Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

60-70K, חסכוני ואמין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב צפוי לעשות ~1600 ק"מ לחודש, 80% מזה בין-עירוני (עבודה וחזרה) למשך לפחות 3 שנים.

אני די חושש מלקנות יד שניה (חוסר ניסיון, אמינות, חתול בשק מבחינת הסטוריית הרכב), מה גם שנראה לי שצריכת הדלק השתפרה משמעותית בשנים האחרונות (אם מניחים 8 שקל לליטר :shock: ההבדל בין 1:10 ל 1:15 הוא קרוב ל15000 במהלך 3 שנים).

כרגע אני חושב בכיוון של מיני ידנית - אלטו פיקנטו וכו (מקווה לעשות נסיעת מבחן על 2 אלה השבוע) אבל אני לא ממש סגור על עצמי, מה גם שזמן ההמתנה לפיקנטו מזעזע.

עוד הצעות? מציאות מיד שניה שאני לא מודע אליהן? בהנתן חישוב עלויות הדלק התקציב שלי למשומשות הוא 45-55 ואני לא בטוח לגבי האמינות בתחום הזה.

the london underground is not a political movement

פורסם

אני מציע לך לבדוק גם את שאר רכבי המיני,כול אחת יתרונות משלה,אגב בכביש מישורי בנסיעה רגועה הם יעשו יותר מ1-15.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לגבי השאר:

1. פיאט פנדה - קצת יקר לי (~80K), מנוע חלש לנפח (מיושן?) וצפוף מאחור מניסיון קודם

2. יונדאי I10 - גם קצת מעל הרף. לא רואה מה היתרונות שלו על הקיה שיצדיקו את המחיר (זמינות בצד)

3. פז'ו 107- יותר מדי דברים רעים ששמעתי על אירופאיות (למרות שאני חושב שזו פלטפורמה של טויוטה?)

4. שברולט ספארק - כנ"ל לגבי המוניטין + מעוצב בטעם רע (סובייקטיבי)

יש עוד משהו בתקציב?

יש גם שמועות על פיקנטו 1.2 3 דלתות. מישהו יודע מתי אם בכלל הוא מגיע לסוכנויות? איך הוא מאובזר בהשוואה ל1.0? מה צפויה להיות צריכת הדלק שלו?

תודה.

פורסם

הפיג'ו 107 באמת מבוססת על מכונית של טיוטה שלא נמכרת בארץ כך שאמינות וכל הנושא הזה לא אמור להטריד אותך יותר מידי, מה שגם שמדובר ברכב חדש אז יש אחריות.

לא מזמן פורסם שיש עכשיו גם גרסאות זולות של פיג'ו 206 ורנו קליאו, עם מנוע קטן וגיר ידני. שתי אלו גם עולות משהו כמו 70 אלף ש"ח וגם יכולות להתאים.

פורסם

זה יעזור לך לגבש עמדה לגבי הפנדה,הנה הסיקור שלי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=385247

דגמי 2011 באים עם 69 כ"ס ולא 60,לפנדה דווקא מנוע בין היותר נמרצים בין רכבי המיני.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
זה יעזור לך לגבש עמדה לגבי הפנדה,הנה הסיקור שלי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=385247

דגמי 2011 באים עם 69 כ"ס ולא 60,לפנדה דווקא מנוע בין היותר נמרצים בין רכבי המיני.

קראתי.

תודה לך על הזמן שהשקעת בכתיבה (ומה הקטע עם האבטיח?!). לאור מה שרשמת אני מודאג לגבי המרחב (אני 1.80 ולא רזה) אבל אני מניח ששום דבר חוץ מנסיעת מבחן לא יקדם אותי בנושא.

מה לגבי הקליאו? הבנתי שגם שם המנוע די ותיק כך שמישהו בטח ידע לספר על האמינות שלו.

פורסם

יש פה בחור בכינוי FITCH הוא בגובה שלך אולי יותר גובה,לא דווקא לא ממש מפריע,תיצור איתו קשר בפרטי.

אם תבדוק במבחנים של CARSFOURM אתה תיראה אבטיח,זה התחיל מהמבחן עם הפיקנטו,מן קטע כזה להשוות את הגדול,אז גם אני זרמתי עם זה.

פורסם

אוקי, נסעתי על האלטו.

אולי זו הצורה בה אני יושב (מושב מוגבה ומשענת קדימה) אבל הראש שלי היה סנטימטר בודד מתקרת הרכב (לא היו פסי האטה לאורך מסלול הנסיעה, אבל אם היו הייתי צריך קסדה). בנוסף (ואולי זה פשוט מעיד על מצב הרכב) ההילוכים לא נכנסו בצורה חלקה.

מהצד החיובי האוטו מטפס ל-100 קמ"ש ללא שום בעיה (הילוך רביעי, חמישי חסר כח) והרעידות המפורסמות לא נוראות כמו שמתארים אותן. נראה מה דעתי על שאר הרכבים בהמשך השבוע.

פורסם

הפנדה רכב גבוה בטח תרגיש את זה בסיבובים יש לו 2 כריות אויר לעומת 6 בפיקנטו 2 בלמי דיסק במקום 4

היתרון היחידי שאני רואה בפנדה אלו עוד 200 סמק שיסחבו יותר טוב. אם אתה נוסע בשטח מישורי כנראה שלא

תרגיש הרבה הבדל. וכמובן הזמינות פנדה אפשר לקבל כמעט מיד פיקנטו צריך לחכות קח בחשבון שעד שתקבל פיקנטו יצא הדגם החדש של הפנדה ואז כל הכללים משתנים.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

תודה על התגובה.

פרט ל-200 סמ"ק לפנדה יש מנוע 4 צילינדרים שאמור לרעוד פחות מה-3 צילינדרים שבקיה (אני אדע יותר היום אחרי נסיעה על הקיה).

מה החשיבות של בלמי דיסק מול תוף? (בהנחה ואני לא מתכנן קריירת מרוצים עם הרכב)

יש נתונים לגבי הפנדה החדשה ? תאריך השקה ומחיר?

פורסם

מחיר לא ידוע,מכירה כניראה ב 2012.

פורסם

טוב, בסופו של דבר הזמנתי פיקנטו.

זמן אספקה באפריל :cry: אבל לא מתווכחים עם בטיחות.

אם הפנדה החדשה תגיע עד אז אני אשקול מחדש.

תודה לכל מי שניסה לעזור

אפשר להשיג אבטיחים באפריל בכלל?!

• תוכן חדש...