Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קודש הקודשים מתחדש (911 חדשה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא שונה שום דבר מבחינה חיצונית כבר למעלה מכמה שנים טובות.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

לא נכון!

עם התקדמות השנים היא נראית יותר ויותר דומה לחיפושית :-D

ובשבילך, ג'יימס מיי:

אך מוסיפים כי זמני ההקפה בנורבורגרינג יהיו נמוכים מבעבר. וזה כמובן הכי חשוב.

פורסם
אפשר לקנות פורשה שנת 1990 ולהגיד שהיא 2011 לא יראו את ההבדל.

הבדל תהומי.

ב-1990 הן עוד היו מקוררות אוויר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אהבתי את הטוסיק,אני דווקא אוהב את העיצוב השמרני של פורשה,

אני חושב שסנדת העיצוב קלעה בול לאיך צריכה להראות פורשה של שנות ה10s.

הסירטון קצת מעצבן,נראה שסטודיו אמריקאי ביים אותו.(ניסיון פאטתי לרגש אותך עם הילדים האפריקאים,כאילו התמימות של הילד מול הצעצוע המגודל,והפסנתר הצ'יזי הזה,או שבעצם הבמאי בכלל רצה להראות איך פורשה מצילה את העולם ולא מזהמת אותו,ולכן הילדים השחורים מאפריקה מאמצים אותה)

לסיכום,

993 S בצבע שמפנייה\חום,בלי טריקים בלי תיבות מוזרות,בלי צריכת דלק שפויה thats a sports car for me

Porsche 944 turbo

פורסם

ראשית, יש הבדל בלתי נתפס בין ה911 של שנות ה90 לבין זאת של שנות ה2000 (ועכשיו של 2012), לדוגמא, מטרתם הבלתי רשמית של המהנדסים היא שהדגם הרגיל או מקסימום הS של הדור הבא יהיה מהיר כמו דגם הטורבו של הדור הקודם, היות ומדובר במכוניות בעלות הבדלי הספק (לטובת הטורבו), היתרון (שהושג בדורות הקודמים) נובע רק מהישגים הנדסיים. מעבר לכך, גם הליצנים שמלינים על העובדה ש"העיצוב לא השתנה", מה רציתם ? אימפרזה? דור אחד נראה כמו בננה דור הבא נראה כמו זית, פשוט התנהגות סינית. ה911 הינו אחד מהעיצובים עוצרי הזמן היחידים שקיימים ובנוסף מצליחים המעצבים כל פעם לשנות מחדש ולהתאימו לשנה הנוכחית.

לגבי המכונית הנ"ל, מתיחת הפנים של 2009 הציגה הבדלים גדולים (PDK, EFI, לדים קדימה אחורה (הבדל גדול בעיצוב), מערכת מולטימדיה חדשה לגמרי ועוד) הרכב הזה אמור להיות רחב וארוך באופן מורגש (אולי יהיה אפשר לשבת בנוחות מאחור) ובאופן מסורתי המנוע "מתקדם" קדימה מה שתורם למרכוז המשקל, עיצוב פנים פשוט מהפכני ורדיקלי לעומת הקודם (קונסולת פנמרה), חישוקי 19 אינטש סטנדרט ו20 באס שתגיע עם 400 כוח סוס, תיבת 7 הילוכים ידנית (!) ועוד הפתעה שהם לא מגלים בנתיים (ויש להם שפנים בכובע, אחת ההערכות הייתה שהם יתקינו טכנולוגית גלגל תנופה האוגר כוח בבלימה ומשחרר אותו בתאוצה, הם הכחישו)..

עוד פרטים- המנוע של הקררה הרגילה ייתרם לבוקסטר אס הבאה (350 כוח סוס), עוד בתכנון מנועי בוקסר 4 צילינדר טורבו, מכונית קופה ארוכה מבוססת על הפנמרה ועוד.. החברה הזאת לא ניתנת לעצירה. סוג של APPLE של המכוניות :lol:

ואני עם נימנימ, ה993 היא איזון נכון בין רטרו לבין רכב מודרני יש יחידות מעטות של דגם הטורבו בארץ, קלאסיקה.

