Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת מה היא הצריכה הממוצאת של פונטיאק גראנד פרי 96, הבנתי שעם טיפולים סדירים ובדיקה טובה במחשב רכב היא יכולה לעשות גם 1:9 

האם זה נכון או שזה עוד נסיון שכנוע לקנות את הרכב?, תודה מראש

פורסם

אפשר להגיע איתן ל-1:9 אבל ביום יום זה יהיה יותר קרוב ל-1:7 וגם זה בהנחה שמעכרת הדלק תקינה ומתואמת.

(מה שקשה לומר שמאד נפוץ ברכב שהוא לפחות בן 15)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בתור אחד שהיה לו פונטיאק גרנד פרי אני ממליץ לך להתרחק...

לרכב יש בעיות חשמל רבות ואחרי 13-15 שנים הוא נוטה להיות רגיש לכל דבר(ופה נכנס המוסך שוב)

מעבר לזה הרכב בולעעעעע דלק ברמות מגוחכות מה שלא מקל על הבעלים יחד עם כל הטיפולים במוסך.

לא הייתי ממליץ...

נקודה חיובית...הכיסאות ממש נוחים -))

והחווית נסיעה ממש טובה.

פורסם

הרכב הוא אחד הרכבים של אבא שלי, הרכב מאופס בצורה מושלמת, השאלה שלי האם הצריכת דלק שלו כל כך גרוע?, קראתי שאפשר להגיע לתוצאות של 1:11-12 אפילו בבין עירוני עם טיפולים רצופים

• תוכן חדש...