Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תיראו את הסאב Soundstream RBW-12 הוא עולה 527 ש"ח..

אני אתאים לו תיבה בסביבות ה200 ש"ח..

מכירים סאבים+תיבה יותר טובים בסביבות ה700 ש"ח?

זה המגבר JBL GTO1004

זה הקומפוננט ‏6.5 ‏אינטש Dotech Ovation 6 Morel

אני מתכנן שהמערכת לא תעלה על 2500 ש"ח...זה בערך מה שהצלחתי להרכיב

פתחתי פה כבר כמה אשכולות, אבל זה סאב חדש שאני רוצה חוות דעת עליו

פורסם

סליחה על השאלה הלא חכמה אבל הסאב שהבאתי מוציא 600 נקי לעומת הסאב שאודיו הציע שמוציא 275 נקי..

אם אפשר הסבר בבקשה

פורסם

שאלה לגיטימית לחלוטין

המגבר שלך לא יודע לתת (להערכתי) במקרה הטוב עד ל 200 בגישור

כך שזה לא משנה

וכל זאת בהנחה שהנתונים נכונים (אני אישית לא קונה אך אחד מהמספרים האילו)

הדרך הנכונה והבטוחה והטובה ביותר היא לגשת למתקין האמון עליך ולנסות אצלו מספר סאבים על אותו טראק

מה שמדבר אליך הכי נכון זה מה שמומלץ לקנות

ואין שום משמעות אם יהיה כתוב עליו 200 או 300 או 23158 וואט

בהצלחה

פורסם

עקרונית אבל אם בעתיד אני אקנה מונובלוק ואחבר רמקולים אחוריים למגבר הנוכחי יותר משתלם לקחת את ה600 כי הוא פתוח לשידרוג עתידי

פורסם

נראה לי שכן שעדיף ללכת על הסאונד סטרים וזאת אם יש לך תוכניות להשתדרג למונובלוק

(שים לב לדבריו של AUDIO KING בנושא שני הסלילים והצורך בעבודת מגבר ב 2 אוהם מונו, כדאי לבדוק את יכולת המגבר)

בהצלחה

פורסם

קראתי במקרה מקודם משהו שאמרו..

בשביל 4 אוהם ל2 סלילים צריך או מונובלוק או מגבר 4 ערוצים רק לסאב.. אבל הבעיה היא שאני רוצה לחבר למגבר 4 ערוצים גם קומפוננט

פורסם

זה לא נכון ולא מדוייק

הנכון הוא שבשביל להפעיל סאב בהתנגדות של 2 אוהם צריך מגבר שיודע לעבוד במצב של 2 אוהם מונו

אין לזה שום קשר למספר הערוצים שלו או להיות מונובלוק או לא

ישנם מונובלוקים שלא יודעים לעבוד ב 2 אוהם מונו

וישנם 4 ערוצים שיודעים גם לעבוד ב 1.3 אוהם ופחות

לדברי AUDIO KING הסאב בעל 2 סלילים של 4 אוהם (אני מניח שזה נכון כי AUDIO KING מדייק בפרטים האלה בדרך כלל) לכן יכולת העבודה שלו היא ב 2 אוהם או ב 8 אוהם (תלוי איך אתה מגשר בין הסלילים)

במידה ותרצה לרכוש את הסאב ובמידה והמגבר המדובר לא יידע לעבוד ב 2 אוהם (יכנס לפרוטקשן) תמיד תוכל לחברו בתצורת 8 אוהם

להערכתי אתה לא תרגיש בירידה משמעותית בעוצמת הסאב

ולימים כשתשדרג למונובלוק עם מסוגלות לעבודה ב 2 אוהם מונו יש מצב שתהיה לך הפתעה נעימה מהסאב ...

בהצלחה

פורסם

הבנתי את הנקודה.. בקיצור לברר אם המגבר יכול לעבוד ב2 אוהם בגישור ?

דרך אגב תודה רבה רבה על הגדשת הזמן והעזרה

פורסם

כן תבדוק

תראה אתה גם יכול להרכיב אותו על המגבר ב 2 אוהם

ולבדוק לאורך זמן אם המגבר נכנס לקליפינג או לא

זה תלוי גם בעוצמות שתדרוש מהמגבר ובמתחים שחיברת למגבר וגם בזמן העבודה ובטמפרטורה בכלל ברכב

אם הוא יכנס לקליפינג אז תעביר את הסאב ל 8 אוהם

ובגדול אין על מה אני תמיד שמח לעזור

פורסם

טוב..אמרו לי יש מקום טוב בחיפה של התקנת מערכות וקנייתם מותגים ומקום רציני בקיצור...אני אשאל שם שבוע הבא ואכתוב פה אם זה מעניין אתכם חחח

• תוכן חדש...