Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שטפתי את הפיקי בשטיפה ידנית, הכל טוב ויפה, סחבק עבר על כל הדלתות עם קומפרסור לייבוש, כל מקום שנכנסו בו מים, ניקה את כל השאריות של הדבק מהרכב, בקיצר השקיע. השארתי לו 20

הפעם השניה שהגעתי לשם הרכב באמת היה מטונף ומישהו אחר שטף אותו ובכלל לא השקיע, כל הזמן דיבר בטלפון ולא ייבש כמו שצריך. חצי מהאוטו עוד היה רטוב.

לא ראה ממני שקל.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מקרצפים לי את הרכב כל שבוע עם הלשון!

והם לא רואים ממני שקל אחד....

אני שוטף אצל בני הדודים שלנו....

מנקים סבבה לגמרי.8)

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

אני שוטף את הרכב לבד ולעולם לא הולך למכון שטיפה.

בכל מקרה שהיה לי את הפולו הקודמת שטפתי אצל הערבים והם לא קיבלו ממני טיפ.

פורסם
הבחור התאמץ מאוד וזה מה שהבאת לו?

כן , בנתיים לא ראיתי שמישהו נתן יותר מזה ,חוץ מזה שטיפ של 50% נראה לי מאוד נדיב.אפילו שהבחור התאמץ מאוד

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם
כן , בנתיים לא ראיתי שמישהו נתן יותר מזה ,חוץ מזה שטיפ של 50% נראה לי מאוד נדיב.אפילו שהבחור התאמץ מאוד

+1.

חבר'ה!! לא חייב לתת טיפ, ואף אחד לא צריך להרגיש לא בסדר שהוא לא נתן.

משלמים על העבודה גם ככה.

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם
אתם מבינים שזה גועל נפש גזעני מה שהולך פה.

עידן

אם ההודעה שלך מכוונת אלי אז אני לא מביא להם טיפ לא בגלל שהם ערבים , גם ליהודי לא הייתי נותן.

באזור שלי מי ששוטף מכוניות זה רק ערבים .

ד"א - אף פעם לא נתקלתי במישהו שכן נתן טיפ לשוטפים.

פורסם

גם מלצר, שליח, חופף במספרה רק עושה את העבודה שלו.

טיפים זאת צורה להביע הערכה אם קיבלת שרות טוב.

אם זה שעובד על הרכב שלי עושה עבודה טובה זה רק הגיוני לצ'פר אותו ב5 שקלים.

אותי זה לא יהרוג, אותו זה יפנק.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
גם מלצר, שליח, חופף במספרה רק עושה את העבודה שלו.

טיפים זאת צורה להביע הערכה אם קיבלת שרות טוב.

אם זה שעובד על הרכב שלי עושה עבודה טובה זה רק הגיוני לצ'פר אותו ב5 שקלים.

אותי זה לא יהרוג, אותו זה יפנק.

עידן

יפה, כמו שאמרת,

זה "רק הגיוני" לצ'פר אותו. זה צ'ופר, אתה לא חייב לתת, ואף אחד לא צריך להגיד לבן אדם שהוא מגעיל, או דברים בסגנון כי הוא לא נתן טיפ. זו זכותו.

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם
תודה, אחרי שנים רבות ששטפתי את הרכב רק ידנית, התחלתי לשטוף אותו במכונת רחיצה (וכנראה המשיך בכך) זאת עקב כך שעברתי דירה וקצת (הרבה) לא נוח להתארגן על מים ומקום שטיפה מוצל.

כדרך אגב אני השארתי 10 ש"ח טיפ.

ועכשיו נקשה קצת... האם לא הגיוני לתת את הטיפ כבר בהתחלה?

כך מראש העובד יידע שאני מעריך את עבודתו וישתדל לתת טיפה מעבר, או שאולי בדיוק ההפך העובד יגיד "הטיפ כבר בכיסי בשביל מה להתאמץ".

אני נתתי (כנראה כמקובל) בסיום העבודה על הרכב.

תעשה מה שאני עושה , בד"כ זה משתלם , כשאני הולך לחתונה או אירוע כלשהו , אני אוסף מכל החברים כסף ונותן לו ישירות , נניח החלטתי לתת טיפ של 50 שקל לצורך העניין , או 100 , אז אני נותן לו 20 שקל נגיד , ואוסף מכל השולחן עוד 20 ואומר לו "יש עוד מאיפה שזה הגיע" ואז הוא מפרפר כל הערב ובסוף מקבל עוד כסף.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
אם ההודעה שלך מכוונת אלי אז אני לא מביא להם טיפ לא בגלל שהם ערבים , גם ליהודי לא הייתי נותן.

באזור שלי מי ששוטף מכוניות זה רק ערבים .

ד"א - אף פעם לא נתקלתי במישהו שכן נתן טיפ לשוטפים.

אז אני אומר, שכן נהוג לתת טיפים, אל תשכח שרוב האנשים שעובדים בשטיפת מכוניות, שליחים, מלצרים וכדומה הם לא אנשים שיש להם משכורת מי יודע מה, או תנאים מי יודע מה, ואני לא חושב שאם תשאיר טיפ כל פעם, אפילו 10 שקל, אז ההון העצמי שלך ירד ברמות מטורפות.

מניסיון, שעבדתי בשטיפת מכוניות, הכסף תכלס שהייתי מרוויח זה היה מהטיפים, והייתי קורע את התחת על כל אוטו ואוטו, כי בסופו של דבר זה לקוח, ששילם על השירות הזה, היו אנשים ממש נחמדים שהיו מפנקים בטיפים שבאמת מגיע, והיו אנשים מגעילים שאפילו תודה לא אמרו, אז זה לגיטימי להביא טיפים.

ואגב כשאתה בא למסעדה, מה אתה חושב על מה אתה משלם עוד 10% שירות?

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

• תוכן חדש...