Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עצה לגבי מכירת רכב

DanAvni
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

ברשותי רכב סיטרואן c3 שנת 2004 דיזל. אנחנו רוצים למכור את הרכב אבל אתמול הוא נכנס למוסך בגלל שהוא לא סוחב. בבדיקה של המוסך הם אומרים שנכנס לכלוך לתוך הטורבו כי היה חור בצינור של הטורבו והוא שאב אבק.

לטענתו יש לי שתי אפשרויות:

1. לשפץ את הטורבו (הערכה גסה שלו היא עלות של כ 7000 ש"ח)

2. להחליף מנוע

היות והמטרה שלי היא למכור את הרכב, וכל שוויו הוא כ 23000 (לפי מחירון יד 2), נראה לי קצת מטורף להשקיע לפחות 5000 ש"ח אם לא יותר בשיפוץ/החלפת המנוע ומיד לאחר מכן למכור את הרכב. מה גם שהמנוע ברכב כבר הוחלף לפני כ 3 שנים (הבעלים הראשון שלו נסע איתו הרבה).

שאלותי:

1. מה המקובל בתחום? אם אני משקיע את הסכום האם אני מתחלק בעלויות עם הקונה של הרכב?

2. אולי כדאי למכור את הרכב לחלקים? אולי כך אני אקבל יותר?

3. רעיונות אחרים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה דברים לעניין:

1. מה מצב הרכב מבחינת מראה ותאונות - האם הוא שמור ונקי מבחוץ ומפנים, האם עבר תאונות? - רכב רכב שמור מאוד יימכר במשהו שקרוב למחיר המחירון, אפילו זה של יד 2
  2. ממש לא ברור עניין החלופות - או שיפוץ טורבו או החלפת מנוע??? מדובר בשני דברים שונים, ואם גם המנוע חלש..... וגם רק בשביל הטורבו, הייתי משרך את רגלי בין כמה שיותר פירוקיות ומנסה לשים יד על טורבו מפירוק עם אחריות לשלושה חודשים (מוסך טוב יידע לתת לך מושג על מצב הטורבו שקניתי לפני ההרכבה)

בקיצור, אין פתרון קסם, צריך קצת לכתת את הרגליים.

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...