Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גם הייתי במצבך, נאלצתי לשפר מ 3 יחידות במתמטיקה בציון 99 (כבוד8)) ,ל 5 יחידות ולפחות 80 ,

או 4 יחידות בציון 100 (אם אני לא טועה)

ולעשות 5 יחידות לימוד בפיזיקה ללא שום רקע לפני,

קיבלתי הצעת מחיר של 10 אלף שקל בערך, מלחמן אם אני לוא טועה, ובסוף עשיתי 2 מכינות מטעם האוניברסיטה, ששם גם נתנו דגשים על נושאים חשובים בפיזיקה, שהתברר בסוף שמרבית המכינה היתה חצי מהחומר לימוד של הקורס " פיזיקה 1" ,וזה מה שהציל אותי במבחן הסופי,

וגם יצא לי פחות מחמשת אלפים שקל ,2 המכינות .

לפי דעתי תברר על מכינות מהמקום שאתה רוצה להתקבל בו, אני חושב שיצא לך יותר זול, וגם יותר יעיל.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

בסיומה של מכינה אוניברסיטאית יש אפשרות להתקבל לאוני' באמצעות שקלול הציונים של המכינה עצמה (יחד עם פסיכו') במקום לשקלל תעודת בגרות שלמה (כולל הציונים החדשים וכולל פסיכו').

לוקחים את הטוב מבינהם, כך שאם ממוצע הבגרות שלך היה נמוך ותהיה רציני במכינה, לא תצטרך לשפר את כל הבגרויות אלא רק את קורסי המכינה (3-4 קורסים)

• תוכן חדש...