Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה אקורד קופה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מתעניין ברכב שיוט,נאה, מעניין ,אמין שיהיה קל לתחזוקה ולא יבזבז לי חצי מהחיים במסוכים או במגרשי חלפים.

האקורד קופה מפתה אותי אף על פי שיש לה תא נוסעים משעמם למידי ולא כל כך יוקרתי.

כמה שאלות לגביה,

1.אני מתנדנד בין מנוע ה3.0 ל2.0,איזה מן המנועים יותר אמין?,האם 2.0 מספיק נמרץ על הבודי של האקורד?

2.למיטב הבנתי נטייה לגיר להתפגר בטרם עת האם יש אמת בדבר? האם הגיר 2.0 אמין יותר מה3.0?

3.האם יש מוסך מתמחה מומלץ של הונדה באיזור המרכז \השרון?

ואשמח לעוד אינפורמציה בעבור דגמי האקורד.

Porsche 944 turbo

פורסם

אין יודע דבר על הונדה אקורד קופה בין השנים 1998-2001?,או אפילו אקורד רגילה?

אמינות? עלויות? איזה מנוע עדיף?

Porsche 944 turbo

פורסם

בוא נגיד ככה, בספק אם מישהו יכול לענות לך לגבי הרכב הזה כי לדעתי אין באתר כאלה שיש להם אותו או שהיה להם איתו ניסיון.

שלחתי לך בפרטי מספר טלפון של בחור מומחה הונדות שמתעסק עם הרכבים האלה. דבר איתו.

שונא גזענים !.

פורסם
אין יודע דבר על הונדה אקורד קופה בין השנים 1998-2001?,או אפילו אקורד רגילה?

אמינות? עלויות? איזה מנוע עדיף?

אל תדאג אחי, יש, וזה אני. :-D

ואני לא מכיר אותו מהחבר של הבן דוד של הסבא של השכנים: אני בעל מאושר של הרכב.

קודם כל, לגבי מוסך באיזור מרכז --- יש מוסך "איילנד" בתל אביב ששמעתי רק דברים טובים עליו, ואני מכיר בעל אחר יד 1 של אקורד קופה 2001 שטיפל ברכב שלו שמה מההתחלה.

לגבי שאר השאלות, אני מצטער אבל אני חייב לזוז עד הערב ולא יהיה לי מחשב, אז קצת סבלנות עד הערב ותקבל תשובות מפורטות על הכול.

http://www.iherb.com?rcode=EGE170

$5-$10 הנחה על ההזמנה הראשונה. $4 עלות משלוח בלבד לישראל לחבילות עד 1.814 ק"ג!

פורסם
היי,

אני מתעניין ברכב שיוט,נאה, מעניין ,אמין שיהיה קל לתחזוקה ולא יבזבז לי חצי מהחיים במסוכים או במגרשי חלפים.

האקורד קופה מפתה אותי אף על פי שיש לה תא נוסעים משעמם למידי ולא כל כך יוקרתי.

כמה שאלות לגביה,

1.אני מתנדנד בין מנוע ה3.0 ל2.0,איזה מן המנועים יותר אמין?,האם 2.0 מספיק נמרץ על הבודי של האקורד?

2.למיטב הבנתי נטייה לגיר להתפגר בטרם עת האם יש אמת בדבר? האם הגיר 2.0 אמין יותר מה3.0?

3.האם יש מוסך מתמחה מומלץ של הונדה באיזור המרכז \השרון?

ואשמח לעוד אינפורמציה בעבור דגמי האקורד.

טוב אז ככה:

1. שני המנועים אמינים באותה מידה. לי אישי יש את ה-2.0 וזה מספיק טוב בשבילי. הוא נותן 150 כ"ס ומנוע 3.0 נותן 200. לא כמו רכבים יותר קטנים, רוב המומנט וכוח זמין בכביש המהיר ולא בנהיגה בתוך העיר. אל תשכח -- הרכב הזה מיוצר ומיועד לשוק האמריקאי, איפה שנהיגה בכביש המהיר הרבה יותר נפוץ וארוך.

האוטו שלי אכול בערך 1-11, אבל השיא האישי שלי היה 1-12.8 (רק בינעירוני). זה משולב עירוני/בינעירוני, עם מזגן. הבנתי שמנוע ה-3.0 אוכל בסביבות 1-9, 1-10 אבל אין לי ניסיון...

כלל המכלולים בתוך הרכב זההים לאלה בתוך גרסת ה-4 דלתות, אז למעט חלקי פח, עלויות לא יותר יקרות מהגרסה הרגילה.

במנוע ה-2.0, יובאו לארץ רק עד כולל מודל 2001. בגרסת 3.0 יש גם מודל 2002. בשני המקרים, אני ממליץ לקנות 2001+ כי היו כמה שיפורים ברמת הגימור (למשל מתגי חלונות חשמל מוארים, שליטה מההגה לרדיו, וכדומה) ומתיחת פנים קלה. עוד היום אף אחד לא מאמין שהרכב שלי מודל 2001.

