Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב מסוחר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נקמ'יצי לא יכל לנסח זאת טוב יותר.

ת'כלס? אפילו לא הייתי טורח להגיע לשם, אלא אם אתה גר באיזור ואין לך בעייה לקפוץ.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

טוב רק לטובת הסרת ספק החלטתי לבדוק את הרכב גם ככה אני הולך להיות במרכז .

קודם אני הולך לבדוק טוב טוב בעצמי ובעזרת חבר שעבד במוסך ואם הכל יהיה בסדר נקח את האוטו לבדיקה יש המלצה למכון בדיקות בחולון?

נשים אי אפשר איתן,וכבשים לא יודעות לבשל .......:-D

פורסם

המעבדה לרכב. בלי לחשוב פעמיים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה רבה לכולם אחרי שאני אבדוק אני עידכן מה נסגר ועם בכלל שווה להתקרב לסוכנות הזאת.

פורסם

מניסיון שלי בחיפוש אחרי מולטיפלה וברלינגו, ללכת לראות את הרכב יהיה בזבוז זמן במקרה הטוב.

אני ממש התעצבנתי מהסוחרים או המגרשים הקטנים האלה.

יש הבדל כל כך גדול בין מה שנאמר בטלפון למה שאתה רואה בפועל.

מסקרן אותי לראות מה יהיו המסקנות שלך מהרכב...

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

תלמד מאנשים שעשו את הטעות הזאת - אל תתקרב.

גם אם הוא אומר לך שיש בחוץ שמש אל תאמין לו.

עדיף לך לחפש רכב מבנאדם פרטי שיש לו ספר טיפולים מסודר ושנראה לך אמין.

130 אלף קילומטר לשנת 97 נראה לי קצת חשוד..לא בלתי אפשרי אבל קצת חשוד לטעמי.

פורסם

נכון מאוד, "כל המוכרים הפרטיים צדיקים גמורים וכל הסוחרים רמאים חסרי תקנה". איזה שטויות.

יש המון אנשים שנפלו על סוחרים, כשם שיש המון אנשים שנפלו על מוכרים פרטיים (וגם לא חסרים שרשורים על כך). מהבחינה הזו, עדיף ליפול על "רמאי" סוחר כי אז - במקרה של בעיות - יש כתובת שניתן לפנות אליה בדרישות או אפילו להגיש תביעה, בעוד ה"רמאי" הפרטי נעלם עם הרוח ואינו נושא בשום אחריות.

אני לא בעמדה לקבוע האם כדאי או לא כדאי לך לך לקנות את הרכב המדובר. מה שאני אומר זה שכדאי לך לבדוק את הרכב בשים לב לכל מקדמי ההגנה-זהירות הנדרשים. אותה המלצה חלה גם במקרה של רכישת רכב מפרטי.

סיפור: לאחרונה חשבתי להחליף את הרכב שלי שהוא במצב מצויין, וכדי להמנע מכאב הראש של המכירה שקלתי ברצינות לעשות עליו טרייד אין (אפילו במחיר הפסד של כמה גרושים). אני מניח שאם הייתי משלים את העסקה, הרכב היה מגיע לאחד המגרשים ואז היה נפסל אוטומטית על ידי חברי הפורום המכובדים, ושלא בצדק.

פורסם

הייתי היום במרכז ואמרתי בוא נבדוק את הרכב וכמובן הבאתי איתי בן אדם שמבין.

הגעתי לסוכנות של הסוחר בחולון והתחלנו בבדיקה והינה התוצאות:

1.חייבים לעשות טיימינג לרכב .

2.חייבים להחליף אלטרנטור

3.מד מהירות לא עובד אבל הסל"ד כן

עכשיו הסוחר הוא בן אדם סבבה עם תעודת סוחר מורשה כל זה דיבר איתנו ואמר שאין לו כזה מושג לגבי הרכב הוא רק הביא אותו מטרייד אין עשה לו צבע ואמר לנו שאין לו מושג יותר מדי על הרכב הוא רק יודע שהוא טופל בחברה ויש ספר טיפולים ובאמת יש ספר טיפולים אבל רק עד 2007 .

והוא לא מוכן לרדת יותר מדי במחיר והחבר הזה אמר לי שתמורת 3 וחצי אלף יצא אוטו בובה כי האוטו הוזנח או שבכלל לא נגעו בו ולא נסעו בו.(הטסט נעשה לא מזמן ויש מצבר חדש)בגלל זה הוא חושב ככה.

