Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנסי לד לפולו gti

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אולי מישהו מכיר אתר שאני יכול להזמין מחול פנסי לד קדמיים לפולו gti 2011 למרות שאני לא מאמין שעדין יצא. בחול הם מוצאים עם פנסי לד מהחברה אבל בגלל שזה יקר לא מביאים את זה לארץ.

תודה מראש

פורסם
בגדול באתר dealextreme.com מוצעים מבחר גדול של תוספות לדים לרכב במחירים נמוכים. שווה לך לבדוק.

מסכים באופן מוחלט! אני את המיצובישי קולט שלי איבזרתי עם כמה לדים [לרגליים וכו' ובהחלט מרוצה!!]

פורסם
מסכים באופן מוחלט! אני את המיצובישי קולט שלי איבזרתי עם כמה לדים [לרגליים וכו' ובהחלט מרוצה!!]

תגידו אתם רציניים? להוסיף זיוף סיני באיכות ז' לרכב חדש?! :shock:

לא רק שהאחריות הולכת על המקום אני כבר לא מדבר על תקלות החשמל שצפויות לך עם הזבל הזה.

כנס לכל חנות שיפורים איכותית בארץ כמו pit stop E&A וכו'. לכל חנות שכזאת יש מבחר של פנסים איכותיים לVW, בטח יש להם משהו שיתאים לפולו.

לא כל מה שאנשים מוכנים להתקין על קולט 95 ישנה כדאי גם לשים על פולו 2011 GTI חדשה...

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

יש עוד אנשים עם ניסיון בהזמנות מהאתר http://www.dealextreme.com ?

נכנסתי ויש להם המון דברים מענינים כמו הדיימונד ויז'ן, למרות שיש כמה גרסאות ולא הבנתי את הבדל המחירים.

אם יש מישהו שיוכל לתרום מידע זה יעזור מאוד!

תודה.

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

• תוכן חדש...