Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 453
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איזה מזל שנשארו תורמי איברים

איך אתה מכין את הפח לפני חיבור התלאי - או במילים אחרות , מה אתה עושה כדי למנוע חלודה

באזורי הריתוכים?

אין צורך להכין את הפח. הטלאי מרותך "פח ליד פח" ולכן אחרי הריתוך וההשחזה זהו פח אחד לכל דבר ללא איזורים נסתרים שיכולים להחליד. אח"כ צובעים ביסוד ובקומפקט פילר.

השיטה הזו היא קשה מאוד אבל זו השיטה הנכונה ביותר. דרך אגב בג'וניור הפח חזית והפח האחורי מרותכים מהמפעל בתפר כזה.

האתגר הוא לחתוך את הפח בצורה מאוד מדוייקת שהטלאי יתאים בדיוק. בתא של הגלגל זה הצליח.

פורסם

שלום

קודם כל שיפוץ יפה מאד, בתמונות של שיפוץ המקום של הגלגל ספר בתמונה השמאלית למעלה רואים שיש עוד חלודה ברדיוס של הפח לדעתי שווה החלפה גם עם עבודה מקצועית כזו.

טל

פורסם
בחירה מוצלחת של צבע, היתה אחת כזו בי-ם שהסתובבה עד לא מזמן, ואיבדתי את עיקבותיה-רן

היא הייתה עם מספר תל אביבי (מתחיל ב-3)?

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
אם אני לא טועה 357 או 315 אבל אני לא בטוח-רן

אם זה 312 אז כיום היא בהרצליה, צבע חציל/יין.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

• אחראי פורום
פורסם

עבודה מדהימה, תאווה לעיניים. ההתאמות, הכיפופים. מעורר השראה.

הצבע - מהמם!

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

ממשיכים להציל...

התקנתי את פח החזית (ללא תפר מלא בינתיים, רק פיקים).

בתמונה רואים גם את נשא הפנסים השמאלי שהיה מעוך לחלוטין ושוחזר ע"י עבודת פטיש וסדן לא פשוטה. שכחתי לצלם איך היה לפני.

כמו כן מצאתי בהרצל 100 מוט פיתול מנרוסטה (יקר קצת. 50 ש"ח לשני מטר)שמשמש להרמת הבגאז' ורואים איך כופפתי אותו לצורה והרכבתי.

הרכבתי גם חלק מהניקלים והשמשות כדי לראות אם יושב טוב.

הפרוייקט הזה אדיר אבל אני נהנה חבל"ז. אני מקווה שגם אתם.

P1280969.jpg

P1280970.jpg

P1280971.jpg

P1280974.jpg

P1280972.jpg

P1280973.jpg

P1280976.jpg

• תוכן חדש...