יש לי אזהרה אחת בשבילך: מחיר הביטוח. למרות שהמנוע וגיר ובערך הכול משותף עם גרסת ה-4 דלתות, חברות הביטוח מתחשבות ברכב הזה כ"רכב ספורט" (רק בישראל...:roll:) ומחירי הביטוח בהתאם! ביטוח דרך "חבר" (לאנשי הצבא) שזה תמיד די זול שכולל מקיף+חובה ל-13 חודשים ושלל שירותי הדרך ושטויות שיש בשוק עולה... 7000 ש"ח!!! וכמובן זה לא נהג חדש/צעיר, וכן עם יותר מ-3 שנים עדר תביעות. בשאר החברות לא מצאתי יותר זול. מצד השני, חובה + צד ג' עלה בסביבות ה-2000-2300 ש"ח.

עלות הטיפולים די סטנדרטיים בזכול מה שאמרתי, שזה פלטפורמה משותפת עם הסדאן. עוד מעט אני צריך לעשות טיימינג ובדיוק היום קיבלתי הצעת מחיר ממורשה בסך 2700 + מע"מ, לפני הנחה. וזה כולל ה-כ-ו-ל, כלומר טיפול 10000 רגיל + החלפות כל הרצועות (טיימינג, אביזרים, מותחן), החלפת כל הפילטרים (דלק, שמן, תא נוסעים/מזגן, אוויר), החלפת שמן גיר, מצתים, וכו'.

2. לגבי הגיר --- כן, יש בעיה ניכרת. ומה ששמעת נכון: הבעיות מופיעות יותר בדגמי V6 3.0. שני דברים יכולים לקרות: א) הגיר הולך לחלוטין והרכב לא זז או ב) השהייה ונקישות קלה במעבר בין הילוכים שנשאר במצב יציב ולא מתדרדר. במצב ב, כמעט ואין טעם לתקן את התקלה. בכל אופן, אפשר למצוא מכון שיפוץ בעלות 5000-6000.

3. כבר עניתי לך :-)

מקווה שזה עוזר לך לקבל החלטה! אני ממש אוהב את שלי וזה נחמד כשפעם, פעמיים בשבוע מישהו שואל אותי אם אני רוצה למכור 8)

אני סתם סקרן: איך שמעת על הרכב הזה? הוא יחסית נדיר בארץ ואין יותר מדי דיבורים בפורום הזה עליו...

פורסם

אני מכיר כל קופסא שזזה על 4 גללים,בארץ ובחו"ל,

האקורד קופה משתייכת למכוניות מסתוריות יחסית בארץ,שלא רואים אותן הרבה ולכן אין הרבה מידע,

שמתי עין על אחת 2.0 שנת 2002 עם 130 אלף קילומטר.

תודה על תשובה המפורטת.

אגב מחיר הביטוח נשמע לי יקר מאוד,בן דודי מבטח הונדה פרילוד בפניקס מקיף +חובה באיזור ה5K (בן 29 ללא תביעות)

Porsche 944 turbo

פורסם

אחי החזיק באקורד סדאן 2000 סמ"ק מבציר 2002 (98-02)

הרכב נקנה עם 106,000 ק"מ

נמכר עם 170,000 ק"מ כעבור שנתיים.

למעט טיפולים שוטפים הוחלפו ברכב 4 צמיגים ובוצע כיוון פרונט

כמו כן, הרכב נתקע פעם אחת בכל התקופה מאחר ונתפס הטרמוסטט, התקלה אובחנה לפני שהרכב הספיק להתחמם הוזמן גרר והטרמוסטט הוחלף.

למכור אותו כבר היה סיפור אחר...

פורסם
אני מכיר כל קופסא שזזה על 4 גללים,בארץ ובחו"ל,

האקורד קופה משתייכת למכוניות מסתוריות יחסית בארץ,שלא רואים אותן הרבה ולכן אין הרבה מידע,

שמתי עין על אחת 2.0 שנת 2002 עם 130 אלף קילומטר.

תודה על תשובה המפורטת.

אגב מחיר הביטוח נשמע לי יקר מאוד,בן דודי מבטח הונדה פרילוד בפניקס מקיף +חובה באיזור ה5K (בן 29 ללא תביעות)

תבדוק טוב טוב שזה מה שאתה חושב כי בשנת 2002, יובא לארץ רק דגם מנוע 3.0!

לגבי הביטוח, תתקשר... התקשרתי לכל חברה שקיימת ולא מצאתי יותר זול. וביטוח 9000000 אפילו לא הסכימה לבטח את הרכב בכלל!

פורסם

"שמתי עין על אחת 2.0 שנת 2002 עם 130 אלף קילומטר."

היי במידה ומדובר על הירוקה מראשון\לוד הרכב במצב מכאני מעולה.

רק שתדע אבל לרכב יש תאונה רצינית מאחורה אבל מכאנית בלב שלם אני אומר לך אין אחת כזו שמורה בהיתחייבות [ובדקתי כל אקורד קופה שמפורסמת ולא מפרוסמת]

חשוב לציין שאין לי קשר לרכב הזה רק בדקתי אותו לפני קניה עבור חבר

בהצלחה

הכול יהיה בסדר

• תוכן חדש...