Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב זה מציא.... אבל יש סיכון במציא זו....

ראיתי את ההודעה שלו הוא אמר שהמגבר לא עבד שנתיים וסתם ישב ועוד ממתקים...

לא יודע לי ניראה מציא אבל יש סיכון...אני למשל הייתי חושב הרבה פעמיים לפני קניה כזו.

למי תילך עם הוא יתקלקל??

והבחור אמר שהוא לא רוצה יד שנייה...

פורסם

אמרתי שאין בגלל שמתי שאני חפשתי מגבר יד שנייה טוב במחיר נורמלי לא מצאתי...

לא אמרתי שאין בכלל פשוט נדיר...

אוקי שכחתי את עניין המגבר הזה של רוקפורד שזה דיי מציא..

אני לא מיתווכח עם אף אחד...אתם אומרים ליקנות יד שנייה שיקנה אתם צודקים...אני טועה

זהו!

פורסם

בכול דבר בחיים ולא חשוב מה זה יש יוצא דופן !

אני ירדתי מהרעיון של לחפש יד שניה ... במידה ויפול עלי משהו טוב אז אולי אני ישקול זאת...

שאלה קטנה איך אני יכול לבדוק עם המגבר תקין ?

ולשאלה של מה להביא מהארץ אתם יכולים בבקשה לעזור לי ?

פורסם

לגבי יד שניה,אם אתה לא מבין בקש שישמיעו לך את המגבר עובד,בקש קבלות או אסמכתאות לגיל המגבר וכדומה שלא כל אחד יבוא ויספר סיפורים

פורסם

בנינו 80 אחוז מהאנשים שמוכרים דברים אין להם קבלות...

טוב אז יש לכם המלצה בשביל לסאב ומגבר במחיר של עד 2000 שקל

עכשיו שאלה אני מעדף לחסוך קצת...

הסאב של פיונר 305C הוא נחשב בתור סאב מדויק הוא יותר SQ או SPL

עכשיו איזה מגבר מונו בלוק יוזיז אותו יפה ?

אני לא רוצה משהו של 400 RMS אני גם לא ממש מאמין שהוא יעבוד יפה עם 400 RMS

עריכה :

אחרי סיבוב קל באתר

http://www.mustop.co.il/

ראיתי שמתי שמזינים את הנתונים של המחיר והמשקל והכול זה

אז במחיר הסופי שזה רושם זה כולל מס ומכס וביטוח ולא יודע עוד מה

אז זה אומר שבתחלס המחיר שרשום לי שם זה מה שאני משלם על הכול ?

בלי קשר לעוד דברים ?

עוד שאלה מגבר ממוצע רגיל +- כמה הוא שוקל ?

פורסם
בנינו 80 אחוז מהאנשים שמוכרים דברים אין להם קבלות...

טוב אז יש לכם המלצה בשביל לסאב ומגבר במחיר של עד 2000 שקל

עכשיו שאלה אני מעדף לחסוך קצת...

הסאב של פיונר 305C הוא נחשב בתור סאב מדויק הוא יותר SQ או SPL

עכשיו איזה מגבר מונו בלוק יוזיז אותו יפה ?

אני לא רוצה משהו של 400 RMS אני גם לא ממש מאמין שהוא יעבוד יפה עם 400 RMS

לא. הוא סאב רגיל , לא איכותי. יש ברכטמן JL AUDIO 125WRMS סאב ב790 שקל.

ואיזה איכות אתה רוצה מהקמובינה של המנחת...?!

תמיר

CLASS 1th ELITE

פורסם

עוד דוגמא למגבר יד שניה במחיר טוב הוא המגבר של מג'יק. בקיצור מי שלא הולך עם הראש בקיר יכול למצוא מציאות. אני בעצמי מכרתי בעבר מגברים משומשים במצב חדש שמי שקנה עשה את עיסקת חייו.

המגבר של מג'יק וסאב כמו SHIVA, W3 יתן תוצאה מעולה, בטח שבשביל הכסף.

פורסם
עוד דוגמא למגבר יד שניה במחיר טוב הוא המגבר של מג'יק. בקיצור מי שלא הולך עם הראש בקיר יכול למצוא מציאות. אני בעצמי מכרתי בעבר מגברים משומשים במצב חדש שמי שקנה עשה את עיסקת חייו.

המגבר של מג'יק וסאב כמו SHIVA, W3 יתן תוצאה מעולה, בטח שבשביל הכסף.

רגעה עם איזה מגבר אפשר לנצל את SHIVA הזה הריי הוא 650RMS??

פורסם

כבר דובר פה רבות על כך שזה שהסאב יכול לעמוד ב650W לא אומר שהוא צריך את ההספק הזה בשביל לפעול טוב. רוב האנשים מריצים אותו עם מגברים של 200-300W וחלקם נתנו דוגמאות בפורום.

אם הוא יבחר בW3 (אם יש בארץ) הוא יוכל לקחת סאב עם שני סלילים של 4 אוהם ולחבר אותו על המגבר ב2 אוהם ולקבל הספק גבוה (אם כי יכול להיות והסאב מעבר לתקציב).

יש עוד הרבה אופציות - סרווינים, רוקפורדים, IDQ, קיקר וכו'. צריך לראות מה נכנס בתקציב ומה בעצם נשמע לו טוב.

הכי טוב לדעתי זה שתסגר על מגבר, תרכיב אותו ואז תעשה סיבוב בחנויות ותשמע ברכב שלך ועל המגבר שלך, סאבים שונים.

נ.ב.

אדי, אם הדברים מובנים לך אין צורך לשים אגודל (ההודעה שנמחקה), בעצם כך שלא תתווכח זה מספיק :)

פורסם
אם הוא יבחר בW3 (אם יש בארץ) הוא יוכל לקחת סאב עם שני סלילים של 4 אוהם ולחבר אותו על המגבר ב2 אוהם ולקבל הספק גבוה (אם כי יכול להיות והסאב מעבר לתקציב).

לגבי ה-W3 הסאב שלי הוא בגירסת השני סלילים של 4 אום המאפשר חיבור למגבר ב-2 אום אם אתה מעוניין תרים טלפון לרדיו מילנו ותברר אם קיים במלאי ,עלותו כ-1400 שח ללא תיבה

לגבי מונובלוק אני לא אובייקטיבי להמליץ לך...אבל ההצעה של איל לקנות מגבר להתקין אותו ברכב שלך ואז לבחור סאב לפי העדפותיך המוסיקליות הוא האידיאלי

בהצלחה

פורסם

כן מתן זה מחיר סופי כתוב שם...

אבל תיזכור דבר אחד אם אתה תירצה לעשות קנייה בחו"ל אתה תיהיה צריך לישלוח את הכסף בעזרת חברת מישלוחים שתיקח לך תוספת בין 5-7 דולר!

אבל ככה בכללי זה בידיוק מה שאתה הולך לשלם ...

כתבת מחיר של מגבר פלוס מישלוח??

• תוכן חדש...