Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלי CAR-PC פרויקט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

,שלום לכולם

שלי car-pc בשעה טובה התחלתי השבוע את פרויקט ה

: מפרט טכני

Western Digital‎ ‎320 GB אינטש ‎2.5 דיסק קשיח:

ASUS AT5IONT-I : לוח אם

•Intel® Atom D525 Dual-Core CPU

•Intel® NM10 chipset

•Next-generation NVIDIA® ION™ graphics

•USB 3.0

זיכרון : 2 גיגה

VoomPC-2מארז:

M2-ATXספק כוח:

מסך: עד לא ידוע - מחפש המלצות

win 7 32 bit : מערכת הפעלה

Centrafuse : תוכנה

איזה מסך מגע טוב הייתם ממליצים לי במחיר סביר?

פורסם

הליליפוט למינהם, אני מניח שיש את הדגם אם הHDMI שלא עולה יותר מידי בסביביות 200$.

זו הבחירה האופטימלית לדעתי, ניתן לרכוש גם מתאמים למינהם ל 2DIN.

יש אפילו דגם CAPACITIVE http://www.mo-co-so.com/High-Bright-Lilliput-669GL-Capactivie-Multi-Touch-p/mcs-lil-669-hb-mct.htm

לדעתי שווה בדיקה

פורסם

?? DVI או HDMIלגבי המסך, נראה סבבה, יש לו חיבור

כי בלוח אם שקניתי יש רק את היציאות האלה,

ושאלה נוספת ברשותכם

4pin ראיתי שאין בלוח אם חיבור מהספק כוח ל

מה אני פשוט לא מחבר אותו???

פורסם

אני באופן אישי אמליץ לך לרדת משימוש בWIN7 ולחזור לXP

עם כל הכבוד לWIN7 ושמדובר במערכת הפעלה חדישה ויפה שגם אמורה להיות מתאימה לשימוש עם מסכי מגע - הXP יציבה יותר ומתאימה יותר לשימוש עם חלק גדול מההתקנים שאתה הולך להתקין בסביבת הרכב, התאימות למנהלי התקנים (דרייברים) בXP למרות הכל חזקה יותר (בוגרת יותר) מזו של הW7.

תוודא היטב שלכל הציוד שקנית ושאתה עומד לרכוש יש דרייברים לWIN7 אחרת אתה צריך להיות מודע לכך שאתה לוקח סיכון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני חושב הפוך מאדי

לדעתי תלך על 7, לא אמורה להיות לך בעייה עם הדרייברים לציוד שהזכרת ודווקא היום רוב הפיתוח מתמקד ב WIN7 ולא דורות קודמים. אם תהיה בעייה אמיתי שאי אפשר לפתור תמיד אפשר לחזור ל XP.

7 יתן לך תמורה טובה יותר מבחינה ויזואלית וגם מבחינת נוחות השימוש בעיקר בדברים כמו שינוי ה DPI או תפעול מערכת ההפעלה במסך המגע. כל ניהול האודיו נכתב מחדש ויותר טוב ב-7, גם דברים כמו hibernation עברו תכנון וכתיבה מחדש. הרשימה ארוכה.

פורסם

ok

don't say i did not warn you...

:-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני ינסה את וינדוס 7,

אבל נתקלתי בבעיה אחרת.

נראה לי הספק חשמל שלי לרכב לא תקין.

יש איפה לקנות בארץ במחיר סביר?

פורסם

אני מחזק הדברים של ממליצי Win7.

XP היא מערכת טובה, אבל היא כבר מיושנת ומלאה "פלסטרים".

לגבי ספק, הייתי ממליץ לך להזמין מeBay ספק 12v DC.

פורסם

אני אשב בחושך לבד

8)

אני את שלי אמרתי :)

על החתום - סטאשק!

Pioneer TS-X150

פורסם
אני מחזק הדברים של ממליצי Win7.

XP היא מערכת טובה, אבל היא כבר מיושנת ומלאה "פלסטרים".

לגבי ספק, הייתי ממליץ לך להזמין מeBay ספק 12v DC.

אני יתחיל אם 7, אם לא יסתדר לי אני תמיד יכול לעבור לאקס פי,

לגבי הספק, הסתדרתי, הייתי צריך להזיז אם איזה "גמפר".

עכשיו נותר לי רק המסך,

• תוכן חדש...