Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש דבר אחד יותר גרוע משוטרים וזה... שוטרות,הן אוהבות כח אוהבות לשחק אותה קשוחות,לגבי הדו"ח אני בטוח שהוא יבוטל.

מסמנת לי שוטרת לעמוד בצד,למרות שלא ביצעתי אף עבירת תנועה,בסדר אולי בדיקת רשיונות זה מותר הרי,בודקת רשיונות הכל תקין,אני:"עוד משהו שוטרת" היא עושה סיבוב מסביב לרכב,השוטרת:"מה זה האגזוז הזה?",אני:"מה זאת אומרת זה אגזוז סטנדרטי",השוטרת:"מה זה השחור הזה מסביב",אני:"לא יודע גזים נפלטים מהאגזוז הוא לא אמור להבריק את יודעת",השוטרת:"אני יכולה להוריד אותך מהכביש על זה,אבל הפעם אני יוותר",תודה רבה באמת.

אני עומד במעבר חציה באדום, אני מרגיש שרכב עצר מאחורי מסתובב רואה שוטרת משועממת עם הניידת חוסמת נתיב שלם כדי לתפוס אותי עובר מעבר חציה באדום.

זה אומר לך דבר או שניים לגבי שיקול הדעת שלהם תאונה קשה קרתה כולם עסוקים בתאונה והשוטרת מחלקת דוחו"ת כל הכבוד למשטרת ישראל תודה על הסיוע לאזרח בשעת מצוקה.

נגמרו הרוצחים המחבלים והאנסים יש מספיק ניידות ושוטרים להכללל.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
יש דבר אחד יותר גרוע משוטרים וזה... שוטרות,הן אוהבות כח אוהבות לשחק אותה קשוחות,לגבי הדו"ח אני בטוח שהוא יבוטל.

מסמנת לי שוטרת לעמוד בצד,למרות שלא ביצעתי אף עבירת תנועה,בסדר אולי בדיקת רשיונות זה מותר הרי,בודקת רשיונות הכל תקין,אני:"עוד משהו שוטרת" היא עושה סיבוב מסביב לרכב,השוטרת:"מה זה האגזוז הזה?",אני:"מה זאת אומרת זה אגזוז סטנדרטי",השוטרת:"מה זה השחור הזה מסביב",אני:"לא יודע גזים נפלטים מהאגזוז הוא לא אמור להבריק את יודעת",השוטרת:"אני יכולה להוריד אותך מהכביש על זה,אבל הפעם אני יוותר",תודה רבה באמת.

אני עומד במעבר חציה באדום, אני מרגיש שרכב עצר מאחורי מסתובב רואה שוטרת משועממת עם הניידת חוסמת נתיב שלם כדי לתפוס אותי עובר מעבר חציה באדום.

זה אומר לך דבר או שניים לגבי שיקול הדעת שלהם תאונה קשה קרתה כולם עסוקים בתאונה והשוטרת מחלקת דוחו"ת כל הכבוד למשטרת ישראל תודה על הסיוע לאזרח בשעת מצוקה.

נגמרו הרוצחים המחבלים והאנסים יש מספיק ניידות ושוטרים להכללל.

תן לי עוד להוסיף שכשהן לא שוטרות הן בוכות על זה שהגברים כוחניים ומנצלים את המעמד והכח שלהם והנשים צריכות להתלבש צמוד

תקרא לזה אפליה מתקנת, אני לא חושב

זה רק מוכיח עד כמה זה לא נכון

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

תפנה לעיתונות,לערוץ 2, למי שאתה יוכל שיפרסמו את המיקרה הזה בשביל שכולם יבינו עד כמה המשטרה שלנו טיפשה.

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם
תפנה לעיתונות,לערוץ 2, למי שאתה יוכל שיפרסמו את המיקרה הזה בשביל שכולם יבינו עד כמה המשטרה שלנו טיפשה.

