Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאמין שכל דבר עדיף על מה יש לי עכשיו.

כל מה שמותקן זה בסך הכל 4 רמקולים קטנים פשוטים מאוד של Keenwood בגודל 4-3 אינץ'. אלה שהיו נפוצים לפני כחצי עשור או יותר אני משער. משהו מאוד בסיסי ולא איכותי בצורה יוצאת דופן. פשוט קטסטרופה.

אוקיי אז כעת יש למשהו מידע על איזה תדרים עובד הוופרים של המילניום?

בקשר לקרוס: אני אבדוק בהקדם המירבי את הדגם ואנסה לחפש בעצמי (או בעזרתכם את התדרים).

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תבדוק רוחבי פס של הרמקלוים - אולי שווה לך בכלל לבנות קרוס בתדרים שונים לגמרי מהקרוס המקורי...

אגב, אתה מתכוון לבנות קרוסים? יש לך מושג בכלל איך?

פורסם

אני אישית לא מבין בזה מאומה, אבל אם ישנה רשימת רכיבים שאפשר לקנות בחנות וסכמה, אז אבא יכול להלחים את זה ביחד. הוא מבין בחשמל.

זה בסדר מהבחינה הזאת?

פורסם
אני אישית לא מבין בזה מאומה, אבל אם ישנה רשימת רכיבים שאפשר לקנות בחנות וסכמה, אז אבא יכול להלחים את זה ביחד. הוא מבין בחשמל.

זה בסדר מהבחינה הזאת?

אם לכול מגבר שיתחילו לתקן יקנו תוכנית מעגל זה יהיה ספרים שלמים במעבדות.

בשביל לתקן מגבר ופשוט כמו זה לא צריך לשבור את הראש. זה לא מגבר בעייתי.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם
אחרון אחרון חביב שיש זרוק כאן:

(אני מצטער, אני פשוט מוציא עליכם זבל ששכב כאן כמה שנים. אני סוף סוף רוצה לעשות סדר)

יש לי גם מגבר מהחברה הזאת וניראה לי שגם אותו הדגם, אבל אצלי הוא מאלומיניום חשוף ללא הצבע השחור.

אחלה מגבר. מחובר אצלי בגישור לסאב "12 של אינוקס פרו. ה GAIN מכוון על שמינית מהעוצמה ובכל זאת מרעיד את הרכב. :p המגבר גם מקורר טוב- בימים חמים מאוד עם ווליום גבוהה עובד כמו גדול, בזמן שהמגבר השני מתנתק לכמה שניות עם עומסים כאלה.

פורסם
GAIN מכוון על שמינית לא אומר דבר. זה לא אומר אם אתה "פותח" את המגבר או לא שכן זה תלוי במתח הסיגנל מהרדיו דיסק ואת היחס שכיוונת את רגישות הכניסה של המגבר (הGAIN) אליו.

גם ב HU (פיוניר 740) הוא מכוון על עוצמה נמוכה, שני שלבים מהמינימום.

• תוכן חדש...