Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, לאחר שחבר טוב מזמין לי מוצרים מאייבי כבר יותר משנתיים, החלטתי שזה מספיק והגיע הזמן שיהיה לי חשבון משלי.

ויזה רגילה אין לי, מסיבות שאינן רלוונטיות, בקיצור אני לא רוצה ויזה רגילה על החשבון שלי.

קראתי קצת על הוויזה נטען, ונראה לי נחמד כל העיניין הזה.

השאלה שלי היא כזאת, נגיד וכבר הלכתי לבנק הדואר והתחדשתי לעצמי בוויזה נטען, נרשמתי בפייפאל ובאייבי והכל עובד פיקס.

בסופו של דבר החשבון בכרטיס יגמר ( כרגע חושב על טעינה ב500 ש״ח), והבנתי שאין טעינה חוזרת בכרטיס אלה רק הוצאת כרטיס חדש.

מה עושים עם פייפאל במצב הנ״ל? יש אפשרות להזנת כרטיס אחר?

פתיחת משתמש חדש לא לא מראת כמו אופציה הגיונית, מה הפתרון?

פורסם

מכיוון שכבר קיבלת תשובה, הרשה לי להתעלק על השירשור..

נאמר שהחזרתי מוצר והמוכר מזכה את חשבון ה PAYPAL. האם הזיכוי עובר לכרטיס האשראי או שנוצרת לי יתרה בחשבון PAYPAL שאני יכול להשתמש איתה לקניית מוצרים?

פורסם
אז ככה, לאחר שחבר טוב מזמין לי מוצרים מאייבי כבר יותר משנתיים, החלטתי שזה מספיק והגיע הזמן שיהיה לי חשבון משלי.

ויזה רגילה אין לי, מסיבות שאינן רלוונטיות, בקיצור אני לא רוצה ויזה רגילה על החשבון שלי.

קראתי קצת על הוויזה נטען, ונראה לי נחמד כל העיניין הזה.

השאלה שלי היא כזאת, נגיד וכבר הלכתי לבנק הדואר והתחדשתי לעצמי בוויזה נטען, נרשמתי בפייפאל ובאייבי והכל עובד פיקס.

בסופו של דבר החשבון בכרטיס יגמר ( כרגע חושב על טעינה ב500 ש״ח), והבנתי שאין טעינה חוזרת בכרטיס אלה רק הוצאת כרטיס חדש.

מה עושים עם פייפאל במצב הנ״ל? יש אפשרות להזנת כרטיס אחר?

פתיחת משתמש חדש לא לא מראת כמו אופציה הגיונית, מה הפתרון?

נירו (כמו התוכנה? ;)) לוי - כשתיגמר לך היתרה בכרטיס,אתה פשוט מסיר אותו מהחשבון PAYPAL ומזין חדש לכשיהיה לך כרטיס (שים לב שעל כל הזנת כרטיס חדש לחשבון,הם גובים 1$ נדמה לי או יותר) אבל ככה באופן כללי אתה אכן יכול שיהיו לך עד 8כרטיסים בחשבון בעת ובעונה אחת.

מכיוון שכבר קיבלת תשובה, הרשה לי להתעלק על השירשור..

נאמר שהחזרתי מוצר והמוכר מזכה את חשבון ה PAYPAL. האם הזיכוי עובר לכרטיס האשראי או שנוצרת לי יתרה בחשבון PAYPAL שאני יכול להשתמש איתה לקניית מוצרים?

בדרך כלל היתרה תעבור לחשבון עצמו ויהיה לך BALANCE שבו אתה גם יכול להשתמש חוץ מהכרטיס אשראי.

(אלא אם כן הכ.אשראי שהזנת בפייפאל הוא אינו כרטיס נטען,אלא "אמיתי" שיש לך ביד מפלסטיק,אז יכול להיות שיזכו אותך ישירות אליו,אבל אני לא בטוח בעניין הזה משום שאין לי נסיון עם הנ"ל :))

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אתה הולך לאפשרות של כרטיס אשראי ושם יש לך אפשרות להסיר או להוסיף כרטיס אשראי לא בעיה

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

טוב אז ככה, נרשמתי והכל טוב וסבבה, כבר ביצעתי שתי רכישות באייבי ואישרתי את התשלום.

היום קיבלתי מייל מפייפאל שעלי לאשר את כתובת המייל שלי ושזהו צעד אחרון לפני הפעלת החשבון.

שאני לוחץ על הקישטר זה מגיע לאתר פייפאל ישראל ומבקש ממני שם משתמש וסיסמא

השאלה שלי, למה רק אחרי 6 יום שלחו לי מייל שאיי צריך לאשר את הכתובת מייל, ואם כבר ביצעתי שתי רכישות איך זה אומר שיש עוד צעד אחד לעשות (אישור המייל) כדי להפוך את החשבון לפעיל?? 

פורסם

אל תיגע... מריח כמו פישינג.

היכנס לאתר פייפאל ישראל דרך קישור שאתה מכיר כבטוח, ושם הכנס את פרטייך האישיים, אם תתבקש. לעולם לא דרך מייל שקיבלת. זה נכון גם לגבי הבנק, האשראי, והשד-יודע-מה-עוד-ולא-מגלה-המניי*ק.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מוטי, למה לכתוב טעות ולא להסביר את עצמך? בסך הכל אני חדש בכל עניין הפיפאל.

בכל מקרה נכנסתי לחשבון שלי וראיתי בנוטפיקישן בצד שאכן אני צריך לאשר את כתובת המייל.

אישרתי.

עכשיו קראתי גם שיש לי הגבלה על הקניה עד שאני מאשר קוד מיוחד שנכתב בחשבון של הכרטיס.

מישהו יודע עד כמה ההגבלה הזאת?

• תוכן חדש...