Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי איביזה 02 ויש את הרדיוטייפ המקורי המובנה, יש ברכב צ'ינגר שמחובר לאותו רדיו טייפ מובנה, כדי לשמוע את הצ'נגר צריך להפעיל אותו וברדיו לשים 88.1, הקטע שמאז שאני קניתי את האוטו אף פעם לא שיניתי תחנה לכן זה תמיד עבד, בטעות נגעתי ברדיו לא זוכר למה, שיניתי תחנה בטעות, ומאז 2 ימים אני לא מצליח לחזור ל-88.1 וכבר התחרפנתי שמצאתי את העצמי שעות לוחץ על אותם הכפתורים מנסה הכל ולא קורה כלום, הרדיו עושה מה שבא לו ובוחר תחנות איזה שבא לו מבלי לעצור!

הנה סרטון לדוגמה:

http://www.youtube.com/watch?v=bFSPEV6PeXg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מישהו נתקל?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

זהו שזה לחיצות מאוד קצרות, אחרי ה"ביפ" אני משחרר את הכפתור, זה שהאצבע שלי נשארת על הכפתור אני לא לוחץ!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אתה צריך לעבור ל MANUALL בחיפוש התחנות

אני לא זוכר איך זה נעשה למיטב זכרוני יש לחצן שמעביר את החיפוש ממצב SEEK למצב MANUALL

במידה ולא תנסה לחיצה ארוכה ומתמשכת למספר שניות על כל אחד מהלחצנים עד שתמצא את הלחצן הנכון

בהצלחה

דרור

פורסם

כבר ניסיתי הכל, אני צריך מישהו שבאמת יודע מה הבעיה פה

פורסם

הצ'יינג'ר שלך מקורי?

אצלי מורכב מקורי וזה לא לפי תחנות רדיו אלא אני לוחץ על CD ברבייעית כפתורים למעלה.

פורסם

לא מקורי, אני לוחץ על כפתור צ'יינג'ר הוא מהבהב ולא קורה כלום, עם אני עושה ברדיו 88.1 אני שומע באיכות טובה אבל עדיין שומעים לא כמו דיסק

• תוכן חדש...