פורסם

בהמשך לדברים שנאמרו מקודם...

סלחו לי אך להכריז שכמעט אין הבדלים בין 964 לבין 991 גובל, לא למעשה זה חוצה את גבולות ה...מחסור במחשבה תחילה (נגיד).

קודם כל, כפי שנאמר יש את עניין הקירור, קירור אוויר (עד לדור 993 כולל) לעומת מים (החל מדור 996). המעבר לקירור מים לא התקבל בברכה בזמנו, בעיקר עקב צליל נחות יותר וענייני מסורת.

מעבר לכך, יש רשימה בלתי נתפסת של דברים שונים, תיבות הילוכים, מתלים, מנוע, בלמים וכאן אני מזכיר רק את הדברים הכבדים.

אגב, קאררה S 997 הייתה מהירה מטורבו 996 וזו קפיצה של דור אחד בלבד.

911 הינה בעלת צורה קלאסית ונצחית. אין שום צורך לעשות שם מהפכות מיותרות. זאת אחת הדוגמאות הבודדות בעולם הרכב לכך.

אגב, ב996 התקינו פנסים בעלי עיצוב שונה, כעבור כמה שנים, בעקבות דרישת הקהל הוחזרו לאלתר הפנים העגולים/אובליים לדור ה997.

לחדשה יהיה בסיס גלגלים ארוך יותר מה שיתרום ליציבות גבוהה יותר והקלה במיסוי בארה"ב.

לא רק שמדובר על תיבת הילוכים ידנית בעלת 7 (!) הילוכים, יש שמועות די מבוססות על בקרת שיגור (כפי שהזכירו בYNET).

http://www.autoblog.com/2011/05/16/next-gen-porsche-911-to-use-kers-throughout-entire-model-range/

לגבי קופה על בסיס פאנאמרה, מדברים על הצגתה רק עם הדור הבא של הפאנאמרה.

בנוגע ליח' ההנעה של הבוקסטר, ממש לא בטוח שישתמשו במנוע של ה911, לפחות לא באותה תצורה. מדובר, בין היתר, גם על 4 ציל' טורבו באיזור ה365 כ"ס.

Apple? It's mainly all show and no go. Porsche is much much more than that...

בגדול לדעתי ה911 היא סוג של קלאסיקה מודרנית, בלי כל הרטרו-שיט.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

המקום מאחורה ב911 לא כל כך גרוע, כמובן שהוא לא מרווח כמו מכונית סלון אך צריך לדעת למה להשוות אותו.

אני הצלחתי להכניס מאחורה מבוגר בגובה ממוצע,(הרכב שנת 2007 של קרוב משפחה באנגליה) לנסיעות קצרות אין עם זה שום בעיה.

זה אחד הדברים שאני כל כך אוהב ברכב הזה הוא מספיק מרווח, הוא יושב בגובה הנכון שבו אין שום בעיה של שדה ראיה,

הוא יחסית נוח וכמובן אמין כדי שהוא יוכל לשמש כרכב יום יומי.

גם אני קראתי שלדגם החדש תיהיה תיבת הילוכים ידנית בעלת שבע הילוכים מעניין אך מוזר, איך עוברים מהילוך רביעי לחמישי לדוגמא בלי בטעות להגיע לשביעי? כיום שיש רק חמישה או שישה הילוכים אין שום בעיה.

בנוסף הם טוענים שהרכב החדש יהיה קרוב מתמיד בהתנהגות שלו לרכב בעל מנוע מרכזי בגלל הארכת הרכב.

פורסם
מדהים כמה זמן אפשר לומר ש "שינינו עיצוב" אבל בעצם לא שינו כלום .

מי אמר: "שינינו עיצוב"? המדיניות של פורשה בעניין העיצוב פשוטה וברורה, קרי שינויים אבולוציוניים הדרגתיים.

אם אין לך קמצוץ של מושג על מה אתה מדבר, עדיף שתשמור את הערותייך והארותייך בנושא לעצמך. בכל זאת מדובר על 911 ולא על סוזוקי אלטו, קצת כבוד...

אפשר לומר הרבה דברים על ה911, אבל דווקא הספסל האחורי שם אינו מקום מרווח.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...