Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בקרוב מאוד ארצה לרכוש מערכת לרכב:

-רדיו דיסק:

אלו הם האופציות שמצאתי בזאפ שיכולות להתאים לי:

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=t-mp3&db314656=314657&db587377=587378

מה שאני מחפש במערכת: חיבור יו אס בי (עדיף אחורי,עם כבל) , בלוטוס , סאונד נעים , קליטת רדיו טובה, שליטה על הסאב דרך המערכת. העדפה שלי היא למערכות מחברות קלריון ואלפיין.

אשמח להמלצות לאחד הדגמים או לכל דגם אחר.

-סאב:

לא ממש מכיר,אבל יש לי כרגע מגבר :

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=36755

שאליו יחובר הסאב. לא רוצה לשים משהו מפלצתי שיטפוס את כל הבגאז'. משהו סולידי ('10) שיעשה את העבודה בצורה טובה.

-רמקולים:

כרגע יש לי קומפוננט קדמי (המחוברים למגבר) של JBL,לא יודע את הדגם ו- 9*6 אחורי של פיוניר. לכן אשמח גם לקבל המלצות לקומפוננט קדמי ובמידת הצורך לרמקולים אחוריים.

התקציב הוא באזור ה 3K .

*.המערכת לרכב מסוג טויוטה קורולה 07

תודה רבה לכל העוזרים.

פורסם

1.אין את המגבר הזה יותר, וגם אם היה לא הייתי רוכש את המגבר הנ"ל. יש מגברים עם תמורה יותר טובה למחיר.

2.הייתי הולך על סט איכותי מקדימה וסאב זהו, בלי אחורים ובלי בזבוז כסף מיותר שרק גורע לאיכות המערכת.

3.אני חושב שעם מוצרים יד שנייה תוכל להגיע לתוצאה מאוד טובה אם אתה מוכן לרכוש יד שניה.

4.ממליץ בחום לחשוב על הגדלת התקציב טיפה וגם לעשות איטום דלתות בכדי להפיק את המירב מהרמקולים.

פורסם

המגבר כפי שציינתי כבר קיים,לכן לא רוצה להיכנס להוצאות נוספות על מגבר אחר.

לגבי יד שנייה,זאת לא אופציה מבחינתי.

אשמח לקבל חוות דעת על רכיבים ספציפיים.

תודה על התגובות.

:-)

• תוכן חדש...