עכשיו השאלה היא האם כדי לנסות להוריד אותו למחיר הרצוי כי בכל זה רנו מגאן קופה יד ראשונה עם קילומטרז' כזה לא מוצאים כל יום או לעבור לאוטו אחר?:?

פורסם
הייתי היום במרכז ואמרתי בוא נבדוק את הרכב וכמובן הבאתי איתי בן אדם שמבין.

הגעתי לסוכנות של הסוחר בחולון והתחלנו בבדיקה והינה התוצאות:

1.חייבים לעשות טיימינג לרכב .

2.חייבים להחליף אלטרנטור

עכשיו הסוחר הוא בן אדם סבבה עם תעודת סוחר מורשה כל זה דיבר איתנו ואמר שאין לו כזה מושג לגבי הרכב הוא רק הביא אותו מטרייד אין עשה לו צבע ואמר לנו שאין לו מושג יותר מדי על הרכב הוא רק יודע שהוא טופל בחברה ויש ספר טיפולים ובאמת יש ספר טיפולים אבל רק עד 2007 .

והוא לא מוכן לרדת יותר מדי במחיר והחבר הזה אמר לי שתמורת 3 וחצי אלף יצא אוטו בובה כי האוטו הוזנח או שבכלל לא נגעו בו ולא נסעו בו.(הטסט נעשה לא מזמן ויש מצבר חדש)בגלל זה הוא חושב ככה.

עכשיו השאלה היא האם כדי לנסות להוריד אותו למחיר הרצוי כי בכל זה רנו מגאן קופה יד ראשונה עם קילומטרז' כזה לא מוצאים כל יום או לעבור לאוטו אחר?:?

אוי התמימות, התמימות.

אוקיי, אז מה יש לנו כאן:

סוחר שהביא את הרכב מטרייד-אין (שכנראה זה טרייד-אין ממש פראייר לוותר על כזו "מציאה").

סוחר שמשקיע בצבע (כי כנראה הוא רכש את הרכב השמור בכל כך הרבה מתחת למחירון כך שיש לו כסף להשקיע בצביעה סופר איכותית)

היסטוריית טיפולים שנפסקה ב 2007 (כי אחרי 10 שנים כנראה בעל הרכב הרגיש שהוא פראייר)

תקלה בלוח המחוונים (כי כנראה זו סתם תקלה ולא משהו שאולי עלול לרמוז על זיוף קילומטרז')

שיפוץ אלטרנטור והחלפת טיימינג (כי האוטו מטופל לפי הספר ושמור ביותר)

וכל זה ואפילו לא בדקתם היסטוריית תאונות.

סתם מעניין אותי, כמה קילומטרז' היה לרכב ב 2007 לפי הספר?

מאחר וברור לי שאתה נעול על הרכב וחברך רק הוסיף שמן למדורה, אני מציע לך בחום לקחת אותו למכון בדיקה באופן עצמאי, נגיד למעבדה לרכב בחולון. תמסור ד"ש לעידן, אמור לו שאתה מהפורום והוא כבר ידאג לטפל בך ובאוטו כמו שצריך. אני מציע לך בחום לקרוא טוב טוב את דו"ח הבדיקה ולהקשיב בקשב רב לשיחת הסיכום.

איתמר.

פורסם

אפשר להגיד שאתה "מחפש רכב מתחיל"... אחרי שתראה עוד כמה מכוניות שאצל סוחרים תלמד לזהות את הסיפורים והמעשיות, את כל השקרים שמסתתרים מאחורי "אני לא יודע" או "אין בעייה - הרכב במצב מושלם, פשוט לבעלים לא הייתה סבלנות להתעסק עם המכירה".

יש משפט שאומר "אם יש ספק - אין ספק".

לדעתי כדאי לך להמשיך לחפש רכב שיהיו סביבו פחות סימני שאלה.

קח בחשבון שאם לא טיפלו ברכב כמו שצריך, זה לא יגמר רק בטיימינג ואלטרנטור, תהייה בטוח שיש עוד כמה תקלות לא זולות שמחכות לקונה המאושר. וזה מניסיון שלי כשהייתי מתחיל...

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

כי בכל זה רנו מגאן קופה יד ראשונה עם קילומטרז' כזה לא מוצאים כל יום:?

תדעו שאם המד מהירות לא עובד אז גם הקילומטרז' לא זז, עכשיו לך תדע כמה שנים כבר לא זז המד קילומטרז'
פורסם
הרכב בצבע כחול כהה?

כן עומד בחולון.אתה מכיר את הרכב?

• תוכן חדש...