Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגנבה לי האלפא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

משתתף בצערך ולצערי מבין את הכאב!

אפקח עין כשאסתובב בכבישים

בכל אופן שיהיה בהצלחה

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

• חברי המעגל הראשון
פורסם
וואוו איזה באסה לפתוח ככה את הבוקר .. :shock::shock: תגידו מה קורה עם הרכבים הישנים מה היתחילו לגנוב אותם . בשביל מה ? בדרך כלל ממה ששמעתי גונבים רכבים חדשים יותר. בשביל חלקים למוניות למוסכים ועוד ועוד ... בשביל מה גונבים רכבים ישנים ואספנות ? מה יש ביקוש לחלקים שלהם ?

לא רק אנשים נורמליים אוהבים מכוניות לצערנו.

מקווה שתמצא את האלפא מהר, ושהגנב ימצא את עצמו במצב בריאותי שלא מאפשר לו לנהוג.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

היה לי נסיון מר כזה. פרסם מודע בכתון או יותר טוב ענין איזה כתב רכב לפרסם כתבה. אני מצאתי כך את הרכב שלי מוסלק כשני ק"מ ממקום הגניבה. אם פונים אליך מתווכים וגנבים אל תאמין להם חצי מהם סתם גוזרים קופון. לי אמר איזה ערבי שהרכב בשכם. הוא היה באור עקיבא.

אז שוב חפש טוב טוב פרסם בעיתון עם תמונה.

שלמה דן גדרון

פורסם

נורא, פשוט נורא.

מקווה שאלו אינם גנבי ברזל או גניבה לשם חלקים.

בציפייה שתמצא בריאה ושלמה.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

מצער לשמוע, מקווה שתימצא האבידה...

אגב, לא יודע אם חשבת על זה, אבל אולי באיזור שלך יש מצלמות אבטחה שונות (אם יש קניון, תחנת דלק, אפילו מצלמות תנועה) שניתן לבדוק אם הרכב מופיע בהן בשעות האמורות. זה יכול לעזור.

פורסם
מצער לשמוע, מקווה שתימצא האבידה...

אגב, לא יודע אם חשבת על זה, אבל אולי באיזור שלך יש מצלמות אבטחה שונות (אם יש קניון, תחנת דלק, אפילו מצלמות תנועה) שניתן לבדוק אם הרכב מופיע בהן בשעות האמורות. זה יכול לעזור.

נכון

זה אכן המצב - העברתי את הפרטים למשטרה, אני מקווה שזה יהיה הפרט שחסר להשלמת התמונה (תרתי משמע)

ושוב תודה לכולם על התמיכה והעידוד

• תוכן חדש...