Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגנה מפני חשיפת תוכן DOK

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קורה הרבה פעמים שאני מעביר קבצים בעלי תוכן רגיש באמצעות Disk On Key. האם יש תוכנה או איזשהו התקן שמאפשר לחסום פתיחה/קריאה שלהם במקרה וזה נופל לידיים זרות? האם זה יעבוד גם במידה ויחובר למחשב זר, לא שלי?

תודה.

פורסם

יש מלא תוכנות ואמצעים

אני אוהב את true crypt

http://www.truecrypt.org/downloads

אפשר להצפין איתה כוננים שלמים, ליצור קבצים שנפתחים ככונן DOK ועוד

תוכנה פתוחה לגמרי, חופשית ומצויינת עובדת גם על XP וגם על 7 אפשר לצרף אותה לDOK יחד עם הקובץ המוצפן, היא לא גדולה.

לחלונות 7 יש bit locker בילט-אין אבל רק בגרסת ביזנס (ואולטימייט)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

תודה על התגובות.

דווקא הכיוון של הצפנה פחות מוצא בעיניי. בניתי יותר על משהו ש"מחביא" מחיצה או משהו בסגנון.

חבל שהרעיון של ה-SANDISK CRUZER לא עובד בדגמים אחרים, זה הכי יעיל שיכול להיות.

פורסם

אם אתה סתם מחביא מחיצה ומוצאים אותה, התוכן שלה חשוף לגמרי.

קובץ מוצפן עם תוכנה טובה (PGP, TRUECRYPT, bitlocker) שימצאו מה שהם רוצים, אם הססמא חזקה הקובץ ממוגן ברמה שלוקח שנים לפרוץ אותו.

אלה אם יש לך גישה למחשב על רציני זה עניין של ימים בודדים, אבל אם אתה פוחד גם מזה או מכיר את האופציה של פריצה עם מחשבי על לא היית פותח את השרשור הזה לדעתי ;)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

בסופו של דבר, True Crypt היא אפליקציה מאוד שימושית למקרים כאלה. תיצור לעצמך קובץ אחד שיהווה כונן וירטואלי ותצפין אותו בסיסמא, סביר להניח שיותר מזה לא תצטרך.

פורסם

הקישור שדיברת מדבר על התקפות על המחשב בו מורץ bitlocker ויכולות להיות רלוונטיות גם לתוכנות אחרות. לגבי החומר המוצפן ב - DOK אין (למיטב ידיעתי) שום ספקות, ורמת ההגנה מספקת בהחלט לכל מידע אישי / מסחרי (כלומר לא סודות האטום של מישהו).

:turn-l:
פורסם
יש מלא תוכנות ואמצעים

אני אוהב את true crypt

http://www.truecrypt.org/downloads

אפשר להצפין איתה כוננים שלמים, ליצור קבצים שנפתחים ככונן DOK ועוד

תוכנה פתוחה לגמרי, חופשית ומצויינת עובדת גם על XP וגם על 7 אפשר לצרף אותה לDOK יחד עם הקובץ המוצפן, היא לא גדולה.

לחלונות 7 יש bit locker בילט-אין אבל רק בגרסת ביזנס (ואולטימייט)

אין צורך להרחיב-TRUE CRYPT מספר אחת.

את יכול לייצר גם ZIP עם ססמא ארוכה.

רוי

פורסם

רק שים לב שסיסמה של קובץ ZIP לא מגינה מפני האפשרות לצפות בשמות הקבצים שבפנים,

ובנוסף כדאי מאוד להשתמש רק בגרסה עדכנית של זיפ שמשתמשת בהצפנת AES ולא בהצפנה הישנה של זיפ שהיתה על הפנים.

pasat04 - כמו שדרור ואחרים המליצו לך - הצפנה היא הכיוון הכי טוב. לא ברור למה זה לא מוצא חן בעיניך.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...