Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה זה בידיוק אוברול ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כמה שאלות :

1. מה זה בידיוק אוברול לרכב?

2. זה באמת יוציא תאוטו כמו "חדש" או שזה סתם רמאות ?

3. כמה יעלה בערך אוברול לAUDI TT - שנת 2001 - קופה

4. מה בידיוק כולל האוברול ?

תודה לעונים :D

פורסם

ב"אוברול" הכוונה בדרך כלל לשיפוץ מלא של המנוע. זה כולל חריטה של הצילנדרים , החלפת הבוכנות וכמובן הרינגים, השחזת גל הארכובה והחלפת מיסבים ראשיים ומיסבי טלטל (כולל התאמתם), בדיקת השסתומים , ליטושם וליטוש תושבות השסתומים, השחזת שטח הראש, ניקוי מעברי השמן, בדיקת משאבת השמן והחלפתה במידת הצורך ועוד ועוד. לא יודע לומר לך לגבי עלות, אך מהמפורט לעיל תבין שמדובר בהמון עבודה ופועל יוצא מכך בהרבה כסף. ככל שידוע לי באאודי זה עוד יותר יקר בגלל יוקר החלפים. ככלל, זו אינה רמאות באם העבודה מבוצעת כמו שצריך בידי בעלי מקצוע אמינים. באם העבודה מבוצעת כמו שצריך, המנוע חוזר למצבו הכמעט מקורי. קח בחשבון שהיום ניתן להשיג מנועים מייבוא, בדרך כלל במחירים די סבירים ואולי כדאי שתשקול גם אפשרות זו.

פורסם

בוא אני יסביר לך למה אני רוצה אוברול

דוד שלי עוד שנה מוכר לי את האוטו שלו -AUDI TT 2001

הוא עבר איתה כ180 אלף ק"מ הוא סחט את האוטו

ואמרו לי כדי ל"שחזר" את הכול ל0 צריך לעשות אוברול , זה נכון ?

פורסם

הרכב אוכל שמן? מאבד מים?

תבצע בדיקת קומפרסיה (כזאת שמפרקים את הפלאגים) ותבדוק כמה הערך שמתקבל, ותשווה לנתוני יצרן.

ואז תראה את מצב המנוע , ותחלטי בהתאם.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

פורסם

שמע לא תמיד חייבים לעשות אובלור תלוי אך האוטו טופל עם הטיפולים היו בזמן ולפי הוראות כמובן יש בלאי של זמן והמנוע וכלל המערכות ,שמע אם אתה אומר שהדוד שלך סחט\שחט את האוטו אז עדיף לך לחפש אחת שמורה יותר.

נשים אי אפשר איתן,וכבשים לא יודעות לבשל .......:-D

פורסם

:lol:כמה אפשר ל"סחוט" רכב?

הרי לא מדובר על רכב בן 20 שנה, או ממוצא קוריאני/הודי וכדומה.

מדובר ברכב גרמני נטו, אני מאמין שקשה מאוד ל"גמור" אותו ב 180 אלף ק"מ.

עם כל הכבוד לדוד שלך, תכניס את הרכב לבדיקה (מוסך רון בת"א במידה ואתה תל-אביבי) ותיווכח.

שבת שלום

נ.ב

אמרת עוד שנה, יזרמו עוד הרבה מים בנהר ובטח תזכה בלוטו אז תוכל לרכוש אחת חדשה

:lol:

Golf 2008 MK5

פורסם

היום לא משתלם לבעל מקצוע לבצע אוברול כהלכתו, זה יותר מדי זמן ואף אחד לא ישלם על זה. יותר זול להחליף מנוע.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

כמו שכבר נאמר אם המנוע לא אוכל שמן ובוצעו טיפולים בזמן והכל תקין אני לא רואה סיבה לעשות אוברול או להחליף מנוע חוץ מזה עדיין אין לך רשיון (לפי מה שזכור לי משרשורים קודמים ) כך שעד שתקבל את הרכב יעבור זמן וכשתקבל אותו תבדוק אם הוא תקין אם לא תתיעץ כאן מה יהיה אפשר לעשות ,אבל נכון לעכשיו זה לא רלוונטי כל כך :?

פורסם
עוד לא נגמר החופש הגדול ?!

איזו בעסה !

החופש הגדול עדיין לא נגמר, יש לנו עוד כמעט חודש לסבול מלח מעצבנת, חום אימים ,יתושים, טפילים, וילדים שהבריכה ננעלה להם, אך תכף יבוא השומר יפתח את הבריכה, וינעל את השרשור, בי,ביוש...בן 13 !!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מה לעשות שלא כולם לומדים בגן חובה מקצועות רכב ובכתה א' לא מלמדים לעשות אוברולים.

הבחור שעל שאלה יחסת סבירה ומנוסחת בסדר, מגיע לו לקבל תשובה.

1. אוברול (זה עיוות של המושג OVERHAUL באנגלית) זה שיפוץ מנוע.

2. האוטו לא יוצא "כמו חדש" כי חוץ מהמנוע יש באוטו עוד הרבה חלקים אחרים שגם סובלים מבלאי אחרי קילומטרז' גדול.

וגם מנוע שעבר שיפוץ יהיה בעל אורך חיים קצר יותר ממנוע חדש. בכמה קצר יותר - תלוי ברמת השיפוץ שבוצע.

3. אוברול מלא ברמה גבוהה עולה הרבה מאוד, ולכן ברוב המקרים משתלם יותר להחליף מנוע למנוע משומש עם פחות קילומטרים.

4. קיבלת תשובה מ AVZ

• תוכן חדש...