Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחר תשעה באב, הדואר פתוח ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צביקה,

סתם הצעה,

לא יותר נוח אולי לעשות הו"ק ואז... לא צריך לשלם בדואר, לבזבז את זמנך.

או לחילופין, תשלום בטלפון...?

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

לא, ממש לא יותר נוח לעשות הוראת קבע.

דוגמא: בתחילת החורף האחרון קיבלתי חשבון חשמל של 1700 ש"ח, כשחשבון ממוצע שלי עומד על משהו כמו 400 ש"ח. אם הייתה לי הוראת קבע, קודם היו מחייבים ואחר כך הייתי צריך להסביר לבעל הדירה שלי למה חזר הצ'ק של השכירות. כיוון שלא הייתה לי הוראת קבע, יכולתי להתקשר למוקד שלהם, לתת להם קריאת מונה נכונה ולקבל חשבון מעודכן כעבור שבוע.

באופן כללי, אני מעדיף כמה שפחות הוראות קבע וכמה שיותר תשלומים במזומן. זה נותן לי שליטה טובה יותר על הכסף שלי וכבונוס מאפשר לי עוד כמה ימים (או חודשים) של אשראי על חשבון אותו ארגון.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לא, ממש לא יותר נוח לעשות הוראת קבע.

דוגמא: בתחילת החורף האחרון קיבלתי חשבון חשמל של 1700 ש"ח, כשחשבון ממוצע שלי עומד על משהו כמו 400 ש"ח. אם הייתה לי הוראת קבע, קודם היו מחייבים ואחר כך הייתי צריך להסביר לבעל הדירה שלי למה חזר הצ'ק של השכירות. כיוון שלא הייתה לי הוראת קבע, יכולתי להתקשר למוקד שלהם, לתת להם קריאת מונה נכונה ולקבל חשבון מעודכן כעבור שבוע.

באופן כללי, אני מעדיף כמה שפחות הוראות קבע וכמה שיותר תשלומים במזומן. זה נותן לי שליטה טובה יותר על הכסף שלי וכבונוס מאפשר לי עוד כמה ימים (או חודשים) של אשראי על חשבון אותו ארגון.

זה נכון , אבל למה לרוץ לדואר כשאפשר לשלם בכרטיס אשראי באמצעות אתר חברת החשמל או MYBILLS ?

זה גם מאפשר לך לתזמן מתי ירד הכסף, לעתים חודש מרגע תאריך התשלום בכרטיס אשראי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...