Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

אני מתבלט לגבי רכב שני עירוני ק"מ נמוך לאשה (נסיעות לעבודה והקפצה ילידם לגנים)

מעדיף ידני , כרגע האופציות שאני חושב עליהם הם:

אלטו -ראיתי ביד 2 ש 2010 סביב 50K , באחת הסוכנויות הציעו לנו ב 2011 מהשכרהבK 52 4 חודשים על הכביש

פנדה - ראיתי שבקל אוטו מציעים את 2010 החל מ 50K (מה זה אומר החל מ...?)

ביד 2 כמעט אין פנדות 2008- 2010 במחיר או במצב סביר ,אז חשבנו ללכת על רכישה ישירות מחברת השכרה

כמו כן הציעו לנן גטז2009 בדגם הלא מואבזר ב 52K (אוטומטי) מאחת סוכנויות הרכב.

גרים בחיפה עם הרבה עליות....

דרך אגב הרכבים חדשים ובאחראיות, כדאי לוותר על בדיקה במכון?

אשמח לדעתכם

תודה

פורסם

"גרים בחיפה עם הרבה עליות...."

אם אתה בד"כ מסיע אנשים איתך באוטו, הייתי פוסל את האלטו והפנדה עד כמה שהן נחמדות ולוקח סופרמיני 1400 כלשהי. (אבל ממש לא גטז..)

למה לא פונטו\פולו\סיריון\יאריס\פאביה?

תצטרך *טיפה* להתפשר בשנתון אבל תקבל רכב שיסחוב בכבוד את כל העליות של חיפה בלי להזיע עם מזגן ורכב מלא.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

רכבים כאלה יתאמצו בעליות,,לך על סופר מיני,

היום: סקודה פאביה 2012 ידני

פעם: סיוויק 1.6 2003,ניסן אלמרה פרפקט 2006

• תוכן חדש...