Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב דיזל, עם מצבר גמור, יתניע בדחיפה?

למה זה שונה מרכב בנזין?

ניסו להסביר לי שבלי מצבר חוטי ההצתה לא יתלהטו ולכן דחיפה לא מספיקה. לעומת זאת בבנזין יש פלאגים ולכן יהיה ניצוץ בדחיפה.

הרכב ידני כמובן.

אשמח לקבל הסבר.

השאלה לא תאורטית, ניסיתי להתניע רכב דיזל והמצבר מת, ניסינו בדחיפה וכלום, אפילו לא רעש. חשבתי שהאיתראן מנתק את ההצתה כי המצבר גמור. התקשרתי לאיתוראן והם ביטלו אותו מרחוק. עדין לא מתניע בדחיפה.

תודה

פורסם

היתה לי פעם פולו SDI עם סטרטר גמור - הנעתי בדחיפה בלי בעיה.

רק אחר כך במוסך הזהירו אותי לא לעשות את זה שוב (לא זוכר מה היה ההסבר).

בלי מצבר - אני לא יודע. אולי תלוי בסוג הרכב.

יכול להיות שברכב שלך (הלא יודע) גם במזג אויר חם צריך שמצתי להט יעבדו, וללא המצבר הם לא פועלים.

לכן אתה לא מצליח.

בשנה אחרונה הצלחתי להניע בדחיפה טויוטה הייס ופורד טרנזית.

אני מקווה שניסית להניע בהילוך שני (ולא ראשון).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

האם המצבר גמור לחלוטין ואין באוטו חשמל בכלל, או שהוא גמור חלקית ואביזרי החשמל הרגילים (אורות, צופר) פועלים רגיל ?

וכמובן יעזור לדעת מה דגם של האוטו.

פורסם

איזה אוטו זה ?

אם אתה מעדיף לא לכתוב זה בסדר, אבל בלי הנתון זה אי אפשר לענות לך.

יש מכוניות שחייבות מצתי להט תקינים בשביל להניע, גם כשבחוץ יש חום של 30 מעלות, ויש כאלה שמניעות בלי מצתי להט גם בחורף.

אם אן חשמל בכלל - מדומם מנוע לאי יקבל חשמל, והמנוע לא יניע.

פורסם

אנ ני יודע באיזה רכב מדובר . מהי שנת היצור? אם נצא מנקודת הנחה שזה רכב ישן ,לא מסילה משותפת,לא תניע אותו גם אם תגרור אותו עי רכב אחר מהסיבה הפשוטה ,שלא מגיע זרם למדומם המנוע שנמצא על המשאבה.רכב עם מסילה משותפת כנל. במקרה זה צריך זרם למחשב ולמרססים.

פורסם

גם בבנזין וגם בסולר תצטרך לפתוח את הסוויץ למצב און הכוונה היא למצב שבו נדלקות כל המנורות

במנוע בנזין במידה ולא תפתח סוויץ לא יהיה חשמל לכהל ואז אין סיכוי שייניע

ברכב סולר מעבר למצתי להט יש גם חישנים ומחשב רכב שחייבים נתונים

אתה חייב מינימום מצבר בשביל להניע בדחיפה

בזמן הדחיפה ושילוב להילוך שני אתה בעצם מדמה את מה שהסטארטר עושה בזמן הנעה סטנדארטית ומכאן אין הבדל עם זה מנוע בנזין אוו סולר

אבל

ברכב סולר קשה יותר להניע כי הוא צריך לבנות קומפרסיה מטורפת בכדי להצית את הסולר, שאם תנסה להדליק סולר עם מצית תראה שלא תצליח

בגלל זה ברכב עם מנוע סולר יש מצבר של 72 אמ'פ וברכב בנזין יכול להיות גם 40 (הונדה למשל)

רכב בנזין יכול להדלק בדחיפה קלה ובניגוד לזה רכב סולר צריך ירידה תלולה שתצליח לדמות את סיבוב לסטארטר ולבנות מספיק קומפרסיה בכדי להניע

כמובן שאם הרכב לא תקין מבחינה מכאנית אז דחיפה לא תעזור

נדב

פורסם

אני שמח בשבילך שהצלחת להניע טויוטה בדחיפה.ולמה הוא הניע ? כי מדומם המנוע קיבל חשמל.ולמה הוא קיבל חשמל ? כי המצבר עדיין לא היה ריק לחלוטין . אם אדון לורנס היה כותב איזה רכב יש לו, אני חושב שאוכל לעזור לו דרך הפורום.

פורסם
הסוויטץ פתוח כמובן

הרכב שנת 98

ניסיתי לא בדחיפה אלא בגרירה עם כבל לאורך כ- 50 מטר.

תודה

אבל איזה רכב זהההההההה ?!?!?!?

דייי, כמה אפשר ?!?!?!?!?!

אני מ-ש-ת-ג-ע מזה !

:bad-word::brickwall:

סתם. הכל בהומור !

:roflmao:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...