבים

קניתיבוסט קונטרולר ועידכנתי תוכנה שפתוחה לבוסט קונטרולר אך ורק בגלל הסארג'ים המטרופים שהיו לי עם תוכנת האפסולוט הרגילה.

אין ספק שהתוכנה מאוד חזקה אך תופעת הסארג'ים שמתקבלת איתה לא כלכך נעימה.

כששאלתי אותכם בדבר הסארג'ים - אמרתם תעדכן לתוכנה שפתוחה לבוסט קונטרולר, שים בוסט קונטרולר והכל ייגמר.

ואת תופעת הסארג'ים של האפסולוט חוו כמוני רבים.. ואת זה ראינו על גביי הפורום!

אז עכשיו לבוא ולהגיד אלי שהתוכנה הזאת ממש מסוכנת ואתם לא ממליצים.. אני מבקש ממכם לפחות להיות אמיתיים!!!

אתם אלה שממליצים לעבור לתוכנה הזאת!!!!

פורסם

Mic_k נחמד מאוד לשמוע שבמקרה שלך לא גבו ממך עוד כסף על עידכן לתוכנה שפתוחה לבוסט קונטרולר

חבל שזה נעשה ככה.. לחלק כן לחלק לא ולחלק למה לא.

• תוכן חדש...