Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעמד לפלאפון. אחד, ועוד אחד...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי בבעיה הזאת לפני כמה שנים היו לי מלא תושבות של 2 שקל וכולם היו ממש חרא עד שקניתי תושבת של HR (גרמניה)

היא בערך שנתיים אצלי ומאז אין לי תלונות, לא נופלת, לא נחלשת, כלום.

זה נשמע אולי כמו פרסומת ובאמת שאין לי קשר לאף חברה או חנות.

פשוט תקנו מוצר של חברה טובה ומוכרת ותראו איך התושבת מחזיקה כמו גדולה!

פורסם
לבחור עם המתקן של המזגן:

אין לך בעיה של הצטברות של לחות על המכשיר בגלל הקור של המזגן?

אם התכוונת אלי, הוא בכלל לא על המזגן.

פורסם

גם אני ממליץ בחום על התושבות של HR.

קניתי כזו לפני כמה שנים (בסביבות 2008 ), כשהן נמכרו בחנות שבה עבדתי (ונסגרה מזמן).

מאז עברה איתי 3 רכבים ו4 מכשירים סלולריים ובכל המצבים תפקדה מצויין.

פורסם

אני סבור שאסור לחבר לשמשה הקדמית ! לא תושבת ולא כלום.

מילא החיבור שיתרופף או לא. כל מכשיר שתחבר שם יסתיר משהו. יכול לעוף על הנוסעים, עם או בלי נתושבת

אל תשכח שאתה נוהג וכל הריכוז שלך צריך להיות בכביש וסביבתו. אל תפתח מרכז מולטימדיה או הפעלת משרד בזמן הנהיגה, חלקיק שניה של חוסר תשומת לב לכביש יכול להגמר באסון.

הכי טוב , לדעתי, חיבור עם הברגה בתחתית הקונסולה המרכזית, בצד של רגלי המושב הימני, עם זרוע קצרה וניתנת לכיוון.

אם אתה צריך GPS - תשתמש בו בצורה מושכלת ולא למקד אליו מבט באופן קבוע.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

התושבת לא מספיק זמן אצלי כדי לדעת,

אבל אני לא חושב שתהיה בעיה של לחות, סה"כ אתה עדיין יכול לכוון את הפתח לאן שבא לך, אני מכוון אותו עליי ככה שהאוויר עוקף את התושבת ובכל מקרה תשים לב שהיא מרוחקת מהפתח ולא צמודה אליו.

לדעתי זה עדיף על תושבות לשמשה, באחת הנסיעות שלי בתל אביב ביום חם במיוחד המכשיר עשה REBOOT בגלל החום (הסוללה הגיעה לכמעט 50 מעלות).

ככה גם יותר נוח (לא מסתיר לך את שדה הראייה) וגם המכשיר תמיד מקורר.

פורסם
Dittohead - אתה משתמש בזה? זה באמת כזה פלאי כמו בסרטון, ולא רק ביום הראשון?

הסרטון שהם עשו ממש מרשים, אפילו בערוץ הקניות לא יודעים לעשות כזאת פרנטציה למוצר שעולה 100 ש"ח...

במחיר הזה אומנם אפשר לקנות 7 סטנדים רגילים, לכן אני מתלבט. נראה מפתה.

יש לי אחד, it really is that good. הם גם משווקים במחיר יותר נמוך באמזון.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

מילא החיבור שיתרופף או לא. כל מכשיר שתחבר שם יסתיר משהו. יכול לעוף על הנוסעים, עם או בלי נתושבת

אל תשכח שאתה נוהג וכל הריכוז שלך צריך להיות בכביש וסביבתו. אל תפתח מרכז מולטימדיה או הפעלת משרד בזמן הנהיגה, חלקיק שניה של חוסר תשומת לב לכביש יכול להגמר באסון.

הכי טוב , לדעתי, חיבור עם הברגה בתחתית הקונסולה המרכזית, בצד של רגלי המושב הימני, עם זרוע קצרה וניתנת לכיוון.

מחזק. מקום בטוח לתושבות למיניהן הוא ליד קורת A השמאלית ונמוך ככל הניתן. במיקום זה אין הסחת דעת והפניה של המבט או הסתרה של שדה ראיה, וגם אין הפרעה של התושבת לכרית האוויר של הנוסע, שהיא מאוד גדולה ויכולה להעיף דברים שתלויים על השמשה או מונחים על הדשבורד. אגב, גם תושבת שנמצאת על הקונסולה המרכזית לפעמים ממוקמת כך שכרית האוויר יכולה להעיף אותה. נא לשקול זאת בכובד ראש.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

קרה לי באמצע נהיגה לדימונה, ה GPS פשוט נפל עם המתקן לכיוון הרגליים שלי, מזל שלא הגיע לאיזור הדוושות..ובאמצע נסיעה על 100 קמ"ש, לדעתי אסור לקנות כאלו שנדבקים לשמשות, החום של השמש פשוט מפיל את זה.

Opel Adam S 2017

פורסם

אני משתמש באחד ששמים מסביב למסגרת הרדיו- הרדיו מחזיק אותו במקום ולא מתנתק ממקומו בנסיעה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כמו שרשמתי כבר בטרד אחר מלפני שבוע שבועיים בערך, לי יש מעמד שפשוט נתפס ונדפן לדופן של מחזיק הכוסות ברכב, ובגלל שהמיקום אצלי ברכב (ספארק) מאוד נוח לזה, המעמד משתלב שם מצוין ואין איתו שום בעיות.

• תוכן חדש...