Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

superb VS s60

ori_fadida
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לחברי הפורום!

לאחר הטוטאלוס למאזדה 6 אני מחפש בנרות רכב מנהלים שיעשה את עבודתו נאמנה.

נסיעותיי בעיקר בינעירוניות כ150 ק"מ ביום(פחות או יותר),לכן אני צריך רכב עמיד חסכוני וחזק לנסיעות אלו.

לאחר חיפושים ורפרופים הבנתי כי הסופרב עונה על הדרישות שלי אך היא קצת יקרה (שנת 2009).

אם היא מצדיקה את המחיר אנסה לגייס עוד כמה לירות.

עקב המלצה של חבר אני בודק את האופציה של הS60 שנת 2009 .

האם היא עדיפה על הסופרב 2009?

מהי צריכת הדלק שלה?

אמינות?

אחיזה?

וכו' וכו'..

אשמח לקבל המלצות מי מבינהם עדיפה.

תודה ויומוטוב,

אורי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הוולוו דור קודם מיושנת ,בעלת צריכת דלק פחות טובה משמעותית מן הסופרב,צפופה יותר.

הסופרב מציגה תצרוכת דלק נאה עקב מנוע מתקדם ותיבה רובוטית כפולת מצמדים בעלת 7 הילוכים,היא גם מאובזרת ומפנקת יותר מן הוולוו הקודמת.

לאור הנסועה שלך אולי כדאי שתחשוב על גרסת הסופרב המצויידת במנוע דיזל.

גרסת הדיזל זכתה לתשבוחות רבות.

היא חזקה,נעימה,חסכונית ובעלת גיר דומה לשל הבנזין "רק" בעל 6 הילוכים שהפגין אמינות טובה יותר מהגיר בבנזין ומסוגל לשאת בעומסים כבדים יותר(מומנט וכוח).

http://www.kml.co.il/Car/%D7%A1%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%94_%D7%A1%D7%95%D7%A4%D7%A8%D7%91_%D7%95%D7%94%D7%9C%D7%90%D7%94-2008_6165

http://www.kml.co.il/Car/%D7%A1%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%94_%D7%A1%D7%95%D7%A4%D7%A8%D7%91_%D7%95%D7%94%D7%9C%D7%90%D7%94-2008_6168

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תנסה להתעניין גם בטויוטה אוונסיס שנת 2009 - זה כבר הדגם החדש עד כמה שזכור לי - עונה על כל הדרישות

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי הסופרב עדיפה כמעט בכל פרמטר, חוץ אולי משם המותג.

"הבעיה" בסופרב שהטכנולוגיה דיי חדשה, וכל בעיה כואבת בכיס במידה ויש.

לגבי הוולו לא מכיר כ"כ את הדגם ככה שקשה להגיד עליה משהו.

אם אתה מחפש אמינות גבוהה, וצריכת דלק של 1:10 לא מפחידה אותה, ה B4 2009, עדיין הצורה היפה ביותר, רכב מצויין.

כנל גם האוונסיס שמליצו לך, אמינה, חזקה חסכונית. גם הסונטה 2009 תכנס לך בתקציב והיא אמינה ואיכותית באופן כללי.

לדעתי הסופרב עולה עלייהם כמעט בכל פרמטר חוץ מפרמטר האמינות ועלות אחזקה.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבי מתנייד בS60 שנת 2008 ואני יכול לספר שהאמינות ללא רבב.

גם האבזור המקורי ברכב עשיר וברמה אחת מעל מכוניות המנהלים ה"עממיות" (מאזדה 6, אקורד ושות').

מצד שני, אם אתה מחפש ביצועים, חפש במקום אחר. גרסת הבסיס עם מנוע ה2.4 הותיק ו140 כ"ס לא שוברת שיאים בתחום הזה.

על הסופרב לא נהגתי אבל התרשמתי מאד מהמרווח הפנימי בתור נוסע. שווה לך אולי לעשות נסיעת מבחן ולראות איך הTSI מתמודד עם הגוף הכבד של הסופרב.

יום אחד גם לי תהיה אוסטין אלגרו 1.3 שנת 78,

עם תא נוסעים אפוף עשן ומאורר שחותך אצבעות... :roflmao:

ורדה הוריאנט *כבר לא* מחכה לחלקים מברזיל... (הגיעו בשלום)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...