Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מוכר טויוטה קורולה משנת ייצור 2005.

הרכב יד שניה, אצלי כבר כשש שנים ומצבו פנטסטי- ללא שום תקלה עד כה, ללא תיקוני צבע ומטופל בדיקנות במוסכי היבואן.

היד הראשונה ברכב- וכאן זה סיפור מעט מורכב- היתה אצל חמי, כרכב שקיבל ממקום העבודה דרך חברת ליסינג.

שמחתי מאד על ההזדמנות לקנות את הרכב ולהשאיר אותו במשפחה כשאני יודע שהרכב שמור ומטופל ועם קילומטרז' נמוך.

כשרכשתי את הרכב, בחברת הליסינג לא נתנו הנחה גבוהה כמקובל (ההנחה היתה בסביבות 5%)בגלל שהרכב היה מאוד מאוד מבוקש והיתה להם באותו זמן רשימת המתנה ארוכה לדגם הזה. בהרבה מקרים רכבים כאלה נמכרו מהליסינג אף במחיר מחירון וללא הפחתה.

השאלה שלי- מהי ההפחתה הראויה בגין הליסינג?- רב האנשים ששומעים שהרכב היה בבעלות חברת הליסינג מצפים להנחה "אוטומטית" של עשרה עד חמישה עשר אחוז.

תודה לעונים והתנצלותי על הכותרת הלא מתאימה לשאלה בנושא שהעליתי כאן אתמול.

פורסם

לוי יצחק גם ככה מגזים עם המחיר של טויוטה קורולה(וגם היאריס), תשים לב שבמחיר של הרכב שלך אפשר לקנות אוונסיס בעוד כמה גרושים, דבר נוסף, תפתח את יד 2 ותראה מה דורשים בערך על רכב כמו שלך, זו אמת מידה הכי טובה לדעתי, הרכב שלך שנת 2005 זה לא שהוא ישן אבל גם ממש לא חדש, אני לא יודע מה המחירון שלה אבל אני בטוח שבליסינגים אפשר למצוא רכב שנת 2008 במחיר שלה ורכב יותר חדש ויותר בטוח(I30 לדוגמא).

וכמובן הכל תלוי בגמישות שלך, אם יש לך זמן ואתה לא ממהר,תפרסם ותחכה.

אביב8)

פורסם
שלום,

אני מוכר טויוטה קורולה משנת ייצור 2005.

הרכב יד שניה, אצלי כבר כשש שנים ומצבו פנטסטי- ללא שום תקלה עד כה, ללא תיקוני צבע ומטופל בדיקנות במוסכי היבואן.

היד הראשונה ברכב- וכאן זה סיפור מעט מורכב- היתה אצל חמי, כרכב שקיבל ממקום העבודה דרך חברת ליסינג.

שמחתי מאד על ההזדמנות לקנות את הרכב ולהשאיר אותו במשפחה כשאני יודע שהרכב שמור ומטופל ועם קילומטרז' נמוך.

כשרכשתי את הרכב, בחברת הליסינג לא נתנו הנחה גבוהה כמקובל (ההנחה היתה בסביבות 5%)בגלל שהרכב היה מאוד מאוד מבוקש והיתה להם באותו זמן רשימת המתנה ארוכה לדגם הזה. בהרבה מקרים רכבים כאלה נמכרו מהליסינג אף במחיר מחירון וללא הפחתה.

השאלה שלי- מהי ההפחתה הראויה בגין הליסינג?- רב האנשים ששומעים שהרכב היה בבעלות חברת הליסינג מצפים להנחה "אוטומטית" של עשרה עד חמישה עשר אחוז.

תודה לעונים והתנצלותי על הכותרת הלא מתאימה לשאלה בנושא שהעליתי כאן אתמול.

אנשים מצפים להפחתה כפי שכתוב במחירון.

זה שאתה לא קיבלת, זה לא רלוונטי.

כאשר אתה עושה ביטוח וגם הקונה, חברת הביטוח אוטומטית מכניסה את ההפחתה לפוליסה, וזה אומר שבמקרה גניבה או טוטל לוס, הם יפחיתו לך את האחוז בדיוק כמו שכתוב במחירון.

שים לב שיש הבדל בין הפחתה של סוגי הליסינג .

לדוגמא בין ליסינג לנהג יחיד או לחברה (לפול של נהגים).

אני רכשתי רכב מליסינג ואחת הדרישות היתה לקבל מהם מסמך המאשר שהליסינג היה לנהג בודד. וקיבלתי.

פורסם

תפרסם במחיר הגבוה ביותר שבמחירון ותרד לאט לאט עד שיתחילו להתקשר. בשוק של היום, המוצף ברכבים 2008 במחירי רצפה, אל תצפה למכור במחיר המחירון הגבוה (יש מצב שתמכור בפחות מהמחיר המשוקלל לליסינג).

• תוכן חדש...