Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלימות בספורט (לא אהבנו אז שינינו)

Leon
שימו לב! השרשור הזה בן 7540 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אם חשבתם שרק אנשים רגילים יכולים להגיד דברים לא קשורים (דוג' חלק מהתגובות פה בפורום) אז תיקראו מה יש לרוד ואן ניסטלרוי חלוץ ניבחרת הולנד להגיד על שחקני ניבחרת גרמניה שאיתם הם משחקים היום

http://www.one.co.il/next.asp?id=50460&Bz=0&categoryid=3&tableid=29

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שיוציא אם אלון מזרחי ספר על חוסר טקט ויציאות מפגרות.

אני בעד הקמת אוניבסיטה לכדורגל שם ילמדו את השחקנים מה להגיד ומה לא להגיד וכד' קצת תרבות אולי?

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בעד הקמת אוניבסיטה לכדורגל שם ילמדו את השחקנים מה להגיד ומה לא להגיד וכד' קצת תרבות אולי?

פאק הרסת אותי עכשיו נישפכתי לפחות 10 ד' אבל אתה לגמרי צודק יש לכדורגלנים יצאות סתומות שאתה לא יודע מאיפה אבל מצד שני יש סיבה כשאתה חלוץ ואתה נוגח כל כך הרבה אז זה פוגע בשכל

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתם יכולים לצחוק כמה שאתם רוצים על אלון מזרחי - אבל עם כל המגרעות של בנאדם, הוא בנאדם שמדבר מהלב. לפני כמה שנים הצטלמתי איתו, הוא לא אמר לי "נו יאללה יאללה" וגם הסכים לחתום לי 5 חתימות (לאנשים שונים).

אתה יכול לראות כמה האדם הנפלא הזה עושה הכל בשביל הספורט, והסכים לצחוק על עצמו בפירסומת של הביה"ס לאנגלית.

בהחלט שחקן שונה בתקופה שבה כל שחקן הוא אליטה שמכל נגיעה קטנה הוא שוכב על הדשא ומתפתל. תקופה שבה כל שחקן הוא מלוקק ומלווה ביחצ"נים ועו"ד ועושה סקנדאלים כמו אבי נימני וטל בנין, ועובד ממכבי ת"א. הוא עושה דברים בשקט.

אה כן....וגם כיף גם לראות את הגולים שלו :wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עד כמה אפשר להיות לא קשור - אפשר להגיד גם על הכותרת הסתמית שלך... אתה לא חושב?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה יכול להגיד הכל אתה המנהל אבל בוא תגיד לי מה קשור למישחק כדורגל היציאה הסתומה הזאת יש לגרמניה יחסים טובים עם הולנד ומשטר ושלטון שונה לגמרי תן לי גם להזכיר לך שגרמניה מגנה בכל תוקף נאו נאציזם וזה בסה"כ מישחק כדורגל שבמזל לא יקבע כלום אם הם יפסידו או ינצחו יש עוד שלב בתים שלם אולי רק יפגע בכבוד אבל זה לא שווה את זה כדי שיזכירו להם משו שהם רוצים לישכוח ביכלל כבר לא קשורים אליו

יש לך שם יותר טוב תגיד אותו (כאילו שזה באמת שינה לך איך קוראים לשרשר אגב אתה קראת ביכלל את הכתבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יכול להיות מאוד שאני לא מבין

אבל :

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=40792

:roll:

וואלק אתתתתה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יכול להיות מאוד שאני לא מבין

אבל :

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=40792

:roll:

שניה אם אתה לא מבין את הכותרת בשרשר ההוא הכוונה שדטרויט הם ילדים רעים כי הם ניצחו בניגוד לתיפיות כבוצה פיבוריטית בבית שלה כשהם הציגו מישחק יותר טוב

אם יש עוד משו אז שאל כי ככה אני הבנתי את השאלה שלך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

:lol:

"המנהל העצבני במקצת, במיוחד כשזה מגיע לנעילות"

אהבתי (ברצינות). אבל השרשור הזה עדיין מיותר. אם לאחר כל פליטה מפגרת של שחקן כדורגל יעלה פה ת'רד, לאן נגיע? אם זה היה שומאכר או משהו... :wink:

ופטיש הלילה - ממש, אבל ממש לא הבנת... :lol:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

והינה שוב יציאה מוגזמת של כוכב אפילו יותר גרועה משל ואן ניסטלרוי (הפעם זאת באמת יציאה)

http://www.one.co.il/next.asp?id=50545&Bz=0&categoryid=3&tableid=29

ואם למישו יש ספקות (שוב) בנוגע לשם של הכותרת אז אני יסביר

זה לא היה קשור למעמד,זה לא היה קשור לטורניר,זה לא היה קשור לאווירה הטובה שנוצרה בטורניר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

והינה שוב יציאה מוגזמת של כוכב אפילו יותר גרועה משל ואן ניסטלרוי (הפעם זאת באמת יציאה)

http://www.one.co.il/next.asp?id=50545&Bz=0&categoryid=3&tableid=29

ואם למישו יש ספקות (שוב) בנוגע לשם של הכותרת אז אני יסביר

זה לא היה קשור למעמד,זה לא היה קשור לטורניר,זה לא היה קשור לאווירה הטובה שנוצרה בטורניר

עזוב את זה סתם שטויות...עם אתה זוכר לפני כמה שנים יוסי בניון(אני חושב) תפס לאבי נמני(אני חושב) בביצים ומשך אותם ,ההוא(נמני ) נפל על הדשא .

אתמול ראיתי את הקטע הזה.

i don't afraid to die ,i afraid to loss my freedom -Sokrates

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם כבר בניון היה לו גם קטע שהוא הראה אצבע משולשת לקהל של בני יהודה (אם אני לא טועה)

אם כבר אצבע משולשת ויורו: אז דויד בקהאם הראה אצבע משולשת לקהל של פורטוגל ביורו הקודם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עזוב את זה סתם שטויות...עם אתה זוכר לפני כמה שנים יוסי בניון(אני חושב) תפס לאבי נמני(אני חושב) בביצים ומשך אותם ,ההוא(נמני ) נפל על הדשא .

אתמול ראיתי את הקטע הזה.

זה היה ברקוביץ' שמשך לו בביצים. ואם אני לא טועה זה היה איציק זוהר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...