Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורס בגרות במתמטיקה - למי יש כאן ניסיון עם זה?

Nakamichi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

לאחרונה התחלתי לברר לחבר על קורסי השלמה לבגרויות במתמטיקה - אבל אני בטוח שהמידע הכי טוב מגיע מאנשים שעשו את זה.

יש למישהו כאן המלצה על מקום מסויים שעדיף לשפר בו? יואל גבע? לחמן? טומשין וכו'?

מה המחירים? יואל גבע ביקשו בערך 7500. שזה מטורף! זה הטווח?

בנוסף יואל גבע גם רוצים איזשהו מבחן כניסה ל-5 יחידות וגם הם כל הזמן אומרים שאין מקום, תרשם עכשיו וכו'... למרות שהקורס מתחיל עוד חודשיים. וזה ממש מעצבן שדוחקים אותך לפינה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי

אני לפני כשנה סיימתי קורס 4 יח"ל ביואל גבע

גם ל4 יח"ל הייתי צריך לעשות מבחן כניסה - נותנים לך חוברת עם כל מיני דברים בסיסים ואחרי זה אתה צריך לעבור מבחן (לא משהו רציני). ידוע לי על תלמידים שנרשמו בדקה ה90 ולכן לא עשו את המבחן ובכל זאת התקבלו.

הפחד שלהם זה שיגיע איזה מישהו שלא ממש יודע מתמטיקה אבל חושב שכן, ובבגרות הוא יכשל כי הוא בכלל לא מתאים לרמה של 5 יח"ל, ואחרי זה יתחילו שמועות שביואל גבע חרא.

אני באופן אישי עשיתי מספר בגרויות ביואל גבע.

בתיכון הייתי תלמיד ממוצע מינוס - ביואל גבע לא קיבלתי פחות מ92 באף בגרות.

כמובן שלא למדתי במקומות אחרים אז לא באמת יכול לדעת מה הולך בבתי ספר אחרים , אבל לפי מה ששמעתי מחברים ביואל גבע לומדים הכי הרבה שעות, מורים מעולים (אני מתמטיקה למדתי אצל הבן של יואל). יותר יקר - אבל מקבלים יותר.

אמרת שדרשו ממך 7500 ש"ח - כן זה הטווח מחיר אולי תמצא זול יותר אבל לא תקבל את אותו היקף השעות והיקף החומר המסוכם והמצויין שמקבלים אצלם.

אני באופן אישי ממליץ, אבל כמובן שהכל תלוי בך וברמת ההשקעה שלך - בסופו של דבר מי שחורש יצליח גם באחד מבתי הספר האחרים, אבל אני לא רציתי לקחת את הסיכון

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שנתיים וחצי עשיתי בלחמן. שילמתי 2000 שח ל5 יחידות. המחיר הנמוך בגלל שלפני זה עשיתי שם פסיכומטרי. סך הכל נפלתי על מורים טובים מאוד, גם המחיר שם יחסית זול מאחרים. אין טעם והגיון להירשם ליואל גבע ולו רק בגלל המחיר המופרז שהם דורשים. 

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בלחמן הם ייתנו לך הנחה על המחיר הזה, לפחות מניסיון שלי אני מדבר. ולדעתי אין שום הצדקה לשלם את ההפרש המטורף רק בגלל שזה ''יואל גבע''. בסוף הכל תלוי ברמת ההשקעה שלך ואם יש לך ''תחת''.

אני יכול להעיד אישית שבמהלך הפסיכומטרי בלחמן, במהלך כל הקורס ובכלל בשבועיים האחרונים של הסימולציות, המדריך היה מקבל שיחות ב1 ו2 בלילה ועונה כמו גדול מבלי לבלבל את המוח ואת האמת, מרגישים את ההשקעה. לא סתם הלכתי לעשות שם אחרי זה את ההשלמת פיזיקה ומתמטיקה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני השלמתי בזמנו בגרות בפיזיקה 5 יח"ל בקידום, עלה 4 אלף הקורס. אחלה מרצים וגם הכיתות מרווחות וגדולות.

תכלס זה לא משנה איפה תעשה את הקורס זה הכל עניין של השקעה ונתונים אישיים.

אם יש לך רצון להשקיע ונתונים האישיים שלך טובים (לא אחד שקולט דברים לאט) אין סיבה שלא תצליח לא משנה באיזה מכון תבחר.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתור תושב ראשל"צ

את הבגרויות ששיפרתי ביצעתי ביואל גבע, המחיר היה בשמיים אבל באמת שהיה שווה כל שקל.

בנוסף הם מציעים אלטרנטיבות שאין בחוץ, למשל 5 יח' תנך וספרות.

לגבי מתמטיקה לא התחברתי למרצים שם (אולי משהו אישי שלי) ולכן לא כל כך הלך לי עם הקורס שם.

לאחר מכן ביצעתי בלחמן את המתמטיקה והתרשמתי ממש לטובה.

על קורסים באופן כללי אני ממליץ על גבע. על מתמטיקה ספציפית (ואני לא יודע איך זה ייתכן) אני ממליץ על לחמן

Confidence In Motion

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עד לפני מספר שנים משרד החינותך מימן לימודי בגרות אחת למי שחסר רק בגרות אחת, בדוק אם עדיין ניתן להינות ממימון זה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...