Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי סיטרואן ZX נפח מנוע 1.4 שנת 93

כבר תקופה ארוכה שאני שם לב כי הרכב התחיל לזלולל דלק, כמו כן בזמן האחרון הוא התחיל לקרטעע, טורים לא יציבים, נכבה בסרק לפעמים.

יתכן וזאת בעיית קרבורטור??

אם כן מי יכול להמליץ אל אנשי מקצוע??

פורסם

שלום רב !

רכבך נחשב לאמין מאד, וחסכוני מאד.

מעיון משאלות קודמות שלך מתברר שכבר לפני כשנה חיפשת מכון קרבורטורים מומלץ בעפולה.

אם אתה מתגורר בעפולה, אתה מוזמן להגיע תוך כחצי שעה מעפולה לנתניה.

הרכב יבדק יאובחן ובהתאם לממצאים, יבדק האפשרות של נקוי שיפוץ וכוון קרבורטור.

התוצאה , תצדיק את עצמה בחיסכון משמעותי בתצרוכת הדלק, התנעה קלה, תאוצה טובה יותר, ורכב שעובד כמו שעון שוויצרי בהילוך סרק, זה בדוק.

צור קשר בפרטי, ללא שום התחייבות מצידך.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם!!

לאחר המתנה רבה, חיפושים של אנשי מקצוע באזור צפון שאפשר לסמוך עליהם התיאשתי. הגעתי למסקנה- אין ברירה צריך להדרים.

הרמתי טלפון לצביקה והשבוע הייתי אצלו בנתניה, כל הדרך מבית שאן.

סכבתי בקושי עד נתניה כשהרכב מקרטע בצמתים, וברמזורים ומאיים להכבע כל רגע.

תודה שלא היו פקקים בדרך.... הגאתי מוקדם כ- 5 דקות חיכיתי, ואז בה צביקה.

מדובר באיש מקצוע אמין ופשוט בן אדם מקסים בעל ידע עצום.

צביקה אמר לי להשאיר את הרכב ולתת לו לעבוד בשקט על הקרבורטור תוך כדי שהוא נכנס לחדר החם ומתלונן על הזקנות בחוץ שלא מפסיקות לפטפט ברוסית ומפריעות לעבוד. אחרי קצת יותר מ 4 שעות חזרתי מצאתי את הרכב שלי עובד ונשמע כמו חדש ואת צביקה מזיע ועם חיוך על הפנים מסביר לי שהקרבורטור היה "בתול" הרכב משנת 93 ומעולם אף אחד לא חשב לתת קצת יחס לקרבורטור האומלל ו לטפל בו. הוא נתן לי סקירה טכנית מעמיקה על הרכב, טיפים והמלצות לטיפול נאות יותר.

יצאתי מנתניה מבלי חששות, הרכב לא מקרטע, עומסים ופקקים ביציאה כבר לא הפחידו אותי. תדלקתי פול.

כיום הרכב נשמע בסדר עברתי כבר כמעט 300 ק"מ ו המחוג מראה לי קצת פחות מחצי פעם (לפני הטיפול אצל צביקה) המחוג היה על פחות מרבע אחרי אותו מרחק ואני בנואשות הייתי מחפש תחנת דלק.

ממליץ על צביקה- איש מקצוע אמין, הגב הוא התקשר בסוף היום לבדוק איך חזרתי ומה מצב הדלק לא נראהה שכל אחד היה מתעניין כך. צביקה עובד מכל הלב....ישר כח

פורסם

לפעמים שווה להשקיע כמה ליטרים בנסיעה עד נתניה ולחסוך אחכ' הרבה מאד ליטרים בשוטף....

צביקה אכן בעל מקצוע "של פעם" עובד במקצועיות ובעל ידע טכני רב.

מצטרף לממליצים.

1965 MGB

• תוכן חדש...