Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי מערכת ALPINE וקניתי רמקולים חדשים (לא מוגברים) ובסאונד גבוה הם מתחילים ממש לזייף

אני לא כל כך מבין את הכיוון של המערכת אז אשמח אם תוכלו לעזור.

בBASS יש לי אפשרויות לבחור

80 Hz 100 Hz 200 Hz 60 Hz 80 Hz

בTREBLE

10 kHz 12.5 kHz 15 kHz 17.5 kHz 10 kHz

ובHigh Pass

OFF 80 Hz 120 Hz 160 Hz

מה עלי לבחור לאדם ששומע בוא נגיד ברוב הזמן סופט רוק, ודאנס?

ממה שאני מבין (ואני לא מבין) הבאס צריך להיות כמה שיותר נמוך, הטרייבל בינוני והיי פאס בגבוה לא?

RozwareZ מנהיג אגודת "נמאס לי מתדרי רדיו אמריקאים".

פורסם

קצת בכדי להבין מה כל דבר עושה

פילטרים יש לך מהסוג הבא

HPF - HIGH PASS FILTER

הפילטר הזה חוסם כל תדר מתחת לתדר מסויים - כלומר אם בחרת בHPF 80 הרץ - כל מה שמעל 80 הרץ יעבור את הפילטר אל הרמקולים.

LPF - LOW PASS FILTER

בדיוק ההפך - כל דבר מעל 80 הרץ - יחסם ולא יעבור אל הרמקולים.

---------------------------------------------------------------------------

למה שקורה אצלך לפי מה שאני מבין הרמקולים לא מוגברים ומנגנים ישירות דרך המגבר הפנימי של הHU שלך וגם הרמקולים שלך הם סט קומפוננט סטנדרטי או אפילו קואקסיאליים.

סביר להניח שמה שממש מעוות לך זה תחום הבאס ולכן רצוי שלא לתת לתדרים מתחת לגבול מסויים לעבור אל הרמקולים שלך מה שאומר שאתה צריך HPF

תנסה בתור התחלה לכוון את הHPF ל80 הרץ ואם זה עדיין לא עוזר תעלה ל120 אבל לא יותר כי אתה תסרס את הבאס לגמרי מהרמקולים.

מעבר לכך - אם יש לך כווני באס, טרבל, מיד - תשים הכל במצב שטוח, על האפס.

אם יש לך LOUD מופעל - תכבה אותו

תהנה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה ניסיתי, לצערי הבעייה היא לא בכיוון כנראה משהו בחיבור אשמח אם תוכלו להגיד לי ממה זה נובע.

כאשר הרמקולים נמצאים בבלאנס באמצע שומעים רע, כשמעבירים ימינה או שמאלה ומבטלים את הרמקול השני

שומעים טוב מאוד

מדוע זה יכול לקרות?

פורסם

אולי יש לך בעיה של קוטביות הפוכה

מה שאומר שאחד הצדדים מחובר הפוך[תקפיד לחבר את הפלוס מינוס של הרמקולים נכון]

פשוט תהפוך באחד הרקולים את החיבור ואז אתה אמור ישמוע יותר טוב[עד כמה שהציוד שיש לך יתן]

פורסם

חשבתי באמת שזה אולי בגלל הקוטביות אפילו שהחיבורים כיאלו התאימו (הפסים לפסים והחלק לחלק)

בסוף זה היה צריך להיות הפוך וזה באמת הסתדר, ועם הHPF באמת שומעים משמעותית טוב יותר

אז תודה רבה לשניכם!

פורסם

בכייף

תהנה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...