Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צמיגי מטאדור

שלום חברים האם מישהו שמע על צמיגי מטאדור ויכול להמליץ.

הצמיגים נמכרים במחיר אטרקטיבי

פורסם

נכון, ובמחירים אטרקטיביים מאוד.

בזמנו ערכתי עליהם מחקר קטן, ומעבר לכך שמדובר בחברה ותיקה מאוד היא ב 100% בעלות של קונטיננטל והצמיגים מיוצרים בסלובקיה.

אני חושב שמדובר באלטרנטיבה עדיפה עשרות מונים לצמיגים הסיניים הזולים ובמותג טוב יחסית ולא מוכר. לפני חצי שנה בערך ידידה שלי קיבלה הצעת מחיר של 900 ש"ח לרביעיית צמיגים 14" (טרייה!) לפונטו ספייס שלה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

באיזה דגם של צמיג מדובר?

יש ברשת מספר סקירות של צמיגי Matador. הציונים בדרך כלל בינוניים+ אבל ככל הנראה לא מדובר בזבל.

השאלה אם ההפרש במחיר מצדיק את הקנייה. הייתי משווה למשל למחירים של fulda או cleber במידות זהות.

פורסם
באיזה דגם של צמיג מדובר?

יש ברשת מספר סקירות של צמיגי Matador. הציונים בדרך כלל בינוניים+ אבל ככל הנראה לא מדובר בזבל.

השאלה אם ההפרש במחיר מצדיק את הקנייה. הייתי משווה למשל למחירים של fulda או cleber במידות זהות.

שלום

מדובר בצמיגים מידה 195 55-15 למרות שזה צמיג רחב עם חתך יחסית נמוך מדובר ברכב שרות משפחתי סקודה רומסטר המחיר הנדרש 380 ש לצמיג כשדנלופ הצמיג המותקן ברכב על ידי היצרן עולה 500 כך שההפרש משמעותי כשמדובר בארבעה

תודה

פורסם

אני מאמין שכל זמן שאין דרישות מיוחדות מהרכב הצמיג הזה יספיק ובטח שהוא עדיף על צמיגים סיניים שימכרו פחות או יותר באותו המחיר.

אתה יכול לנסות לקבל הצעת מחיר לצמיגים נוספים במידה שלך מחברות מוכרות, אך מסופקני שתמצא הצעות זולות יותר משמעותית.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
נדמה לי שעל חלק מדגמי הפולו, לפחות בעבר, הצמיגים הללו הגיעו OEM.

צודק, בפולו בשנתונים 07-09 הם הגיעו על הרכב , מנסיון שלי על פולו 2008 סה"כ צמיגים טובים. עדיף בהרבה על זבל סיני.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שבת שלום,

גם על הפולו שמכרתי בשבוע שעבר שנת יצור 2008 היו מטאדור.

לא רעים בכלל ועדיפים על הסינים הזוועתיים.

Golf 2008 MK5

פורסם
שלום

מדובר בצמיגים מידה 195 55-15 למרות שזה צמיג רחב עם חתך יחסית נמוך מדובר ברכב שרות משפחתי סקודה רומסטר המחיר הנדרש 380 ש לצמיג כשדנלופ הצמיג המותקן ברכב על ידי היצרן עולה 500 כך שההפרש משמעותי כשמדובר בארבעה

תודה

380 ש"ח על צמיגי מטאדור זה לא כזה זול.

באתר TIRES4U, שנחשב ללא זול, צמיגי FALKEN ZE912 במידה הזאת מתומחרים החל מ 365 ש"ח

ואפשר למצוא אותם במחירים יותר זולים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לדעתי אחיזה ירודה מאוד במטאדור לעומת יצרנים מוכרים אחרים. ב-380 ש"ח אפשר לקנות צמיגים יותר טובים. מאיזה איזור אתה?

פורסם
אתה כל הזמן מזכיר את הפלקן הזה אבל זה צמיג ברמה דיי ירודה חייבים לציין.

תיקון קטן - אולי אתה חייב לציין (ואולי לא חייב ). זאת דעתך בלבד, וזכותך לחשוב ככה.

ואני חושב שזה צמיג טוב ל "רכב ספורט" כמו רומסטר, במחיר שהוא נמכר ולנסיעה מתונה.

הוא שקט, נותן הרגשה של רכות, לא נשחק מהר ואין לו בעיות אחיזה בנהיגה רגילה.

יש לי את הצמיג הזה, שהוא החליף פאלקן אחר, גם שני החברים שלי מרוצים מאוד מהצמיג הזה.

אגב, אחד מהם הרכיב על הרכב השני DUNLOP SP490 ומאוד לא מרוצה.

אני, למשל, לא אקנה צמיג ממותג אלמוני, גם אם אחרי חפירה בגוגל יתברר שזה מותג ששייך לחברה רצינית ( באופן מלא מ 2009 ), אפילו אם באיזה שהוא שלב הגיע כצמיג מקורי על רכב מסויים.

לא כל מי שמבקש המלצה על צמיגים, נוהג ברכב ספורט, לכן הוא גם לא צריך צמיגים ברמה המתאימה לגולף GTI.

לפעמים לא רוצים לשלם הרבה, ובמקרים האלה FALKEN ZE 912 נותן יופי של תמורה, לדעתי.

אגב, אילו הייתי מחזיק גולף GTI, בחיים לא הייתי קונה TOYO T1R (שלאחרונה נהיה המלצת היום כאן), כי לפי דעתי הצמיג הזה ברמה ירודה יחסית לאפשרויות הרכב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...