Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עדכון מפות לnavngo

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הורדתי לסמסונג J5 והכול עובד אבל יש בעיה שכול הזמן הוא כותב אין קליטה.

מה עושים במצב כזה?

נשמע כמו בעיית gps. האם על המכשיר הזה יש Waze שעובד בצורה תקינה? לא נראה לי שאפליקציה אחת מצליחה להשתמש בנתוני gps והשניה לא.

פורסם
נשמע כמו בעיית gps. האם על המכשיר הזה יש Waze שעובד בצורה תקינה? לא נראה לי שאפליקציה אחת מצליחה להשתמש בנתוני gps והשניה לא.

הוויז עובד מצוין במכשיר רק זה לא :(

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

חשבתי שתצא גרסה חדשה של מפה לאחר פתיחת גשר מוצא החדש ומנהרות הראל. שמתי יד על גרסה 2016.12, ולמרבה הפלא, המנהרות לא נכללות, והגשר רק לכיוון מערב, כפי שהיה בחודשים האחרונים.

הם ישארו לא רלוונטיים אם יפיצו עדכונים מהותיים באיחור.

2016.12

פורסם
הוויז עובד מצוין במכשיר רק זה לא :(

תניח את המכשיר עם הIGO דלוק ליד חלון "שיראה את השמים" ל20-30 דקות בלי לזוז כלומר בבית/באוטו עומד.

פורסם (נערך)

אין לי הסבר אבל לא מעט פעמים (כמובן שלא תמיד) זה עזר גם לסמארטפונים וגם למכשירים יעודיים.

לא מזמן זה עזר לחבר שעמד להחליף רכיב GPS עקב חוסר איכון למרות שלפני שדיברתי איתו הוא נתן למכשיר כל פעם כמה דקות ללא הצלחה

עריכה אחרונה על ידי tza
פורסם
חשבתי שתצא גרסה חדשה של מפה לאחר פתיחת גשר מוצא החדש ומנהרות הראל. שמתי יד על גרסה 2016.12, ולמרבה הפלא, המנהרות לא נכללות, והגשר רק לכיוון מערב, כפי שהיה בחודשים האחרונים.

הם ישארו לא רלוונטיים אם יפיצו עדכונים מהותיים באיחור.

2016.12

תודה שאתה דואג לכל העולם ובמיוחד לישראל..

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
קובץ מצלמות עדכני (עדכון אחרון - 17/1/2017)

נוספו 2 מצלמות במחסום הרכבת על יד מחנה עתלית, לשני הכיוונים.

תודה רבה, רק טיפ קטן- תסמן את מצלמות הנת"צ ב TYPE מספר 7 במקום 1 והפרימו יזהה אותם כמצלמות נת"צ.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

קובץ מצלמות עדכני - עדכון אחרון 4/3/2017

נוספו:

בירושלים, על סיירת דוכיפת, בין כיכר חיזמה למחסום חיזמה

מחסום הרכבת לפני נחשולים, למערב

מחסום הרכבת אחרי נחשולים, למזרח

צומת נחל חדרה, למערב

מחסום רכבת כביש 206

פורסם

בקשה אולי קצת לא שגרתית אבל אני אנסה את מזלי.

האם אפשר לייצא את קובץ המבנים בתלת מימד (BUILDING 3DC) של ישראל להצגה/עריכה בפורמט מחוץ לתוכנת ה IGO ?

(עדיפות ל SKETCHUP).

תודה

גיא

• תוכן חדש...