Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוצאות קרב אכזר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ובשביל שלא יהיו לכם סיוטים בלילה תתנחמו בזה שהג'וקים הישראלים (שהם בעצם אמריקאים) הם לא מהגדולים שבחבורה :twisted:

cockroach.jpg

דווקא עם אלה לא תהיה לי בעיה כי הם אמנם גדולים אבל מגושמים ואיטיים, לבני אדם משום מה יש איזה קטע עם חיות קטנות שזזות מהר (ע"ע תיקן אמריקאי), זה הדבר העיקרי שגורם לרתיעה מג'וקים :idea:

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ואני, לצעתי הרב, חייב לדווח על ההפסד בקרב נגד נמלים...

אבל כנראה בקרוב - דגל לבן

:cry: :cry:

זה הזמן לגשת ל'צער בעלי חיים' הקרוב לביתך ולאמץ דוב נמלים...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
למה היא כ"כ שמחה? מה, היא עדיין לא שמה לב למפלצת שיושבת לה על הפנים? :roll:

היא שמחה כי הוא סוף סוף יצא לה מפה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

הקפצה.

נחשו מה קפץ לי (כמעט) לפרצוף כשנכנסתי הביתה לפני עשר דקות? כן, ג'וק ענק שישב לו על השידה שליד המיטה וחיכה לשעת כושר.

נו, אני חצי מת מעייפות, אז שוב דחפתי לו כמות מסחרית של K300 לפרצוף, ושוב אני צריך לישון על הספה... לילה טוב לכולם!

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• חברי המעגל הראשון
פורסם

4 עמודים על ג'וקים נלחמים ואפילו לא סרטון אחד?!

הנה ג'וק (גמל שלמה) מכסח את הצורה לעכבר:

http://www.youtube.com/watch?v=4enilF4pEko&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בקיצור, צריך להתחיל לייבא כאלה לארץ בצו 8:

qN2XMyxAs5o דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

אני מרשה לעצמי לנצל לרעה את מעמד המנהל שלי, ולכתוב את המילים הבאות בפונט גדול במיוחד:

איך, לכל השדים והרוחות, היצורים האלה נשארים בחיים???

אני הולך לי מחדר העבודה אל המטבח, ועובר בדרך בסלון. כשאני חוזר מהמטבח אני רואה ג'וק ענק יושב לו בשלווה באמצע השטיח, גלוי לעין ולחלוטין לא מוגן מפני שום סכנה.

בשלווה אני חוזר אל המטבח ומחפש משהו גדול וכבד להפיל עליו. אני מוצא חתיכת עץ בגודל של 25 על 25 ס"מ ובעובי של כ-2 סנטימטר, חוזר אל הסלון, ממקם אותה מעליו בגובה מטר ועוזב.

כשהג'וק קולט שמשהו גדול מתקרב אליו במהירות מלמעלה, הוא מבצע קפיצה נחשונית באוויר אך... מאוחר מדי. הבלוק מכסה אותו לחלוטין ואני מביט בסיפוק על מעשה ידי.

כדי לסגור את הסיפור אני לוחץ בחוזקה עם כובד רגלי על חתיכת העץ למשך מספר שניות, ואז מרים אותה בעדינות עם יעה, במטרה לאסוף את הג'וק ולזרקו לפח.

הג'וק נראה די מעוך ודי מת.

כאן אני מהסס לרגע, ואומר לעצמי "ליתר בטחון, אני אביא את חברי הטוב - K300".

אני הולך להביא וחוזר אחרי 20 שניות.

הג'וק עדיין שם ועדיין נראה די מעוך ודי מת.

אני מכוון לו לפרצוף ממרחק 30 ס"מ ונותן שפריץ בריא.

בלי השתהות של אפילו רבע שנייה, הג'וק דופק ספרינט ונעלם מאחורי הדלת.

אני דופק צעקת "what the fuck" ונשאר המום למשך כמה שניות.

אחרי שאני מתעשת, אני משפריץ מאחורי הדלת והג'וק שוב דופק ספרינט למרכז החדר, קצת מבולבל אבל עדיין מהיר כשד.

אני עוקב אחריו עם K300 לפרצוף עד שהוא מאט מעט.

אני תופס את חתיכת העץ ומועך אותו עם הצד שלה טוב טוב.

עכשיו הוא כבר לא נראה "די מת" אלא "מאוד מאוד מת".

כמובן שאני לא לוקח שום סיכון, ומכניס לו עוד שליכטה של K300 לעין.

הפעם הוא כבר לא זז.

הקרב הסתיים.

אפשר ללכת לישון (עד שהג'וק הבא יופיע. מניסיון העבר זה יקרה כשהוא יעוף לי לפרצוף בדיוק באמצע חלום נהדר בשעה 4 בבוקר).

כמובן שאעדכן :twisted::-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

בן אדם, תרגיע עם ה K300 או שתקום בבוקר ותגלה שיש לך מחושים וזנב.

רסס את הבית מאחורי ומתחת לרהיטים, ספות, שידות מיטות עם תרסיס מיקרו-קפסולרי, אני מכיר חומר טוב שנקרא אפקטיב (והוא אחושרמוטה אפקטיבי) אבל יש עוד אחרים ואז כל ריסוס אפקטיבי לחודש.

כ"כ הרבה גו'קים אצלך, איפה אתה גר, בביוב?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

רסס את הבית מאחורי ומתחת לרהיטים, ספות, שידות מיטות עם תרסיס מיקרו-קפסולרי, אני מכיר חומר טוב שנקרא אפקטיב (והוא אחושרמוטה אפקטיבי) אבל יש עוד אחרים ואז כל ריסוס אפקטיבי לחודש.

כנראה! מזל שאני עובר דירה עוד חודש. אולי בגלל זה אני מתעצל לרסס את כולה. עד היום ממש לא היו לי בעיות עם ג'וקים, אבל לאחרונה משהו קרה. אולי זה השיפוץ החיצוני שעושים בבניין.

בלילה שמעתי אותם זוממים להם ברחבי הבית. בבוקר חיכתה לי הפתעה - ג'וק אחד ארוז באריזת מתנה (טוב, הוא היה הפוך ומת) בדיוק מול היציאה מהחדר, בצורה שכמעט דרכתי עליו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

האפקטיב זה בדיוק אותו חומר שאני המלצתי עליו (תחת שם אחר), הדהבאגר.

אכן חומר מצויין שהופך את הגוקים למתים מבלי שתצטרך לדרוך עליהם ודברים אחרים...

הבעיה האמיתית ב K300 זה לא שיצמחו לך מחושים אלה שימותו לך תאי מוח - ושניינו יודעים שאין לך יותר מדי מאלו...

פורסם
ושניינו יודעים שאין לך יותר מדי מאלו...

בה גחרה חאכבה חאןעהככ חרראכעןקג!!! :bad-word:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הפתרון הכי טוב להיתקלויות עם ג'וקים זה שואב אבק (לא כתחליף לריסוס, אבל זה טוב למקרים שאתה מתאר :p )

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...