Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הסונטה לוקחת *המון* דלק. אבל כמובן, הכל יחסי.

צריכת דלק של 1:7 בעיר זה לא משהו מהאגדות, זה משהו שחוזר על עצמו ברוב הרכבים בגודל שאתה מחפש.

להערכתי אפשר לכופף את החבר'ה של יונדאי עוד קצת כלפי מטה - לרכב הזה אין ביקוש בכלל - יונדאי נתפסת כרכב עממי ורוכשי מכוניות "מנהלים" מעדיפים מותגים יוקרתיים יותר.

מעניין מה שאתה אומר.

לגבי הצריכת דלק, לאחרונה אני מתנייד במונדאו 2007 של הוריי בינתיים, ואני משער שהוא לוקח כמו הסונטה לפחות! אם לא יותר.

לגבי הסונטה עצמה הסוכן מכירות מציג את הרכב כרכב טיפ טופ(והוא באמת נראה ככה) שאין מה להוריד עליו יותר.

סה"כ הוא הוריד לי 2000 ש"ח. אני יותר מנסה להגיע לכיוון ה 70,000.

בגדול הוא מציג את הרכב כרכב מציאה מבחינת שוק. כי יונדאי זה מותג חזק(הם היבואנים) וזה רכב שמתחרה באמינות עם היפניות.

הוא מדגיש שזה הדגם עם המנוע 2400. שזה קצת יותר מפואר מהדגם הרגיל. ומבוקש הרבה יותר.

כלומר. אני מבין ממך שיונדאי זה אכן מותג חזק אבל יותר בפלח שוק של של i30 מאשר לסונטה.

לי סה"כ הרכב מתאים מבחינת הדרישות. מרווח מאד, תא מטען, ורכב שהוא קצת יותר מפנק מסתם 1600.

הרי התעניינתי גם ב C5.

פורסם

נסה לחפש קיה מגנטיס יוצאת ליסינג, 70K זה המחיר שבד"כ הרכב הזה נמכר כאשר הוא יוצא ליסינג.

הרכב זהה ליונדאי המקבילה למעט הסמל.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

קודם כל אני מציע לך לפני כל רכישה לגשת לסוכנות עם כל שלושת הכסאות ולנסות להרכיבם ברכב, משימה לא קלה..

לדעתי מבחינה זו יש לפיקאסו יתרון עצום!!

לפיקאסו ישנם שלושה מושבים נפרדים מאחורה וזה פשוט נוח למטרה זו.

אני הייתי ממליץ לך לבחון רק מכוניות עם שלושה מושבים נפרדים מאחורה, זה יהיה הסידור הכי נוח.

קח בחשבון שניתן להזיז את המושב האחורי אמצעי קדימה כך שהוא מגיע כמעט עד המושבים הקדמיים, עוזר כאשר צריך לדאוג לתינוק מאחורה והאישה יושבת מקדימה.

אני מניח שהאישה ישבה ברכב (פיקאסו) ללא כל הפמליה, תעשה מבחן חוזר עם הצוות המלא, אני מבטיח לך שהיא תתרשם קצת יותר מהרכב!

זה שהסוכן של קיא אמר לך שהרכב גדול מידי עבורך זה ברור, אין לו מה להציע בסיגמנט! (טוב אולי יש משהו מצ'וקמק ולא היה לו במלאי)

אגב, אם אתה לא משתמש במושבים האחוריים, תא המטען פשוט עצום, מספיק לעגלה+אמבטיה, בימבה, אופניים ועוד ועוד... אל תמעיט בזה.

אגב 2, אם אתה מוכן להתפשר על שנתון ועל רכישה מפרטי וללא אחריות, אני ממליץ בחום לבדוק אופציה של קסארה פיקאסו 2007.

הרכב קצר יותר מה- C4 פיקאסו אך רחב מאוד ומרווח פנימית, בעל שושה מושבים נפרדים מאחורה ובעל תא מטען גדול מאוד.

לדעתי אפשר להשיג אותה באזור 50K, שווה בהחלט.

עוד רכבים יכולים להיות מגאן סניק, טויוטה ורסו, מיצובישי גרנדיס, פורד S-MAX...

פורסם

קח בחשבון שדגמי ליסינג של יונדאי נמכרים לחברות הליסינג במחיר של עד 27% פחות מהמחירון, כשהם חדשים!

ז"א שאם המחירון של הסונטה הזו הוא 75 אלף ש"ח, סונטה מקבילה בליסינג תעלה קרוב ל-60K פלוס מינוס.

לכן אני אומר - תנסה ללחוץ אותו הלאה - שים הצעה על השולחן ותגיד לו שזה המחיר האחרון שלך.

אם אתה חושב שבמחירי הדלק הנוכחיים אנשים עפים על יונדאי סונטה, אתה טועה. הרכב הזה עוד יכול להירקב זמן רב במגרש המכירה וכמובן מספיק חודש אחד כדי שפתאום יצנח המחיר בכמה אלפים טובים.

אני חושב שהעובדה ש-10% מהרכבים הם רכבי מיני ידניים עם מנוע 1000, כאשר לפני שנה וחצי כמות המכירות שלהן הייתה אפס מאופס - מעידה על כך ששוק הרכב הישראלי עובר שינוי עצבני במיוחד, שאין בו מקום ליונדאי סונטה 2400. נצל את זה לטובתך.

פורסם

ALON - תודה על תגובתך. אכן, ניסיתי בC5 לשים את שלושת המושבים והצלחתי ואפילו הדלתות נסגרו ללא "שכנוע".

משום מה הרכב עצמו אכזב אותי. אבל אולי היה זה רק הרכב הזה ספציפית.

DRsubaro - נקודה מעניינת אתה מעלה לגבי הסונטה.

אני בהחלט אנסה שוב - בעודי חמוש בהגיגך - להוריד עוד את המחיר.

אני מניח שמחינת צריכת דלק, סונטה, C5, פיקאסו - צורכים אותו הדבר בערך. האם נכונה הנחתי ?

ועוד דבר, מישהו אמר לי שלדעתו הC5 יותר רחבה מהסונטה במושב האחורי. ייתכן ? הסונטה נראית ממש במימדים אמריקאים.

(כמו שאני אוהב):wink: ועכשיו כשאני חושב על זה. שברולט קפאריס הייתה יכולה ממש להיות מרווחת ונוחה !:-D

• תוכן חדש...