Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 383
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תמונות

הרום כרמל הזאת עושה רושם של רכב גנוב.

אם יש מספר שילדה אפשר לבדוק זאת בקלות (לא שזה משנה כמובן הרכב כבר גמור ולא נשאר כלום ממילא)

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
הרום כרמל הזאת עושה רושם של רכב גנוב.

אם יש מספר שילדה אפשר לבדוק זאת בקלות (לא שזה משנה כמובן הרכב כבר גמור ולא נשאר כלום ממילא)

מאוד הגיוני שמישהו קנה רכב לחלקים ופרק וזרק שם את מה שנשאר ממנו! (הרי אי אפשר למכור לברזל) זה מקום מרכזי יחסית ככה שלא נראה לי שמישהו ישים רכב גנוב.

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
באחד מישובי השפלה.

אני לא מכיר את הדגם ( מנוע מאחורה ) . מישהוא מזהה ?

גוגומביל? כמעט בטוח שזה גוגומוביל אבל מה שזה לא יהיה זה בהחלט שווה שיפוץ!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
באחד מישובי השפלה.

אני לא מכיר את הדגם ( מנוע מאחורה ) . מישהוא מזהה ?

נראה שיש שם עוד רכב מעניין.

איזה רכב זה השחור שמאחור?

פורסם

אם תשים לב- הרכב השני מוצג למכירה ב"ענתיקות למכירה"!8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בבני ברק: חיפושית כחולה, עם ניפוחי פיבר, נראית שלמה, מכוסה אבק.

פיאט 127 special (?) ללא פנסים אחוריים, הבודי נראה טוב במבט חטוף, גם היא מכוסה שכבה דקה של אבק.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

אאודי 80 שנת 1982 לבנה,זרוקה בחצר בית פרטי כבר כמה שנים.מי שמעוניין בפרטים לגבי המיקום,יכול לשלוח ה"פ.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

הסיטרואן BX GTI 1989 שהייתה נטושה ברחוב הירקון בתל אביב ושעליה דיווחתי כבר בעבר פונה ע"י עיריית תל אביב. חבל מאד. רכב יפה ומיוחד.

אני מניח שבימים הקרובים גם החיפושית הכחולה שנטושה מספר שנים בחניון ציבורי מסויים בצפון תל אביב ( ויש על החלון שלה מדבקה גדולה של העירייה לפני גרירה) תיגרר בימים הקרובים גם.חבל . לא מבין את בעל הרכב שנטש את הרכב בחניון ציבורי . (על החלון הקדמי יש מדבקת "עיתונות", אולי ...אולי בעל הרכב קורא כאן)

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

יש מקום ביער מירון שיש בו יותר נכון מסתתרים בו רכבים אחרי העצים כנראה גנובים ככה כשנוסעים בשטח לא רואים אותם אנה חלק מהם יש עוד איזה חמש בוואדי לא הצלחתי להגיע לשם הירדה לשם היא ממש גבוה באיזה יום אני ירד לצלם והפעם אני יביא איתי חבל טיפוס.

לפי הסדר הרכב הראשון ניסן סאני

לא זיהיתי את הרכב לא נשאר ממנו כלום!

רנו קנגו

סובארו טנדר 4X4 מאחורה

סובארו טנדר 4X4 מקדימה

פורד אסקורד משנות ה-70 מקדימה

פורד אסקורד משנות ה-70 עוד מבט מקדימה

DSC01852.JPG

DSC01835.JPG

DSC01836.JPG

DSC01838.JPG

DSC01839.JPG