Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העברת בעלות - שאלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המשכון הוא לא בהכרח הסיבה לזה שאי אפשר להעביר בעלות.

כבר היו כאן מקרים, שאנשים במיקרה גילו, שהרכב ממושכן, אחרי שהוא עבר כמה ידיים לפני כן, ולא היו בעיות להעביר בעלות.

צריך לגשת למשרד הרישוי לבירור.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

משכון הרכב אינו תמיד החסם להעברת בעלות.

כשאשתי קנתה את הדייהו, היה בדיוק אותו סיפור.

הן נכנסו לסגור עניין בדואר. אני עומד בחוץ מעשן.

דרך הצלון והוויטרינה אני רואה את שתיהן מחווירות מול הפקידה.

הן יוצאות- "אי אפשר להעביר בעלות,אמרו לנו לנסוע למשרד הרישוי".

המוכרת ממלמלת ברוסית משהו שנשמע לי כמו "זה לא יכול להיות שזה קורה לי" כל הדרך למשרד הרישוי בר"ג.

אחרי שעה של תור מה מתברר?

הגברת קנתה את הרכב בזכות של עולה חדש (ללא מיסים). אחרי 7 שנים לא דאגו לבטל לה את ההגבלה בהעברת הבעלות.

טלפון אחד למישהו מאד נחמד מהמכס והעניין סודר.

לכי למשרד הרישוי. הביקור שם הוא חוויה מפוקפקת מאד אבל תפתור לך את התעלומה.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

עידכון:

בבוקר רציתי לנסוע למשרד הרישוי, בעלי דיבר עם הבחור לפני שנסעתי, הוא אמר שהוא בדרך לבדוק.

לא מזמן הוא חזר לבעלי ואמר שהוא בדק ויש לו דוח שלא שולם, אמר שהוא הולך לשלם את זה עכשיו.

אבל מי אמור לבטל את הבעיה של ההעברת הבעלות? לא ניראה לי שהוא משלם ואז החסימה שהייתה בדואר נעלמת.

פורסם

לא תחסכו את הביקור במשרד הרישוי.

ע"מ שזה יעודכן בLIVE יש צורך להביא את הד"וח המשולם למשרד הרישוי כדי שישחררו את הרכב מיידית.

או שאולי הבחור כבר עשה זאת?

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...