Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן דרכים לרנו קליאו 1.2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

והיום כלכליסט מרימים את הכפפה עם מבחן השוואתי מול ה-206 שבו הקליאו מנצחת

מבחן השוואתי קליאו 1.2 מול 206+

בנוסף עוד כמה מבחנים שבוצעו למכוניות הללו (מועדון ה-70 אלף)

Ynet משווים את כל המכוניות עד 70K

מבחן השוואתי של שלושת המכוניות (קליאו - פאביה - 206+) בממון

חלא א' ו חלק ב' אני חייב לציין שיש לו טעות לגבי השליטה ממהגה בקליאו - מדובר במתגי ההפעלה של הקרוז קונטרול ולא שליטה על המערכת סטריאו.

ולמי שפספס המבחן על הפאביה באוטו

למרות שאנחנו עדיין ממתינים שמישהו יוריד את הכפפה ויבצע את המבחן ההשוואתי המלא קליאו-פאביה-206+-מיקרה.

:king:

פורסם

יש לקליאו 1.2 שליטה במערכת השמע מההגה או לא? (אני מדבר על התצורה הישראלית, שבה מותקן רדיו aftermarket באופן שספק אם מתגי השליטה המקוריים מסוגלים לעבוד מולו)

:idea:
פורסם
יש לקליאו 1.2 שליטה במערכת השמע מההגה או לא? (אני מדבר על התצורה הישראלית, שבה מותקן רדיו aftermarket באופן שספק אם מתגי השליטה המקוריים מסוגלים לעבוד מולו)

אין שליטה על השמע - כל המתגים על ההגה שייכים לבקרת שיוט.

פורסם

אין מתגי שליטה מההגה למערכת בכלל, מה שיש על ההגה זה כפתורי שליטה על מערכת הגבלת המהירות והקרוז קונטרול. בדגם ה-1.6 האוטומאטי יש כפתורי שליטה על המערכת המקורים מההגה אבל הם כמו מה שיש ב-206/איביזה שזה לא נמצא על ההגה אלה על מין פלח שנמצא ליד מתגי האיתות.

:king:

• תוכן חדש...