Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :)

רציתי לדעת האם אפשרי להתקין רדיו דיסק נוספת ברכב

כי בחדשה אין לי אפשרות לדיסקים אלה רק USB

ובישנה רק דיסקים

זה אפשרי לחבר 2 ביחד? יש לי מקום לעוד אחת..

איך מחברים?

לאותם חוטים לפי צבעים? כילו בישנה ובחדשה יש חוט צהוב אז מחברים ביחד? ובכל חוט ככה?

תודה לכול מי שיעזור D-:

פורסם

לא הבנתי כל כך. אתה רוצה לשים 2 HU? וזאת בגלל שבאחד יש אופציה רק לוSB ובשני רק לדיסקים?

לא יותר קל פשוט לקנות אחד איכותי במקום שניהם?

פורסם

כן פשוט אין לי כרגע תקציב לאחד איכותי משולב USB ודיסקים

אני צריך לביינתים, זה אפשרי חיבור של שתייהם?

פורסם

USB ודיסקים?

450 שקל יספיקו לפיוניר בסיסי וטוב!

http://www.zap.co.il

בהצלחה

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

סבבה .. 450 שקל ..

אבל מה??

קשה להגיד עם זה אפשרי או לא ???

אני לא רוצה לקנות אני רוצה לדעת!!

אם זה אפשרי לחבר עוד אחת..

מה קשה להבין בזה??!!

פורסם

חח אפשר מאמי אפשר,

עכשיו תרגעי...

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

חחח אני רגוע..

פשוט אני רוצה לדעת איך אפשר לחבר 2 ביחד?

אם הייתי רוצה לקנות אחד משולב ביחד לא הייתי פותח את הנושא בכלל

השאלה שלי היא שאיך לחבר? לחבר את החוטים של שתייהם לפי צבעים אחד לשניה ואח כך רגיל לרכב?

פורסם

אני חושב שזה לא פרקטי, איפה תשים את האחד הנוסף? זה קומבינה עם חוטים, עבודה ערבית מה שנקרא.

אם אתה עובד עם ההגברה הפנימית של המכשיר אין מנוס מלפצל את החיווט של הרמקולים לשתיהם בנפרד, אני לא יודע אם זה יעבוד בכלל. עוד משהו שחשבתי עליו, אולי יש לך באחד המכשירים LINE IN, ככה שאולי תוכל לחבר את השני לכניסה של הראשן.

בכל מקרה, המלצתי היא לקנות רדיו דיסק נורמלי מיד שניה, 300 שקל לפתרון בסיסי ולא חאפרי נשמע לי הוגן למדי..

• תוכן חדש...