טוב אז ככה: המישטרה שלנו לא טיפשה כי המישטרה שלנו היא מהטובות בעולם, מהעולם באים לארץ לסמינרים. ולא סתם המישטרה שלנו קיבלה שם כזה

זה פשוט כמה תפוחים רקובים\ות בתוך אותה מישטרה וזה מקור כל הבעיה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

טוב אז ככה: המישטרה שלנו לא טיפשה כי המישטרה שלנו היא מהטובות בעולם, מהעולם באים לארץ לסמינרים. ולא סתם המישטרה שלנו קיבלה שם כזה

המשטרה שלנו מהטובות בעולם??? :shock::?:lol::lol::lol:

בקשר לבחור שפתח את התרד, באמת כל הכבוד על כך שהגשת עזרה. :)

ROOONEEYY

פורסם

המשטרה שלנו מהטובות בעולם??? :shock::?:lol::lol::lol:

בקשר לבחור שפתח את התרד, באמת כל הכבוד על כך שהגשת עזרה. :)

טוב תישמע עד כמה שאתה חושב שהם רעים וחארות, אז פעם בה לא יזיק ליפתוח את האוזניים ולהקשיב

נגיד יש לנו את אחד הימ''מים הטובים בעולם

יש לנו את יחידות הבילוש הטובות בעולם

ויש לנו את היחידה ללטיפול פסיכולוגי מהטובות בעולם

אתה יכול להגיד עלייהם הכל

אבל מה שנכון נכון

פורסם

הרשה לי לצטט את מפכ"ל המשטרה בזמנו (או שמא זה היה מישהו אחר בכיר במשטרה):

- בשביל להיות חוקר במשטרה, מספיק הגיון בריא.

:lol::lol::lol::lol::D:D:D:D

אתה אחד מהישראלים האלה שחושבים ש_____ (השלם את החסר) אצלנו, הכי טוב בעולם ! אז בוא אני אספר לך בסוד: שום דבר בארץ הוא לא "הכי טוב בעולם".

לבחור שפתח את השרשור:

יישר כוח! אני במקומך לא הייתי מסתפק בביטול הקנס הזה, אלא הייתי פונה לתקשורת ועושה מזה סקנדל גדול.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

הרשה לי לצטט את מפכ"ל המשטרה בזמנו (או שמא זה היה מישהו אחר בכיר במשטרה):

- בשביל להיות חוקר במשטרה, מספיק הגיון בריא.

:lol::lol::lol::lol::D:D:D:D

אתה אחד מהישראלים האלה שחושבים ש_____ (השלם את החסר) אצלנו, הכי טוב בעולם ! אז בוא אני אספר לך בסוד: שום דבר בארץ הוא לא "הכי טוב בעולם".

לבחור שפתח את השרשור:

יישר כוח! אני במקומך לא הייתי מסתפק בביטול הקנס הזה, אלא הייתי פונה לתקשורת ועושה מזה סקנדל גדול.

אז ככה אני שואב את המידע הזה ממאמרים בעיתונים מאולפנים שונים (כמו אולפ שישי לגבי היח' לטיפול פסיכולוגי)

דבר שני מה רע בקצת פטריוטיות אתה יודע גם לך לא יזק

דבר שלילשי אני לא אמרתי שהכל בארץ הכי טוב (ניראה לי ראית יותר מידי את הפרסומת)

מה שטוב ראוי לשבח, ומה שלא טוב צריך לשפר

פורסם

לצערנו אנחנו עדיין רפובליקת בננות קטנה....

אז בוא לא נשבח יותר מדיי את המשטרה שלנו, אוקיי? יש לה את המעלות שלה, אבל ללא ספק הרבה מאוד מגרעות.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

לפי דעתי אתה בנ אדם מאוד טוב , ישר כוח

וחוץ מזה חלה חובה על לעזור במקרה כזה.

ניסן אלמרה 01' 1800

פורסם

כל הכבוד זה דבר ראשון,

דבר שני כמו שהרבה מאוד אמרו לך פה, פנה לתקשורת, זה לא דורש מימך הרבה וזה יעשה הד מספיק גדול בשביל שמשטרת ישראל אולי אבל ממש אולי (אין סיכוי) תשנה משהו בתפיסה שלה....

איתי.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

את התוצאות כרגע אני לא יודע, ניסיתי לדבר עם איכילוב אבל הם לא מדברים עם אנשים שהם לא בני משפחה

את מצב נהג הג'יפ אני לא יכול לקבוע - אני רק מקווה שהוא לא מת כי במקום הוא לא הגיב ולהגיע אליו היה בלתי אפשרי - מאחור יותר מכבי האש הוציאו אותו..

לגבי 2 האחרים, אחד עם שבר פתוח ביד שמאל ומכה בצוואר האחורי - הוא היה חצי מסטול ואיבד אחרי זה הכרה..

עוד אחד לא היה בהכרה והיו לו חתכים מזכוכית של החלון השמאלי אני משער..

כולם פונו לבית החולים, אני עדיין מנסה לברר לגבי נהג הג'יפ..

• תוכן חדש...