Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי ניסאן סאני 93 ידנית הזרקה. והרכב שותה דלק כמו שברולט לומינה! (ויש לי לומינה בבית)

עשיתי בדיקת 4 גזים יצא תוצאה מצויינת, עשיתי טיפול 10 אלף לפני חודשיים, ניקיתי מערכת הזרקה, ו-כ-ל-ו-ם!

האוטו עדיין לוקח דלק כמו משוגע.

ועוד לא הזכרתי שהרכב בקושי כבר מאיץ , עד שהוא מגיע ל 90 לוקח לו רבע שעה. (אני לא עולה על 90 קמ''ש בגלל הבעיה)

מה עוד אפשר לבדוק? או שאני כבר יזרוק את הרכב.

נ.ב לרכב 260 אלף ק''מ.

פורסם

המנוע שלו כבר גמור, בטח צריך חריטה מחדש לבוכנות וכו'.

עדיף תזרוק תביא עוד לומינה.

אני לא אומר סתם, 0-90 ביותר מחצי דקה זה מעל ומעבר, הקוואליר שלי עם מזגן בעליה עושה את זה ב15 שניות.

המנוע וכל האיזור כבר נגמר לך.

תן אותו לילד.

פורסם

260 אלף למנוע הזה זה מחצית חיים. אם הוא לא מעשן ולא אוכל שמן אין שום סיבה לחשוד במנוע.

נשמע לחלוטין בעיה במערכת ההזרקה. יש לי סאני כזו, והיא חסכונית מאוד - 15 קמ"ל בבין עירוני, 11 קמ"ל במשולב, ולא נהיגה חסכונית במיוחד.

לך למומחה להזרקות.

:turn-l:
פורסם

פילטר דלק הוחלף?

מה הצריכה שאתה מקבל?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם יש ברכב הזה כיוון הצטה , כדאי לבדוק אותו.

אם כיוון הצטה לא מכוון , בדרך בכלל גם אפשר לבדוק את זה בלי מוסך.

שים ניוטרל תן פול גז, אם למחוג של הטורים לוקח יותר מ2 שניות להגיע למקסימום , כנראה שההצטה לא מכוונת נכון.

פורסם

תודה על התגובות.

פילטר דלק לא יודע אם הוחלף-יבדק.

המנוע לא מעשן, אבל אם זה עוזר אז נגיד בין 90 ל110 המחוג קופץ ולא עולה חלק כזה.

ואיפה אני יכול לקנות מצוף דלק של ניסאן?

• תוכן חדש...