Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

C5 1995 מפוח מזגן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

לפני שלושה ימים הפסיק מפוח המזגן לעבוד. כהרגל פניתי ישירות לנגד מהירות בC5 הנמצא מעל רגלי הנוסע והוא היה ממש במצב רע. הלחמות נמסו. ניסיתי לתקן לא הצלחתי לכן היום השקעתי לא מעט כסף רכשתי חדש.

הרכבתי אותו ולא קורה כלום.

חיפשתי נתיך או משהו אבל לא מוצא כלום שיכול להעיד על כך שהוא אינו עובד.

אולי יש למישהו רעיון מה עוד יכול להשתבש.???????????. ולמי אתם ממליצים לגשת באיזור הצפון.

.תודה

• ספונסר פורום
פורסם

אם ההלחמות נמסו,צריכת הזרם של המפוח גבוה מידי,החלפת הנגד פותרת רק את התוצאה ולא את התקלה עצמה,כנראה שהמפוח סיים את חייו.

אורן

פורסם

ראשית תודה על העזרה.

רכשתי מודול חדש הרכבתי אותו יש לי את כל הפונקציות אבל המפוח לא זז אחרי משהו כמו חצי דקה שבה המפוח מופיע על הצג אבל לא עובד הציור של המפוח נמחק מהצג וזהו.

עכשיו שאלתי כיצד אני שולף את המפוח הקיים ראיתי אותו מעל לדוושות עמוק בפנים, האם הוא יוצא ללא פירוק של הדש בורד?

והאם כדאי או פשוט מכאן להמשיך למוסך.

יכול להיות שיכולתי לתקן המודול הקודם שכבר נמס 3 פעמים בשנתיים האחרונות. ממש שדדו אותי במחיר המודול החדש המקורי .

והאם מישהו יודע כמה עולה מפוח ?

תודה.

• ספונסר פורום
פורסם

יש תקע גדול מעל לדוושות,לעיתים הוא נשרף גם כן,שווה לבדוק,ושנית 574 ש"ח לנגד מהירות חדש מקורי,זה לא נקרא שוד.

אורן

פורסם

אורן כנראה שדפקו אותי כמו שצריך בחדרה לקחו 865 ש"ח כולל מע"מ בחנות חלקי חילוף שכנראה לא אבקר בה יותר ( אני עובד באיזור ורציתי להחזיר המזגן לאשתי לרכב במהרה אבל כנראה שזה כבר לא יקרה) אותה תשובה לגבי אי בי, החום זה עכשיו ולא בעוד חודש...

לגבי המשך ..מה עושים?

אני אגיע הביתה בערב ואחפש את החיבור הסורר .

תודה.

פורסם

כל החיבורים מעל הדוושות נראים בסדר פתחתי אותם והם שלמים.

דבר נוסף שאולי כדאי לשאול החלפתי מצבר לפני שבוע ומאז כאשר אני שולח בקשה לפתיחת דלתות בשלט הדלתות אכן נפתחות אבל לפני כן היה אפשר לשמוע משאבה כלשהיא מרימה את הרכב מעט. מאז אין את הצליל הזה.

יכול להיות שצריך לעשות איזה מחיקת תקלות עקב החלפת המצבר?

אולי זה קשור, הכנסתי מוט ארוך דרך צד תא הכפפות והמפוח מסתובב חופשי.

המזגן עדיין לא מדבר... שומעים אותו נכנס אבל מאחר ואין מפוח בתא הנהג הוא יוצא.

אודה לעזרה

חג שבועות שמח.

• ספונסר פורום
פורסם
נגדי מהירות עולים באי ביי 30 שקלים כולל הובלה .

כולה נגדים , המחיר גובל בשערוריה .

אל תתרגש,לא שערורייה ולא סקנדל,מדובר על מודול מהירות מפוח חדש מקורי,באיבי לא קיים כאלו בכלל והנגדי מהירויות שיש באיבי לקסארה\ZX ברלינגו הם זבל סיני שנשרף אחרי שבוע.

280 שקל כולל מע"מ למודול חדש זה די זול.

אורן

פורסם

הבעיה אצלך כנראה בבית הפיוזים שנמצא בתא המנוע יח' BSM

ישנם שלושה קונקטורים גדולים שמתנתקים בערת נצרת אבטחה

הקונקטור שהכי קרוב לכנף שמאל שלוף אותו בזהירות והבט אל שני הפינים הגדולים מכולם

שם אני מאמין מקור הבעיה אם תראה סוג של התכת פלסטיק ומגעים רופפים

בברכה ניצן

http://www.shaft.co.il

פורסם

שוב תודה מחר אחזור מהעבודה אבדוק את החיבורים ואני יעדכן או ישאל עוד שאלות. במידה ועד תחילת שבוע הבא לא ילך אגיע לבקר במרכז לטפל בנושא.

תודה שוב

לילה טוב

פורסם

אני יכול רק להודות לכל העוזרים והמכוונים.

פתחתי את החיבור מתחת למכסה המנוע הו היה מפוייח נקתי אותו בעזרת ספרי מגעים, לחצתי מעט יותר את המגעים שהפלסטיק ירד מהם החזרתי למקום חיברתי את המודול החדש (לאחר שבדקתי שוב הישן והוא לא עובד) וזהו יש מזגן .

תודה שוב ושוב.

חג שמח

:-) :-) :-) :-)

• תוכן חדש...