Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

ראשית חג שמח

שנית- ברשותי פונטו ספייס 2001. לאחרונה אני שם לב שכשאני מתדלק והפיה קופצת, אני יכול בשקט למלא עוד 4-5 ליטרים. יש לציין שאני עושה נסיעות ארוכות לפחות פעם בשבוע-שבועיים

מצד אחד- זה מאפשר לי לנסוע הרבה יותר עם אותו מיכל (קרוב ל-700 ק"מ).

מצד שני - חיפשתי מידע באינטרנט, ולא מצאתי מידע חד משמעי לגבי השאלה האם זה מסוכן או לא?

אשמח לתשובה

רב תודות וחג שמח :)

פורסם

4-5 ליטר ?

לדעתי זה הרבה, אצלי נכנס גג ליטר.

במקרה שלי אני לא ממלא עוד אחרת הדלק סתם יושב בצינור הזה ובשביל מה, כולה נותן לי עוד 10 קמ

במקרה שלך נראה לי שהאקדח סתם קופץ מוגזם מדי, למה שיתכננו אותו לקפוץ כשיש עוד 5 ליטר למלא ?

פורסם

אין בעייתיות בכלל בלמלא לגמרי עד הסוף וזה מה שאני עושה כבר מעל 10 שנים מאז הרכב הראשון שלי. זה הכי מדוייק למדידות של תצרוכת הדלק לעומת מדידה עד הקפיצה של האקדח דלק כי לעולם הוא לא ייקפוץ במדויק איפה שקפץ פעם שעברה. קצת אויר במערכת והוא מייד קופץ.

:)
פורסם

4-5 ליטרים נותנים לך בין 50 ל-100 קילומטרים בטווח הנסיעה. זה רחוק מלהיות "הרבה יותר".

אני לא חושב שזה גורם לנזק ממשי כלשהוא מלבד נזק פוטנציאלי לכיס שלך. ברגע שאתה ממלא את המיכל עד הסוף אתה לא משאיר לדלק מקום להתפשטות. התוצאה היא שבימים חמים ואחרי תדלוק אתה עלול לראות את הדלק נוזל דרך צינורית העודפים. בנוסף, ספציפית בפונטו, הדלק גם עלול להישפך החוצה מהמיכל בסיבובים חדים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם היית מבצע חיפוש היית מקבל תשובה לשאלה.

יצרני הרכב משאירים מקום במיכל הדלק ע"מ לאפשר לאדי הדלק להתפשט, במיוחד במזג אוויר חם. אי השארת נפח כזה מעלה את הלחץ במיכל הדלק, מה שבתיאורייה עלול לגרום לנזק ולהיות מסוכן.

מאחר ואנו לא שומעים על מקרי התפוצציות מיכלי דלק חדשות לבקרים ומאחר ואתה כנראה לא הנהג היחיד בעולם ש"דוחס" את המיכל, אז כנראה שזה בסדר אם כי אני הייתי נמנע מלעשות כן ומתדלק רק עד שהפייה קופצת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

צביקה פיק צודק, קרה לי שנשפך לי טיפה דלק שמילאתי ממש עד הסוף, ובכלל בפונטו שיש לי עכשיו וגם בקודמת וגם אצל חברים, האקדח תמיד קופץ, בלי קשר לכמות שמילאת, יש בעיה עם הרכבים האלה כנראה. אני תמיד מסובב את האקדח ורק ככה זה ממלא כמו שצריך, למרות שלפעמים זה קופץ, אין לי מושג למה זה ככה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...