Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לשאלתך, הבורסה ואני לכיוונים מנוגדים כמה שיותר רחוק אחד מהשני.

חוץ מקרן הפנסיה שלי אין ליע שום קשר לבורסה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם היה לי כסף פנוי, היום ומחר הייתי אוסף סחורה מכל הבא ליד.

גם אם המשמעות 'לשבת' עליה שנתיים / שלוש.

האמור אינו בשום אופן ייעוץ או קרוב לכך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

נראה לי שהיום היה רק הקדימון (טריילר), בואו נחכה לראות מה קורה מחר בבורסות העולם ואיך זה משפיע עלינו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אם היה לי כסף פנוי, היום ומחר הייתי אוסף סחורה מכל הבא ליד.

גם אם המשמעות 'לשבת' עליה שנתיים / שלוש.

האמור אינו בשום אופן ייעוץ או קרוב לכך.

אני חושב שזה זריז מידי לקנות אני חושב שהירידות לא נגמרו וזה לא לאסוף מהרצפה כרגע

נראה לי שהיום היה רק הקדימון (טריילר), בואו נחכה לראות מה קורה מחר בבורסות העולם ואיך זה משפיע עלינו.

העיניין שהבורסה בחופש בשלישי את ההשפעות של ארה"ב נראה רק ביום רביעי בבוקר, תרחיש של ירידה של עוד 5% ביום רביעי אפשרית מאוד להערכתי הלא מאוד מקצועית, לפי הערכה שלי שארה"ב תרד באחוזים דומים ביומיים האלה עד חידוש המסחר ברביעי.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...